- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.921
İnşallah canım geçsinde rahatlayayım.Desteğin için teşekkürler hephüzünlü tebrikler sanadaalkisalkisalkis allah yardımcımız olsun öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile5
hephuzunlu senı canı yurekten kutluyorummmm artık gerııs cok kolay pes etmek yok bu hızla devam
kaydirigubbakcemile3 neyse cözüm üretmiş hiç olmassa mumla hihoyyyt
aklı sıra parmağından daha kalın bişiyle akşamki egzersizi de kolaylaştıracak... kaydirigubbakcemile3
dua ile........
aklı sıra parmağından daha kalın bişiyle akşamki egzersizi de kolaylaştıracak... kaydirigubbakcemile3
dua ile........
Helpless Mesaj kutunu boşalt cevap yazamıyorum :)
selam kızlar yeni üye oldum. ve direk bu konuya girdim 2 gündür okuyorum yazılarınızı ama en fazla 14. sayfaya kadar okudum gerisini okuyamadım
yapamayanlar artık mutlular mı yani yaptılar mı bilmiyorum.
bende aynı dertten muzdaribim . 24 yaşındayım ve 11 aydır evliyim :'(
aşırı derecede korkuyorum eyvahedigeldismile
psikoloğada gittim ama hiç bi faydası olmadı
bana sadece EFT iyi geldi EFT ile yarıya kadar az acıyla girdi ama sonra EFT de işe yaramadı
şimdi o söylediğiniz ilaçları denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum ya zarar verirse vajinaya ya kısırlığa sebeb olursa
yapabilen arkadaşlar lütfen yazsınlar yazmışlarsa hangi sayfadaysa link versinler
ben sizin için dua ediyorum sizde benim için dua edin lütfen
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun ... bu imtihan çok zor mafoldumben
hoşbuldum kad_er cim
ben daha bişey yapmadım hiç. ama nefes alışverişleri yaparak ve her acıdığında biraz bekleyerek tam olarak yarıya kadar geliyor ama ondan sonrası sanki duvar bilmiyorumkismile şu mum egzersizini yapmayı düşünüyorum inş. işe yarar ama şu xylocaine spreyi deneyeceğim bi doktora danışıp ... emlayı biliyorum epilasyon için kullanıyordum ama benim canımı çok yakıyordu o o yüzden onu kaldırdım rafa.
parmak egzersizine gelince bende parmağını dokunduramayanlardanım hatta ben bakamayanlardanımboshayallersmile mafoldumben
evet mum mantıklı geldi hiç değilse parmaktan daha iyidir diyorum bilmiyorumkismile
AFFF Rabbim yardım et bizlere ... çok bunaldım 11 aydır hayatım altüst oldu ... mafoldumben
selam kızlar yeni üye oldum. ve direk bu konuya girdim 2 gündür okuyorum yazılarınızı ama en fazla 14. sayfaya kadar okudum gerisini okuyamadım
yapamayanlar artık mutlular mı yani yaptılar mı bilmiyorum.
bende aynı dertten muzdaribim . 24 yaşındayım ve 11 aydır evliyim :'(
aşırı derecede korkuyorum eyvahedigeldismile
psikoloğada gittim ama hiç bi faydası olmadı
bana sadece EFT iyi geldi EFT ile yarıya kadar az acıyla girdi ama sonra EFT de işe yaramadı
şimdi o söylediğiniz ilaçları denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum ya zarar verirse vajinaya ya kısırlığa sebeb olursa
yapabilen arkadaşlar lütfen yazsınlar yazmışlarsa hangi sayfadaysa link versinler
ben sizin için dua ediyorum sizde benim için dua edin lütfen
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun ... bu imtihan çok zor mafoldumben
Allah yardımcınız olsun canım,,,