Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

asi0668 arkadasım ben daha yeni üye oldum o nedenle özelden mesaj atamıyorum. bu sorunu nasıl yendiğin konusunda beni bilgilendirir misn lütfen neler yaptın bana destek olur musun?

tabikide canm ben zaten birilerne yardmm dokunsn dıye giriyorm bu siteye pek vaktim olmyo ama elimden geldği kadr yardm ederm canm sana yardm ederm ama ilk beynini boşalt ve bitircm artk de bunu kafana yerlestr ondan snra merak ettklerni sor ayrca ne asamadsn ne yapıorsn ne kadr zamandr vajilisin bilgi verrsen sewinirim ha bide canm vajiden kurtlmak için ilk beynine yerleştrmen lazm yoksa ne yaparsan yap olmuyo o yuzden ole dedm canm yanliş anlama

canm eldven degl de prezrwtf kullanrsan daha iyi olr cunku prezrwtf vajiye daha uygn cnm ayrıca bu pskolojk bazen hiç delik bile göremyrsn orda bazende gayet rahat giriyo çıkıyo bu olablr normal canm ama prezzerwtf daha uygn ne boyutta denedn cnm bak kurtlmana az kalms boyutunu soylermsn bana

Cetrina arkadaşımız yok sanırım bugün.
Neyse benim bir sorum olacak. Ben dün gece iki parmak denemesi yaptım girdi. Yanma olmadı fakat
1.Tam giriş kısmı kemikli gibi parmaklarım tam tamına sonuna kadar girmedi. Rahattim ikindm kendimi kasmadim. Nefes alıp verdim takıldığım yerlerde ve kalça altına yastık koydum ve popoyu elime doğru ittim girsin diye ama o giriş kemik gibi sert yerden parmak tam dibine kadar girmedi. Neden acaba? Ben simdi iki parmak egzersizini yapmış mi oluyorum.
2. İki parmak içimde iken makas hareketi yapmak istedim ama çok çok çok az oynatabildim parmaklarımi sıkışmış gibi idi parmaklarım normal mi bunlar. Birde git gel biraz ve yavaşça yapabildim.
3.bundan sonra ne yapmami önerir siniz

canm beynıne yenecegm dedirttysen deneme yapabilirsn

canm beynıne yenecegm dedirttysen deneme yapabilirsn

Tabi inşallah yapacağıma inanıyorum Da arkadaşım diğer sorularıma biliyorsan cevap verebilir misin

cnm o kemk gbi kısımda popona dogru it herkesde o yapı o kemk var maks hareketni bilmyrm cnm ben yapmadm ben aparatla yendm

valla tebrikler 5. günüm ama olmadı hala bızımkı..ama bacakları bele dolama olayını yapcem

senın adına cok sewindim bence sen bu işi bıtırmek uzeresin hiç değilse eşinle egzersze gec bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…