Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

orjinalkız hoşgeldin canım,,Allahın izniyle bebişini kucişine aldıktan sonra inşlh onu da halledeceksinn,,,yeterki iste...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinna.s.

canımsın ya çok sağol kaydirigubbakcemile5
inşlh yeneriz kaydirigubbakcemile2
bebişim prenses teyzesi :ecrin_bebek: adı ceren olucak inşlh :jeyyar: :jeyyar:
rabbim isteyen herkese versin :Saruboceq:
canım benım ...RABBIM koruusn melegını..
tabıykı yenıcez beraberce ...
dogum tarıhın bellı sezeryan galıba demı

merhaba arkadaşlar....
orjinalkız hoşgeldin opuyorumnanaktan
rabbim hepimizi farklı farklı sınavına alıyo...seninki sürprizli bi sınav...prensesini al kucağına lohusalığın geçsin onun da mutluluğuyla en kısa zamanda yaparsın arkadaşım..... :eek:

kızlar yarn dr a gidiyrm ya dua istiyorum şu cuma vaktinde...... :teselli:
herşey yolunda gitsin kasmıyım orda kendimi.....
sala okunuyo....geçen cumaki dualarım öyle çabuk cevap buldu ki :)) hemen gidiyim.... :eek:

orjinalkız h.g aramıza bebeğin hayırla ve saglıkla gelsin ins doğru yerdesin canım su an bişi yapamasan bile sadece okuyarak yeterince motive olursun doğum sonasıda kolayca halledersin

derincim geçmiş olsun diyim maraton bitti finallere kadar bi güzel tatil yaparsın artık :)

teşekkür ederim kızlar ne güzel motive ediyorsunuz vereliniortak
şu prensesimi kucağıma alayım loğusalık geçsin ölmessem gelirim :dance:
dualarım sizinle umarım başarırsınız rabbim kolaylık versin :asigim:

merhaba arkadaşlar 4-5 aydır girmiyorum eski arkadaşlar beni hatırlayacaklardır bende bu belayla uğraşıyorum hemde bu belayla uğraşanların en vahimi olarakve dün gece bitti bu derdim :)))

benim eşim hiç anlayışlı olmadı artık boşanma davasını açıyordu hiç destekte olmadı ve bende artık pes etmiştim çünkü oraya dokunamıyordum bile.. dün eşimle yine denedik olmadı ve yine çok kızdı çekti gitti sonra tekrar geldi ve tekrar denemek istedi bende tamam dedim ama gerginliğimi isteksizliğimi siz düşünün artık kremin bi faydasını görmedim ama kremide sür dedim nasıl olsa olmayacak diyordum psikolojikmen çöküktüm zaten.. eşime verdim oda parmağıyla etrafına sürerken parmağıyla bana canın şimdi acıyormu diye sora sora beni konuştururken parmağını soktu inanamadım iyice kremi sürdü sonrada beş dakka geçmeden denemeye geçtik ben tavana bakıp dua ederken o girmişti bile inanamadı tekrar tekrar sordum sürekli ve çok rahattı hiçbir acı hissetmedim ki benim canım çok çok tatlıdır ve her şekilde denedik ben yapabiliyorken, hissetmiyorken genişlesin diye gerçekten ne eşim destek oldu ne çevrem yardımcı oldu egzersizde yapamadım ve böyle gerçekleşti parçalanmadım kanlar boşalmadı sadece 2 damlaydı ardı önü...

merhaba arkadaşlar 4-5 aydır girmiyorum eski arkadaşlar beni hatırlayacaklardır bende bu belayla uğraşıyorum hemde bu belayla uğraşanların en vahimi olarakve dün gece bitti bu derdim :)))

benim eşim hiç anlayışlı olmadı artık boşanma davasını açıyordu hiç destekte olmadı ve bende artık pes etmiştim çünkü oraya dokunamıyordum bile.. dün eşimle yine denedik olmadı ve yine çok kızdı çekti gitti sonra tekrar geldi ve tekrar denemek istedi bende tamam dedim ama gerginliğimi isteksizliğimi siz düşünün artık kremin bi faydasını görmedim ama kremide sür dedim nasıl olsa olmayacak diyordum psikolojikmen çöküktüm zaten.. eşime verdim oda parmağıyla etrafına sürerken parmağıyla bana canın şimdi acıyormu diye sora sora beni konuştururken parmağını soktu inanamadım iyice kremi sürdü sonrada beş dakka geçmeden denemeye geçtik ben tavana bakıp dua ederken o girmişti bile inanamadı tekrar tekrar sordum sürekli ve çok rahattı hiçbir acı hissetmedim ki benim canım çok çok tatlıdır ve her şekilde denedik ben yapabiliyorken, hissetmiyorken genişlesin diye gerçekten ne eşim destek oldu ne çevrem yardımcı oldu egzersizde yapamadım ve böyle gerçekleşti parçalanmadım kanlar boşalmadı sadece 2 damlaydı ardı önü...

