Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlaar bugün misafirim vardı pek giremedim şimdi okudum yazlıanları çok sevindim.ilerleyenler olmuş yeni gelenler olmuş.uzun zamandır istediğimiz hareket enerji gelmiş çok güzell.sanırım çok kısa zamanda yeni gelinler gelecek ha gayret kızlar.hepiniz için dua ediyorum.

teşekkürler hepimizin adına opuyorumnanaktan
ayy 3 senelik evlilikten sonra yeni gelin olarak yaza girmek... ohaoldumsmile

ay evet arada dayanamayıp acıyorum bi gelişme değişiklik varmı diye keşke elimden daha fazla bişi gelse dua ediyorum işte bi de burda anca bu kadar yönlendirme yapabiliyorus bu arada hephuzunlu süper gelişme mumla iki gün calısıp denemiştim ben ve sonraki gün basardım cok şükür senin de cok az kaldı yani zaten kendine o güven gelicek ve tamamdır diceksin mumu hafif sarabilirsin pecete yada pamukla hem kalınlaşmıs olur hemde yumusatır zaten okumusundur daha önceki sayfalarda

sağol canım...
valla ben de her bi gelişmede gelip yazmak istiyrm öyle bi bağmlılk oldu...mumda biraz ilerleyim de canım hemen kalınlaştırmayayım.gerçi sert olması garip geliyo ama...iki parmak eş parmağndan da mumdan da kolay sankii...yarın da bunları yapıyım cmt zaten doğru muayene ve psklg....
şu muayene kısmı geriyo ama hayırlısı alışmak gerek....
anneler günüde çiçek verdiler bi yerde allak bullak oldum..nereye saklayacağımı şaşrdm çiçeği eşimin yanında..o da bi tuhaf oldu....bütün bunlar itti biraz da başlamama....
çok şükür....

sağol canım...
valla ben de her bi gelişmede gelip yazmak istiyrm öyle bi bağmlılk oldu...mumda biraz ilerleyim de canım hemen kalınlaştırmayayım.gerçi sert olması garip geliyo ama...iki parmak eş parmağndan da mumdan da kolay sankii...yarın da bunları yapıyım cmt zaten doğru muayene ve psklg....
şu muayene kısmı geriyo ama hayırlısı alışmak gerek....
anneler günüde çiçek verdiler bi yerde allak bullak oldum..nereye saklayacağımı şaşrdm çiçeği eşimin yanında..o da bi tuhaf oldu....bütün bunlar itti biraz da başlamama....
çok şükür....
canım muayenede ne yapacaklarsa izin iste kendin yap.yani demek istediğim vajiye alıştırma olsun diye dilatör gibi bişey deneyeceklerse kendin dene...

canım muayenede ne yapacaklarsa izin iste kendin yap.yani demek istediğim vajiye alıştırma olsun diye dilatör gibi bişey deneyeceklerse kendin dene...

eelifes da aynı merkeze gitmişti ya canım odedi de dilatör değilmiş...ama o takılmış o aralar o yüzden dr yapmş kendi iki parmağı ile orada.belki sen yapıyosundr diye sana yapmazlar dedi.ama bi şekilde kasılmamı ölçmek için bişi yapmak isticeklerdir..
çok haklısın eşime de söyledim ısrar edicem ben yapıyrum zaten siz yapmyn diye ama ?? :uhm:

Son düzenleme:
eelifes da aynı merkeze gitmişti ya canım odedi de dilatör değilmiş...ama o takılmış o aralar o yüzden dr yapmş kendi iki parmağı ile orada.belki sen yapıyosundr diye sana yapmazlar dedi.ama bi şekilde kasılmamı ölçmek için bişi yapmak isticeklerdir..
çok haklısın eşime de söyledim ısrar edicem ben yapıyrum zaten siz yapmyn diye ama ?? :uhm:
hımm anladım eğer kasılmanı ölçecekse zaten kasıldığın yerde bırakırlar devam etmezler zorla bişey yapacak halleri yok ya sen rahat ol canım.taze gelin adaylarımızdan biri sensin unutma:))

hımm anladım eğer kasılmanı ölçecekse zaten kasıldığın yerde bırakırlar devam etmezler zorla bişey yapacak halleri yok ya sen rahat ol canım.taze gelin adaylarımızdan biri sensin unutma:))

