- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.901
18 tane vajili hatun vardı listede onlar nerelerde acaba ? niye kimse yazmıyor ? kızlar olduğunuz yerde saymayın takıldığınız yeri yazın mutlaka aynı sorunu yaşayan birileri vardır size yardım edecektir şu anda burada olmamızın tek amacı size yardımcı olmak ilerlemenizi sağlamak bunun içinde sizin paylaşmanız gerekiyor sizin kafanız dağılmasın diye konuları bile ayırdık ama yoksunuz... içinize atıp kendinizi yiyip bitirmeyin...gelişmelerinizi, gelişme olmasada son durumunuzu mutlaka yazın bekliyoruz....
canım merhaba,bu yazdığına kayıtsız kalamadım,ypksa hep takip ediyorum sessiz sessiz.ilginiz için kendi adıma teşekkür ederim.Ben tamamen ümitsiz vakaydım ama burdaki birçok arkadaş sayesinde egzersizlere başladım 1,2 parmak ve sonra mum epey yol almıştım.bidefa p...s denemesi oldu ve başarısız oldu tabi.ondan sonra 15 gün öncesine kadar egzersize devam ettim.sonra bıraktım çünkü ben kendimi hazır hissetmeme rağmen eşim denemeye yanaşmıyor.tabii uyumadığı süre içinde çünkü hep uyuyor yorgunum bahanesiyle.bugünde reglim bitti.egzersiz yapmaya korkuyorum açıkçası.daha öncede ara verdim geri başladığım zaman çok zor oldu.sonra niye yapıyım ki diyorum nasılolsa eşim yaklaşmıyor bana.Aynen dediğin gibi içime atıyorum kimsenin bana yardım edemeyeceğini düşünüyorum çünkü sorun eşimde .onada söylemekten çekiniyorum artık kendimi kötü hissediyorum,aşağılanmış hissediyorum bu yüzden çok kötüyüm.