Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar.....
evet venüsten sürekli söylüyodunuz ama insan kendi yaşayınca anlıyor işte....
cumadan beri işaret parmağımı ve iki gündr de orta parmağımı da alabiliyorum.... zemuszemus
hatta yanlış anlamadıysam dün meraktan prezrvtfe iki parmğ geçirdim sanki ilk boğum kayboldu ama? akannehir devam etmedm hem fazla olmadı tek parmk yapalı diye hem de psikolog cmt arayp çarş ya kadar sen 3 gün de eş parm cmt de gelin demişti....
yani bugün eş parm. sırası birazcık heyecanlıyım... CADIARZU
yani ilk giriş yolunu bulursa gerisi tamam da parmağı da benim başparmağım kalınlğnda sanki kafamçokkarıştı

eelifes arkadaşım
önce tebrkler çift çizgi için a.s.
sen sanrm benim gittğm merkezde tedavi olmuştn (ank da maltepe camii orda diyim rahatsz olursn belki isim vermemden)
tam olarak egzrsze başladıktan sonra ne kadar sürmüştü....?
iki parmak ve p...s diye mi gidiyor seanlar....
aslında kendm devam etmeyi düşünüyrdm ama psikoloğa gelmicem diyemiyorum....
ne önerirsin çok etkili mi sence hani başladım ya sanki yapıcam kendi kendime ama.....
gerçi oranın jinekoloji servisinden de yararlanyrm adet düzszliği için felan........
???
sağol canım
canım 3 seansta bitti benimki mine hanım ve hamiyet hanımla bence bırakma neden bırakmak istiyosunki ben memnun kaldım 2 parmak ödevini vermişti bana ama iki parmak yapmadan çözdüm işi sadece mine hanımla çalışmıştık iki parmagı beni çok rahatlatmıştı oraya o kalınlıktaki birşeyin girmesi ertesi akşamda eşimin destegiyle oluverdi işte ben memnındum ordan bırakma bence pişman olma sonra

dün kendimi hazır hissediyordum ama olmadı. ilk defa p...s değdiğinde vaji acımadı.kendimi çok rahat bıraktım ama erken boşalma oldu.biz bunu nasıl atlatcaz bilemiyorum.ikimiz aynı anda bi türlü hazır olamıyoruz .ister istemez eşimde etkileniyor isteksizlikte oluyor.(bu arada egzersizleri hiç yapmak istemiyorum ya orta parmak birinci boğumdan biraz daha fazla ilerleyebildim ama acımadığına inandım.)

dün kendimi hazır hissediyordum ama olmadı. ilk defa p...s değdiğinde vaji acımadı.kendimi çok rahat bıraktım ama erken boşalma oldu.biz bunu nasıl atlatcaz bilemiyorum.ikimiz aynı anda bi türlü hazır olamıyoruz .ister istemez eşimde etkileniyor isteksizlikte oluyor.(bu arada egzersizleri hiç yapmak istemiyorum ya orta parmak birinci boğumdan biraz daha fazla ilerleyebildim ama acımadığına inandım.)

arkadaşım bak o ikinci boğum aşaması zaten insan yapamıcak gibi oluyo çünkü orda yol biraz kıvrılıyo..ilk boğum kolay son boğumsa hepsinden kolay.o 2.boğumda çekme beke nefes ala ala it gidecek...bir kere tüm parmağı yapınca zaten canı egzrsz yapıp ilerlemek istiyo insanın :eek:
ben de başta hiç istemedm egzrszi ama 6 gündr çok iyi gidiyo çok şükür...
bugün eş parmağını da aldım iki kere..... buyrunnnnnnnnn
yeni mi evlisin?evliliğin başlarında oluyo o erken boşalma da sonra duruluyo...belki ondandr...bence önce egzrsz yap...insanın güveni gelince p...s i de yaparm diyo en kısa zamanda zaten......

hayat_acil arkadaşım ne durumdasın?özel den attığım msj gelmişti dimi?