öyle canım da dışarıdan müdahalede rahat değilim yani iki parmağı eşimin gözü önünde hemencecik yaptım..eşimin tek parmağını yavaş yavaş aldm...hani denemede de üstte kontrolü alarak yaparım gibi geliyodu o yüzden çekiniyrm dış müdahaleye...neyse canım anlatrz artık yapyrm iki parmağı sonuna kadar sonuçta çook şükür...
3 sene bekle,1 ay oku ağla zırla sen,1 haftada iki parmağa muma geç... allahma çok şükür.... alkisalkisalkis
iyi geceler......dua ile.....

selam kızlar yeni üye oldum. ve direk bu konuya girdim 2 gündür okuyorum yazılarınızı ama en fazla 14. sayfaya kadar okudum gerisini okuyamadım

yapamayanlar artık mutlular mı yani yaptılar mı bilmiyorum.
bende aynı dertten muzdaribim . 24 yaşındayım ve 11 aydır evliyim :'(

aşırı derecede korkuyorum eyvahedigeldismile
psikoloğada gittim ama hiç bi faydası olmadı
bana sadece EFT iyi geldi EFT ile yarıya kadar az acıyla girdi ama sonra EFT de işe yaramadı
şimdi o söylediğiniz ilaçları denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum ya zarar verirse vajinaya ya kısırlığa sebeb olursa :KK43:

yapabilen arkadaşlar lütfen yazsınlar yazmışlarsa hangi sayfadaysa link versinler
ben sizin için dua ediyorum sizde benim için dua edin lütfen

RABBİM hepimizin yardımcısı olsun ... bu imtihan çok zor mafoldumben

hic moralini bozma bence cok guzel gelismeler olmus. penis yariya kadar girmisse tamami giricek demektir. sey gibi hani bi sahnede silah gorunurse o silah patlar kaydirigubbakcemile3
yapman gereken sadece egzersiz ve bence cok kisa bir sure icinde halledebilicegin bir sorun. soyle soyliyim penis icerideyken kendini o kadar kasiysoun ki ilerliyemiyo ve sana duvar var gibi geliyo. egzersizlere baslayinca anliycaksin cok kolayoldugunu zaten :lepi:

Günaydın kızlar...
Son vizem var bugün...

Günaydın kızlar... Allah zihin açıklığı versin derincim:Saruboceq:bugün regl oldum umarım bitiminde vajim iyileşmiş olurbilmiyorumkismile halbuki nekadarda yaklaşmıştım sona:hulya: dur bakalım hayırlısı olsun ne diyelim.Egzersiz yapan arkadaşlarım hepinize kolay gelsinopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar... Allah zihin açıklığı versin derincim:Saruboceq:bugün regl oldum umarım bitiminde vajim iyileşmiş olurbilmiyorumkismile halbuki nekadarda yaklaşmıştım sona:hulya: dur bakalım hayırlısı olsun ne diyelim.Egzersiz yapan arkadaşlarım hepinize kolay gelsinopuyorumnanaktan

Sağolasın canım...
İnşallah reglden sonra sorunsuz olarak halledersin sen de canım...

bu işi en azından evlilik yıldönümüme kadar halletmeliyim ve en geç o gün bitmeli bu iş inşallah :çok üzgünüm:

:kedi: arkadaşlar bişey sorcam acaba bi alakası var mı ki diye soruyorum lütfen yanlış anlamayın ... bu vaji olan bütün kızlara soruyorum göğüslerinizin büyüklüğü normal mi ? yani tanıdığım bütün vaji kızların göğüsleri minik de acaba bi alakası olabilir mi ki ? bilmiyorumkismile
aramıza hoşgeldin canım hihoyyytinşallah en kısa zamanda vajiden kurtulursun gamyoncuiremsu bende vajiliyim ama miniklik yok bende 90 bedenim :roflol:sanırım büyüklüğü normal bende sırnaşık şey

