Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bilgisayarımız arızalandı o yüzden ne zamandır giremedim yinede sık giremiyorum hamilelik zorluyo,başaran arkadaşları tebrik ediyorum.Zehracım benim bebişim suanda 7 haftalık:nazar:2 hafta önce ilk dr.ziyaretimizi yaptık ve ilk fotoğrafımızı aldıkkaydirigubbakcemile2perşembe günü tekrar gidicez ve kalp atışlarını dinlicez nasipsehihoyyytçok mutluyum çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip ettsin inşallah:Saruboceq:sağlıkla gelsin bebişlerimiz senin nasıl gidiyor hamilelik?

Kızlaaaar ........... slm size süper bi haberim varrrrrrr........:lepi: artık vajinismus degilim hihoyyyt benide şu mavi listeye alırmısınız artık
ALLAHIM... ÇOK MUTLUYUM YENDİM bitti gitti artık üzerimden kocaman bir yük kalktı
darısı tüm vajililerin başına....rabbim birdaha kimseye bu durumu yaşatmasın
AMİİNNNN....................

canım tebrikler.allah bi daha yaşatmasın.......ve darısı bize inşallah...

Kızlar,haftasonu deneme yaptık ve yine başaramadım ne yapcam bilmiyorum olmuyor çok kasılıyorum,nasıl yapacam arkadaşlar.kasılmaları kontrol edemiyorum...eşimi zar zor ikna etmiştim deneme için başaramayınca çok üzüldüm,şimdi hiç yanaşmaz artık.haksızda deil galiba...........

Kızlar,haftasonu deneme yaptık ve yine başaramadım ne yapcam bilmiyorum olmuyor çok kasılıyorum,nasıl yapacam arkadaşlar.kasılmaları kontrol edemiyorum...eşimi zar zor ikna etmiştim deneme için başaramayınca çok üzüldüm,şimdi hiç yanaşmaz artık.haksızda deil galiba...........

deneme yapmadan önce yaptığın egzersizler nelerdi balım ?

yarısını alabildin mi hiç mi alamadın canım biraz detaylı anlat da takıldığın noktada ne yapman gerektiğini söyleyelim.

güzelim uzun zamandır yoksun akannehir şu an hangi aşamadasın ? egzersiz yapıyorsun değilmi?

canım aslında hep varım ama yazacak bişeyim olmadığı için görünmüyorum .uzun zaman egzersize ara vermiştim,hatırlarsan bi kaçgün önce yazmıştım ve sayenizde gaza gelip devam etmiştim ama eskisi kadar yapamadım tabii.cumartesi deneme yaptık ve maalesef olmadı.o yüzden çok üzgünüm....

canım aslında hep varım ama yazacak bişeyim olmadığı için görünmüyorum .uzun zaman egzersize ara vermiştim,hatırlarsan bi kaçgün önce yazmıştım ve sayenizde gaza gelip devam etmiştim ama eskisi kadar yapamadım tabii.cumartesi deneme yaptık ve maalesef olmadı.o yüzden çok üzgünüm....

canım hiç canını sıkma bunda üzülecek bişey yok sakın umutsuzluğa kapılma cesaretinin gelip hadi deneyelim diyebilmen bile güzel bir başarı bence...2 parmaktamıydın neydi en son yaptığın egzersiz ?

egzersizde mum yapıyordum önceleri 9,10 cm kadar alıyordum şimdi ancak 4 cm kadar alabildim.
p...s denemesinde o dar yeri aşamadık sanırım 1,2 cm girdi gibi ama tam emin deilim.çok kastım kendimi nefes alıp verdim ama nafile.tabii eşimde çok fazla dayanamadı tabi..bi daha deneyemedik.

venüstenciğim,üzülmemek elde değil,her zaman deneme fırsatı bulamıyorum,eşim sabahın beşinde kalkıyor okula gidebilmek için akşam çok yorgun geliyor hemen de uyuyor.bi hafta sonlarımız var işte o günlerde de başka sorunlar çıkabiliyor ne biliyim işte çok zor ya umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama günler geçiyor,aylar ve yıllar nereye kadar bakalım.anlıycağınız cumartesi akşamından itibaren depresyona girdim...

egzersizde mum yapıyordum önceleri 9,10 cm kadar alıyordum şimdi ancak 4 cm kadar alabildim.
p...s denemesinde o dar yeri aşamadık sanırım 1,2 cm girdi gibi ama tam emin deilim.çok kastım kendimi nefes alıp verdim ama nafile.tabii eşimde çok fazla dayanamadı tabi..bi daha deneyemedik.
canım uzulme ıhsalhh bır daahkıne basarıcaksın....ılıskı oncesı mutlaka egzersız yap ...mutlaka ama egzersızı yap sonra ılsıkı dene ve oyel umdunu yıtırme olucak cok az kalmıs ...ve ıkın ıkınmakta cok ıse yarıyo orası genıslıyor ve rahat gırıyo ...bolca kayganlastırıcı sur ..ve bır dahakı denmeye kadar egzersız yap bol bol..mumu kalınlastır oyle dene ...