Tebrikler canım, kurtulmana sevindim...

canım nerdesın sen ya ....bır geldın tam geldın tebrıkkk ederım gouzun aydın..cok gzl anlatmısısn kızlara emınımcok cesaret verıcı bır olay bu :hooray:

arkadaşlar herkese yardımcı olabilirim özeldende cevaplarım gerçekten çok ağır zor günler geçirdim bu zor bi imtihan hepte erteledim bir ömürde erteleyebilirdim tebrik eden herkese çok çok teşekkür ederim..

arkadaşlar herkese yardımcı olabilirim özeldende cevaplarım gerçekten çok ağır zor günler geçirdim bu zor bi imtihan hepte erteledim bir ömürde erteleyebilirdim tebrik eden herkese çok çok teşekkür ederim..

Zaten başımıza ne geldiyse ertelediğimiz için gelmedi mi...

guest06 tebrik ederim .. şükürler olsun kurtuldun … çokca şükret Rabbime ki bir daha bi sorunla karşılaşmayasın… :1hug:

orjinalkiz aramıza hoş geldin … bebişinde :emir_bebek: analı babalı büyür ve güzel bi kul olur Rabbine inşallah a.s. …ama neden sezeryan ? bilmiyorumkismile normal doğum olsaydı vaji açılırdı ve sen lohusalıktan sonra çok rahat birlikte olabilirdin bilmiyorumkismile

xxDerinxx canım sen nasıl yendin mutlaka anlatmışsındır anlattığın sayfanın linkini verebilirmisin ? mafoldumben

Anlattığım sayfanın linkini bilemiyorum canım ama anlatabilirim...
Herkes egzersiz falan yapıyor baya ama ben egzersiz yaptım dersem yalan olur...
Bahar'ın gazıyla toplasan 3 4 defa ancak egzersiz yaptım...
Serçe parmakla başla deniyordu ama serçe parmak da bana ters geldiğinden işaret parmağıyla yapıyordum. İlkinde sadece ilk boğum oldu sonra tamamı oldu...
Dediğim gibi egzersiz yapmadım fazla. Dr'a gittim. Emla verdi ve sakinleştirici verdi. Sakinleştirici beni sakinleştirmekten çok uyuttuğu için ve ben daha saat 9 olmadan uyuduğum için deneme bile yapamamıştık. Hapı bıraktım emlanın da yararını görmedim...
Eşimle deneye deneye yendim diyebilirim...
Üstte asla yapamam diyordum ama üstte yendim. Önce sadece başı oldu. Sonra yarısı, sonra tamamı...
Dediğim gibi çok fazla çaba harcamadım ama malesef çok kötü günler geçirdim...
Neyse ki hepsi geride kaldı :Saruboceq:
Sen ne aşamadasın...

Selam kızlar

Uzun zaman aralığından sonra yine geldim.( Venüsten dövecek beni ama ).Neler yaptın neler ettin diye soracak olursanız hiçbirşey yapmadım.Bu arala kendimi deprosyana girmiş gibi hissediyorum nedense.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor uzun zamandır.Bazen siteye giriş yapıyorum bakıyorum arkadaşlarım çok emin adımlarla ilerliyor ama ben yerimde sayıyorum.Galiba ben vajiden kurtulmak istemiyorum.Böyle yaşamaya alışmalıyım galiba.Ama eşime yazık ona üzülüyorum.Neyse kızlar ben sizi sürekli takip ediyorum.ama sizlere ve tabiki kendime bir yardımım dokunmadığı için yazmıyorum.Lütfen bana kızmayın bu aralar hakikatten nedensiz keyifsizim.Bu deprosyon modundan çıktığımda ( umarımmmm ) size yazarım. Hepinizi çok seviyorum.Selam ve dua ile kalın.

X