• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar hadi mutlu haberler verin artık bitirin su işi inanın korktugumz gbi bişey degil acı falan yok hadi bi cesaretlenn

ben vermeyı cok isterdimde azcık alabılıyorum pe... içime gerisi gelmıyo ama aldıgımda da acı yok..acaba ıkanamıyomuyum :44:

kızlar hadi mutlu haberler verin artık bitirin su işi inanın korktugumz gbi bişey degil acı falan yok hadi bi cesaretlenn

Eger kendimizi kasmaz isek şu an inanıyorum ki acı yok. Varsa da çok çok çok az birsey yani . Ama iş beyinde bitiyor ve kararlı olmakta bunu yeni anladım. Rabbim dualarımi duyuyor ve bana sürprizler yapıyor ben bile şaşırıyorum kendime

kızlarrr ben bugun eşimle deneme yaptım bıraz aldım pe... ama vajınamda bı dolgunluk var sankı hala orda gibi agırlık sizce normal mi? :40:

cnm bende ilk denememde sadece yarısını alabldm çünkü ıkınmayı unttm ha bide yön sorunu yasadm popoya dogru itecksnz inan bunlarıyapınca olyo

yitiyorum eşimde öle yapıyo ama altıma yastık koyuyorum ama yapamıyorumkı yahu...ama önceden ucu bıle gırse yanardı duramazdım acıdan ama suan acı agrı yok

]

İki parmak iki buçuk boğum girdi. Ay çok sağol çok şükür. Öyle bir rahatlama ve güven geldi ki . Tamam yapacağım inşallah arkadaşım.

süpersin vallaha senın haberını alırız inş bugun yarın hadi bı cesaret arkadaşım sen yaparsın bu kadar yaptın o neki ?

Kızlar dün iki parmak egzersiz yaptım gece birde. Şimdi az önce kahverengi ve bir damla kan gelmiş bu egzersizleden dolayi mi sizce

valla çok zor cnm:( çalışıyoruz akşam çoğu yerde olmuyo tedaviler anadolu yakasındayım bide bu devlet hastanesinde gitiiğim doktor iyi bi doktormuş yusuf özay özdemir internette yazısıda var vajinismusla ilgili bilemiyorum ya napıcağımı şaşırdım:(

Canım ctesi günü bi de haftaiçi akşam çalışıyo bu kadın diye biliyorum çünkü eşimle gittiğim zamanlarda o şekilde yapmıştık biz

tebrk ederm bennusu bak isteynce oluyooo
arkadaslar aglamaktan yazamiyorum bile ne olur bi yardim edin.egzersizde 3 parmak 2 bogum asamasina gelmistim kendimi de cok iyo motive ettim öncesinde duş da aldim ama yapamadik ben altta eşim ustteydi ittiremedim galiba tam sonra ben tam uste geceyim derken onun p.si sondu cpk moralum bozuldu ne yapmaliyim parmagimi sokup cikariyorum o anda ama p.yi sokamadim uste gecsem yapabilir miyim ki cunku sanki parmagi alttan sokunca daha bi sıkışık geliyor orasi o yuzden sanki ben ustte denesem kaymayacakmis gibi geliyor

canm eldven degl de prezrwtf kullanrsan daha iyi olr cunku prezrwtf vajiye daha uygn cnm ayrıca bu pskolojk bazen hiç delik bile göremyrsn orda bazende gayet rahat giriyo çıkıyo bu olablr normal canm ama prezzerwtf daha uygn ne boyutta denedn cnm bak kurtlmana az kalms boyutunu soylermsn bana

tam emin deilim ama 6-7 cm bisey olsa gerek. prezwatf almayı bi becerebilsem ah çok utanıorum :17:

Ben takip edememisim sanırım. Ya böyle birşey bekliyordum fakat egzersizden biraz sonra bekliyordum. Aradan baya zaman geçtikten sonra olması normal mi

benım egzersız yaparken koyulastı gelen sıvı sonrada pamuk koydum bi kaç saat sonra baktım gelmişti bence normal ama deneyımlılerede sormak lazım

Back
X