canım uzulme ıhsalhh bır daahkıne basarıcaksın....ılıskı oncesı mutlaka egzersız yap ...mutlaka ama egzersızı yap sonra ılsıkı dene ve oyel umdunu yıtırme olucak cok az kalmıs ...ve ıkın ıkınmakta cok ıse yarıyo orası genıslıyor ve rahat gırıyo ...bolca kayganlastırıcı sur ..ve bır dahakı denmeye kadar egzersız yap bol bol..mumu kalınlastır oyle dene ...

baharcığım sağol canım benim,ıkınmayı unuttum aslında o an korkudan ne yapacağımı bilemedim sadece kastım çok kastım hemde .evet egzersize devam çünkü yeterince yapamamıştım egzersiz.
bu arada baharım her aklıma geldiğinde dua ediyorum senin için bebişine bir an önce kavuşabilmen için.Allah hiç kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin....

baharcım anlayamadığım nokta şu ıkınınca dahada kasılma olmaz mı ya bilmiyorumkismile ben bi kere ıkındım ama sanki daha çok kasılmışım gibi oldu bilmiyorumkismile yanlışmı yapıyorum acaba ? bilmiyorumkismile
ıkınınca orası genıslıyor tabı pe... ıcerı gırıyor o yuzden kasıyorsun kendını ....cok sert ıkınma degıl yavas yavas ıkınacaksın vallahı ben ılk oyle basardım ve hala kullanıyorum o olayı pen... rahatlıkla gırmesı ıcın ıkınıyorum ve rahatca gırıyo....ve ıslaklık cok onemlı bunu ıhmal etmeyın

canım denemeyi alttamı üsttemi denedin ? bazı günler öyle oluyor merak etme geçecek ben bile p...s soktuğum halde bazen tek parmağımı denediğimde zorlanıyorum ilk başlarda sanki hiç egzersiz yapmamışım gibi gününde değilmişsindir bak yarın daha farklı bi modda olacaksın hihoyyyt

bende mafoldumben bide test yaptım internette bi psikolog sitesinde depresyon testi
sonuc tahmin ettiğim gibi çıktı ... aşırı derecede depresyon diyor yanında parantez içinde de acil tedavi gerekiyor diyor bilmiyorumkismile bu vajiden kutulmamız lazım :1no2:

kızlar bu arada çarşamba gününe lina dan randevu aldım ... eyvahedigeldismile

cnm şu sitenin adresini verebilirmisin bende ölçüyüm depresif durumumu.

venüstenciğim,üzülmemek elde değil,her zaman deneme fırsatı bulamıyorum,eşim sabahın beşinde kalkıyor okula gidebilmek için akşam çok yorgun geliyor hemen de uyuyor.bi hafta sonlarımız var işte o günlerde de başka sorunlar çıkabiliyor ne biliyim işte çok zor ya umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama günler geçiyor,aylar ve yıllar nereye kadar bakalım.anlıycağınız cumartesi akşamından itibaren depresyona girdim...

biliyorum bebişim üzülme demekle olmuyor üzülüyorsun ama malesef yapacak bişey yok tüm üzüntüleri bi kenara atacaksın vajiyi yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bi dahaki sefere olacak sen kendini iyice bir hazırla...ben p...s denememi üstte yaptım halada öyle yapıyorum bana kontrolu sağladığı için sana tavsiyem üstte p...s denemesi yapacağın pozisyonda mumla deneme yapman yani bacaklarını aynı şekilde aç ve mumu dene bakalım kasma falan varmı ? varsa nerede kasıyorsun neden kasıyorsun ne geliyor aklına ?

baharcığım sağol canım benim,ıkınmayı unuttum aslında o an korkudan ne yapacağımı bilemedim sadece kastım çok kastım hemde .evet egzersize devam çünkü yeterince yapamamıştım egzersiz.
bu arada baharım her aklıma geldiğinde dua ediyorum senin için bebişine bir an önce kavuşabilmen için.Allah hiç kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin....
canım benım cok sagol..amın ıhsalhhh 4 ay oldu ama hala yok..rabbım zamanını bılıyordur vardır bır hayır .....sen egzesrzı yapmalısın bol bol mumla yap sonra mumu kalınlastır yap ...beynının tam hazır oldugunda dene yanı tamam ben bunu basarırım dedııgnde pe... dnemesı yasa

canım denemeyi alttamı üsttemi denedin ? bazı günler öyle oluyor merak etme geçecek ben bile p...s soktuğum halde bazen tek parmağımı denediğimde zorlanıyorum ilk başlarda sanki hiç egzersiz yapmamışım gibi gününde değilmişsindir bak yarın daha farklı bi modda olacaksın hihoyyyt

önce üstte denedim olmadı sonra altta denedim yalnız aceleden popoyu yükseltmeyi unuttum yani yastık koymayı falan ondan olabilir mi?çok açık oldu heralde.
inşallah cnm,dediğin gibi olur.

X