- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.961
bamya da olur pepe de siz karar verin kızlar
tamam canım nefes olayına hemen başlıyorum
eşimin zor cnm, adamın bir parmağı benim iki parmağımdan kalın,
tombul sosis gibi
asi0668 arkadasım ben daha yeni üye oldum o nedenle özelden mesaj atamıyorum. bu sorunu nasıl yendiğin konusunda beni bilgilendirir misn lütfen neler yaptın bana destek olur musun?
Arkadaşım ben kulak çöpünü kağıt havluyla sarıp z.yagi ile kayganlastirip lateks eldivene sokup vajiye ittim. Gayet ii girdi. Ama ertesi gun vajide inanılmaz hassasiyet oldu. Sanki hala orda bisey varmış gibi. Cok canım sıkıldı bu duruma. Neden olmus olabilirki normal mı acaba.
Tedavi mi gordun cnm kendin mi yendin
Hııı. Anladım.Ama mum deniycem ben kısmetse. Aman parmaktan midem bulanmasa en kolayı ama hayatta parmak yapamam.
Cetrina arkadaşımız yok sanırım bugün.
Neyse benim bir sorum olacak. Ben dün gece iki parmak denemesi yaptım girdi. Yanma olmadı fakat
1.Tam giriş kısmı kemikli gibi parmaklarım tam tamına sonuna kadar girmedi. Rahattim ikindm kendimi kasmadim. Nefes alıp verdim takıldığım yerlerde ve kalça altına yastık koydum ve popoyu elime doğru ittim girsin diye ama o giriş kemik gibi sert yerden parmak tam dibine kadar girmedi. Neden acaba? Ben simdi iki parmak egzersizini yapmış mi oluyorum.
2. İki parmak içimde iken makas hareketi yapmak istedim ama çok çok çok az oynatabildim parmaklarımi sıkışmış gibi idi parmaklarım normal mi bunlar. Birde git gel biraz ve yavaşça yapabildim.
3.bundan sonra ne yapmami önerir siniz
canm beynıne yenecegm dedirttysen deneme yapabilirsn
canm beynıne yenecegm dedirttysen deneme yapabilirsn
Valla mi şu an yanımda olsan yanaklarından Öpecektim ne guzel dedin sen öyle. Yarın yapsak denemeyissıkıntı olmaz değil mi. Yani ben yapacağıma inanıyorum da. O kemik gibi şey girişte ne o kafam a takıldı.
Valla mi şu an yanımda olsan yanaklarından Öpecektim ne guzel dedin sen öyle. Yarın yapsak denemeyissıkıntı olmaz değil mi. Yani ben yapacağıma inanıyorum da. O kemik gibi şey girişte ne o kafam a takıldı.
Neyse benim bir sorum olacak. Ben dün gece iki parmak denemesi yaptım girdi. Yanma olmadı fakat
1.Tam giriş kısmı kemikli gibi parmaklarım tam tamına sonuna kadar girmedi. Rahattim ikindm kendimi kasmadim. Nefes alıp verdim takıldığım yerlerde ve kalça altına yastık koydum ve popoyu elime doğru ittim girsin diye ama o giriş kemik gibi sert yerden parmak tam dibine kadar girmedi. Neden acaba? Ben simdi iki parmak egzersizini yapmış mi oluyorum.
2. İki parmak içimde iken makas hareketi yapmak istedim ama çok çok çok az oynatabildim parmaklarımi sıkışmış gibi idi parmaklarım normal mi bunlar. Birde git gel biraz ve yavaşça yapabildim.
canm deneme yapmadan yine egzersz yap diger sorularnada cewp weryrm bi sn ye
benim oldu cnm.bebe yağı ii gelio
kızlar burada yazışmanı kolay yolu yokmu
benim kafam karışıyor
kime ne yazdım kim kime ne cevap verdi
Ayna ile inceledim deliği buldum tek çubuk girince onu peçete ile kalınlaştırdım çevresi 11 ile denedim bi eş denemesi olumsuz oldu ikincide allta idim popo altına yastık koydum yerleştir dim o hareketsizdi ıkın ve nefes al bacakları beline doladım oda beni öperek yaklaştı kendiliğinden olmuştu acırsa gitgel yaparsa içinde orası rahatlıyo zaten hissetmiyon bile sonra
valla tebrikler 5. günüm ama olmadı hala bızımkı..ama bacakları bele dolama olayını yapcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?