merhaba kızlar kaydirigubbakcemile5
ben 35 haftalık hamileyim :ecrin_bebek: 3 hafta sonra doğum olucak inşllh :emir_bebek:
burayı tesadüfen gördüm bilmiyorumkismile
3 yıllık evliyim akannehir bende vajinus hastasıyım gitmediğim doktor kalmadı kaydirigubbakcemile
eşimle boşanma noktasındaydık ve doğru düzgün ilişkiye giremeden hamile kaldım ohaoldumsmile
bu büyük bi mücizeydi bizim için kızlık zarı bile duruyor hala kafamçokkarıştı
tabi hamile kalmak için kızlık zarının alakası yokmuş CADIARZU
biraz yazdıklarınızı okudum merak ettim bikaç soru sorabilir miyim sizlere mirmirmirmir
hamilelikten sonra doktora gidip anestezi olmayı istiyordum çünkü ümidim yoktu
ama bişiy farkettim ben kızlık zarını doktora kestirsem gene eşimle ilişkiye giremicem bence çünükü kaslar kasılıyor ilişki anında belden aşağıya titreme oluyor burnumdan kan geliyor
psikiyatrise bile gittim kaç kere ama yok yok yokkk
kızlar hamilelikten sonra bende burda olucam sizleri takip edicem bunu yenen arkadaşlar nasıl başarmış merak ediyorum.bazılarınız serçe parmak orta parmak falan filan hergün egzersiz mi yapıyorsunuz yapıyorsanız nasıl yapılıyuor yardım eder misiniz lütfen mum demişsiniz hiç bilgim yok :1shok:
herkes kurtulur umarım bu dertten duarım hepimize :asigim:

Son düzenleme:
merhaba kızlar kaydirigubbakcemile5
ben 35 haftalık hamileyim :ecrin_bebek: 3 hafta sonra doğum olucak inşllh :emir_bebek:
burayı tesadüfen gördüm bilmiyorumkismile
3 yıllık evliyim akannehir bende vajinus hastasıyım gitmediğim doktor kalmadı kaydirigubbakcemile
eşimle boşanma noktasındaydık ve doğru düzgün ilişkiye giremeden hamile kaldım ohaoldumsmile
bu büyük bi mücizeydi bizim için kızlık zarı bile duruyor hala kafamçokkarıştı
tabi hamile kalmak için kızlık zarının alakası yokmuş CADIARZU
biraz yazdıklarınızı okudum merak ettim bikaç soru sorabilir miyim sizlere mirmirmirmir
hamilelikten sonra doktora gidip anestezi olmayı istiyordum çünkü ümidim yoktu
ama bişiy farkettim ben kızlık zarını doktora kestirsem gene eşimle ilişkiye giremicem bence çünükü kaslar kasılıyor ilişki anında belden aşağıya titreme oluyor burnumdan kan geliyor
psikiyatrise bile gittim kaç kere ama yok yok yokkk
kızlar hamilelikten sonra bende burda olucam sizleri takip edicem bunu yenen arkadaşlar nasıl başarmış merak ediyorum.bazılarınız serçe parmak orta parmak falan filan hergün egzersiz mi yapıyorsunuz yapıyorsanız nasıl yapılıyuor yardım eder misiniz lütfen mum demişsiniz hiç bilgim yok :1shok:
herkes kurtulur umarım bu dertten duarım hepimize :asigim:
canım hosgeldın aramıza.....saglıkla ıhsalhhh bebegını alırsın kucagına....sen bı bebegını al kucagaına bız burdayız hıc korkma hemen cık yenıceksın ...bak hepımız sen gbııydık ama basardık...bebek RABBIMIIZN sana bır armaganı..kızmı erkekmı bebıısn:emir_bebek:

canım hosgeldın aramıza.....saglıkla ıhsalhhh bebegını alırsın kucagına....sen bı bebegını al kucagaına bız burdayız hıc korkma hemen cık yenıceksın ...bak hepımız sen gbııydık ama basardık...bebek RABBIMIIZN sana bır armaganı..kızmı erkekmı bebıısn:emir_bebek:
canımsın ya çok sağol kaydirigubbakcemile5
inşlh yeneriz kaydirigubbakcemile2
bebişim prenses teyzesi :ecrin_bebek: adı ceren olucak inşlh :jeyyar: :jeyyar:
rabbim isteyen herkese versin :Saruboceq:

X