Evet canim cok cok tesekkur ederim,,msjini aldim,,canim ya ben en son serce parmagimi deneyerek baslamistim,,ilk bogum oldu,,tabi bu benim icin inanilmaz biseydi..bakamayan dokunamayan ben serce parmagimi bir bogum kadar aldim,,zaten 1 bogum aslinda yerlestirdigimiz yer yani dokunma gibi bisey oluyor..o yuzden ilerletmeye calistim ve serce parmagimi sonuna kadar aldim bi kac gun denedim bu sekil..aslinda yeni baslayan arkadaslar varsa korkutmak istemem cunku her bunye farklidir ama ben serce parmakta olsa cok zorlanarak yaptim mafoldumben..denemelerden sonra nedense kasiklarimda yani iste tam neresidir bilmiyorum ama karnimda adet olucakmisim gibi agrilar olustu..sanirim bu denemeler esnasinda ben usuttum..cunku agrilar giderek sanciya donustu..sonra bel bolgemi ve asgisini battaniye benzeri seyle sardim sicak su torbasi falan ...gecti..baya sonrada regl oldum..ve cok sancili bir regl donem gecirdim..anladimki ben bu calismalar sirasinda baya bi usutmusum..bide bizim buralar da havalar henuz isinmadi hatta resmen buzz gibi.tabi surekli acik sekilde egzersiz yapmaya calisirken (Bakma dokunma serce parmak)sifayi kaptim..reglim bitti simdi 3-4 gun oluyor ama hic bisey yapmadim daha..acikcasi haziran gibi falan denemeye devam edim diyorum..zaten surda ne kaldi..cunku havalar isinmis olur..umarim erteleme icin beynim bahane uretmiyordur bunlarida..zaten serce parmagi alabildim ama hala parmaklami dilatorlemi devam edim yani baslayim :)))bilemiyorumda..cunku parmak la baslayan arkadaslarda sonrasinda mum vesaire seylere ihtiyac duyuyorlar bi sureden sonra..bide buarada burda emla kremide buldum..yoksa baharin hep dedigi gibi serce parmagimi yine ilerletebildigim yere kadar ilerletip onu surim hic egzersiz yapmadan o sekil deneme yapim diyorum..iste bilemiyorum canim ya..karmakarisigimm..ole iste canim..bendede gelismeler bunlar..tesekkur ederim sordugun icin...takip ediyorum sizleride..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım eşin prezervatif kullansın bi de ilişki sırasında başka şeyler düşünsün başka şeylere odaklansın bunlar süreyi uzatır ama yeterli olur mu bilmem

evet bu sorunu bende yaşıyorum eşim içime girdikten ve 4-5 defa git gelden sonra hemen geliyor prezervatifde kullanmıyor. :KK43:((((:-)çok üzgünüm::

