- 19 Aralık 2009
- 1.297
- 16
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.881
sağol canımmerhaba arkadaşlar.....
evet venüsten sürekli söylüyodunuz ama insan kendi yaşayınca anlıyor işte....
cumadan beri işaret parmağımı ve iki gündr de orta parmağımı da alabiliyorum.... zemuszemus
hatta yanlış anlamadıysam dün meraktan prezrvtfe iki parmğ geçirdim sanki ilk boğum kayboldu ama? akannehir devam etmedm hem fazla olmadı tek parmk yapalı diye hem de psikolog cmt arayp çarş ya kadar sen 3 gün de eş parm cmt de gelin demişti....
yani bugün eş parm. sırası birazcık heyecanlıyım... CADIARZU
yani ilk giriş yolunu bulursa gerisi tamam da parmağı da benim başparmağım kalınlğnda sanki kafamçokkarıştı
eelifes arkadaşım
önce tebrkler çift çizgi için a.s.
sen sanrm benim gittğm merkezde tedavi olmuştn (ank da maltepe camii orda diyim rahatsz olursn belki isim vermemden)
tam olarak egzrsze başladıktan sonra ne kadar sürmüştü....?
iki parmak ve p...s diye mi gidiyor seanlar....
aslında kendm devam etmeyi düşünüyrdm ama psikoloğa gelmicem diyemiyorum....
ne önerirsin çok etkili mi sence hani başladım ya sanki yapıcam kendi kendime ama.....
gerçi oranın jinekoloji servisinden de yararlanyrm adet düzszliği için felan........
???
canım 3 seansta bitti benimki mine hanım ve hamiyet hanımla bence bırakma neden bırakmak istiyosunki ben memnun kaldım 2 parmak ödevini vermişti bana ama iki parmak yapmadan çözdüm işi sadece mine hanımla çalışmıştık iki parmagı beni çok rahatlatmıştı oraya o kalınlıktaki birşeyin girmesi ertesi akşamda eşimin destegiyle oluverdi işte ben memnındum ordan bırakma bence pişman olma sonra