Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah canım geçsinde rahatlayayım.Desteğin için teşekkürler hephüzünlü tebrikler sanadaalkisalkisalkis allah yardımcımız olsun öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile5

darısı diğer arkadaşların başına onlarda gelseler yazsalar tutsak ellerinden biraz ilerleseler kendileri cesaretlenecekler zaten...hepiniz aşacaksınız kimse kalmayacak o listede....yeterki isteyin kızlar bakın en canlı örnekleri burada crescent ve hephüzünlü nereden nereye geldik... hepimiz aynıydık ve başardık sizde başaracaksınız hiç merak etmeyin...

slm canım hoşgeldinn,,,buradaki arkadaşların çoğu parmak egzersizi ile başardı,,sen ne durumdasın,,,?

canım,bende 3 hafta oluyo yenelii,,,sende başaracaksın Allahın izniyle,,,önce vajina anatomisini iyice bi incele netten,ne nerde diye,,,sonra bi ayna karşısında dokunmaya çalış,

sorry arkadaşım,,emla krem ben kullanmadım ama burdaki kızların çoğu onu kullandı,,,xylocine sprey de olabilir ,kayganlaştırıcı olarakta gleitgelen jel kullanılıyooo daha çok,,,sen şimdi mumla mı başlamak istiyosuunn

evet mum mantıklı geldi hiç değilse parmaktan daha iyidir diyorum bilmiyorumkismile

AFFF Rabbim yardım et bizlere ... çok bunaldım 11 aydır hayatım altüst oldu ... mafoldumben

anladım canım,,,ozaman doğum günü mumlarıyla başlayabilirsin,,,mumu streç filmle kapla,,,birazda kayganlaştırıcı sür ,,,dokunma işlemi bitince ,derin derin nefes al ver ,nefes verdikçe kasların gevşiyooo ve yavaşça ittireceksinn,,,biraz cesaretli ol ,,yapacaksın,,başaracaksın sende inşlh...takıldığın yada sormak istediğin bişi olursa burdaki herkes yardımcı olcaktır...

SLM canım bende buranın yeni üyesiyim burdaki arkadaşlar o kadar bilgili ve tecrübeli ki sırtını onlara kolaylıkla dayayabilirsin ben çok fazla yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum ve sana diyorum ki asla parmak egzersizinden korkma ben acayip korkuyordum ve asla yapmam diyordum hiç bişeycik yokmuş ben inanılmaz ilerledim burada söylenenlerin hepsini güvenle korkmadan yap en kısa zamanda yenecegiz ve kendimizi bu kadar strese sürükledigimiz içinde çok pişman olacagız bundan eminim......

sorry hoşgeldin aramıza hiç panik yapma rahat ol canım gelen herkes patır patır basarıp gidiyor zaten biraz daha okusaydın basarıları gördükçe motivasyonun ve egzersizlere olan inancında artıcaktı yapacagın tek hata burda egzersizleri ertelemek ve ümitsiz olmak moral cok önemli ve yapacagına inanmak gerisi o kadar basitki yaptıkca kendine şaşıcaksın hemen baslamanı öneririm hiç daha fazla zaman kaybetme canım aynaya bakıp inceleyerek nefes alıp verererk ve hafif hafif ıkınarak acılmayı görebilirsin kolay gelsin şimdiden

Allah yardımcınız olsun canım,,,

sağol kad_er...
yaptık çok şükür..işaret,orta,iki parmk.eş parmağı ve 3-4 cm mum! zemuszemus
bu arada eşimin yüzüğünü mumdan geçirdm parmak daha kalın dmek çok şaşırdm! akannehir
aslında biraz daha çalışsam sanki olur p...s bilmiyorumkismile ama psikoloğn dediği gibi yavaş ve temiz olsun istiyrm bi süre böyle gidiyim diyorum.....

zerr arkadaşım nöbetçi psikolog gibisin bu saatte kaydirigubbakcemile

sorry arkadaşım,
çook doğru yerdesin...burda doktora giden gitmeyen pek çok tecrübe bulacaksın....
arkadaşların dediği gibi önce netten vajina anotomisini inceledikten sonra o içini şimdiye kadar hiç tanımadığımız ama öyle zannettiğimiz gibi narin olmayan sıradan organımız olan vajinayı aynayla dokunarak gezinerek inceledikten sonra (bence aynaya bakmadan) serçe parmağının ilk boğumuyla yoklayabilirsin.....çook kolay ve en ufak bir acı ya da başka bi sıkıntı yok...ağzımızın içi gibi kaygan...diş etinin yumuşağı gibi bi yapı....nefes çok önemli bu incelemeleri yaprken kegel egzszlerini ilk sfdan okuyup yapmaya çalış...
ya da benim psikoloğun dediği gibi gözlerini kapatıp bütün kaslarını gevşetip kendini kalabalık bir avm de hisset ve tuvaletin geldiğini düşünüp kaslarını sık bir adım ileri git acıyacak kadar sık..tut sonra wc ye gittiğini varsay ve yavaş yavaş rahatla bir adım ileri git aç vajinanı iyice...bunu günde 5 e bölüp 100 kere yap demişti parmk egsze başlamadan önce....

slm kızlaar bugün misafirim vardı pek giremedim şimdi okudum yazlıanları çok sevindim.ilerleyenler olmuş yeni gelenler olmuş.uzun zamandır istediğimiz hareket enerji gelmiş çok güzell.sanırım çok kısa zamanda yeni gelinler gelecek ha gayret kızlar.hepiniz için dua ediyorum.

ay evet arada dayanamayıp acıyorum bi gelişme değişiklik varmı diye keşke elimden daha fazla bişi gelse dua ediyorum işte bi de burda anca bu kadar yönlendirme yapabiliyorus bu arada hephuzunlu süper gelişme mumla iki gün calısıp denemiştim ben ve sonraki gün basardım cok şükür senin de cok az kaldı yani zaten kendine o güven gelicek ve tamamdır diceksin mumu hafif sarabilirsin pecete yada pamukla hem kalınlaşmıs olur hemde yumusatır zaten okumusundur daha önceki sayfalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…