Evet canim cok cok tesekkur ederim,,msjini aldim,,canim ya ben en son serce parmagimi deneyerek baslamistim,,ilk bogum oldu,,tabi bu benim icin inanilmaz biseydi..bakamayan dokunamayan ben serce parmagimi bir bogum kadar aldim,,zaten 1 bogum aslinda yerlestirdigimiz yer yani dokunma gibi bisey oluyor..o yuzden ilerletmeye calistim ve serce parmagimi sonuna kadar aldim bi kac gun denedim bu sekil..aslinda yeni baslayan arkadaslar varsa korkutmak istemem cunku her bunye farklidir ama ben serce parmakta olsa cok zorlanarak yaptim mafoldumben..denemelerden sonra nedense kasiklarimda yani iste tam neresidir bilmiyorum ama karnimda adet olucakmisim gibi agrilar olustu..sanirim bu denemeler esnasinda ben usuttum..cunku agrilar giderek sanciya donustu..sonra bel bolgemi ve asgisini battaniye benzeri seyle sardim sicak su torbasi falan ...gecti..baya sonrada regl oldum..ve cok sancili bir regl donem gecirdim..anladimki ben bu calismalar sirasinda baya bi usutmusum..bide bizim buralar da havalar henuz isinmadi hatta resmen buzz gibi.tabi surekli acik sekilde egzersiz yapmaya calisirken (Bakma dokunma serce parmak)sifayi kaptim..reglim bitti simdi 3-4 gun oluyor ama hic bisey yapmadim daha..acikcasi haziran gibi falan denemeye devam edim diyorum..zaten surda ne kaldi..cunku havalar isinmis olur..umarim erteleme icin beynim bahane uretmiyordur bunlarida..zaten serce parmagi alabildim ama hala parmaklami dilatorlemi devam edim yani baslayim :)))bilemiyorumda..cunku parmak la baslayan arkadaslarda sonrasinda mum vesaire seylere ihtiyac duyuyorlar bi sureden sonra..bide buarada burda emla kremide buldum..yoksa baharin hep dedigi gibi serce parmagimi yine ilerletebildigim yere kadar ilerletip onu surim hic egzersiz yapmadan o sekil deneme yapim diyorum..iste bilemiyorum canim ya..karmakarisigimm..ole iste canim..bendede gelismeler bunlar..tesekkur ederim sordugun icin...takip ediyorum sizleride..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ben bu topiğe ilk üye olup da emla krizi yaşadığımda geç saatte kimse yoktu da sen okuduğun bilgilerle yardımcı olmaya çalışmıştın hatırlıyo musun??
sen de benim gibi çoooook erteliyosun canım.....
ben de çok ama çok korkağım...hatta burda biri gelip çok pasifsin bilmemne diye dalga geçti...o kadar üzüldüm ve sinirlendm ki o gün aldım ilk defa parmağımı...çok da dua etmştm o cuma gün sırasında....
benim buralar da soğuk ve ben de üşüttüm başlarda...elektrkli sobayı alıyrm bazen önünde yapyrm...erteleme canım...ben yaptıysam herkes yapar bu tek parmak işini....şimdi iki parmağa bile cesaretim geldi...
canm ben ankarada lina ya gidiyrm..internettn ucuz przrvtfler var 5 kutu sipariş ettim.her seferinde prezft ile yapıyorum....o baskı ağrı kasıklarda bende de oldu merak etme...yeter ki mikrop kapıp enfeksyndan olmasın....ve jelin vardr bol sürüp bol nefes ala ala oluyo canım ya....ilk bakmadan yap sadece ilerlemesine bakıyorm ara ara..baka baka kötü geliyo çünkü...serçeyi tekrar yap işarete ve ortaya geçeceksin.....emin ol....
bir de bana psikoloğum günde 3 kere 1er defa dedi...önce ne gerek var 1 kere 2 kere daha çok yapıyım diyo insan ama bildiği varmış...3 kere yaptğm zaman(ki yine o 3 kere içinde de 2 şer kere falan yapıyorm ben)yakın aralarla yaptığın için o kadar kolay oluyo ki...yoksa ara verince takılıyorm ben de başta....
bir de vücut ısısı gerçekten önemli..seni anlıyorm çünkü üşüdüğü zaman zor oluyo..o yüzden kasılıyo..başta sobayı açıp uznıp biraz rahatlatınca kasları aradaki farkı anlarsın...rahatlamadn başlıyodm başlarda o zaman moralm bozuluyodu....sıcak bi duş da iyi geliyo....
okuma sadece nolur biz de yapıcaz allahın izniyle....

Son düzenleme:
18 tane vajili hatun vardı listede onlar nerelerde acaba ? niye kimse yazmıyor ? kızlar olduğunuz yerde saymayın takıldığınız yeri yazın mutlaka aynı sorunu yaşayan birileri vardır size yardım edecektir şu anda burada olmamızın tek amacı size yardımcı olmak ilerlemenizi sağlamak bunun içinde sizin paylaşmanız gerekiyor sizin kafanız dağılmasın diye konuları bile ayırdık ama yoksunuz... içinize atıp kendinizi yiyip bitirmeyin...gelişmelerinizi, gelişme olmasada son durumunuzu mutlaka yazın bekliyoruz....

X