Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım nasıl kullanıyosun emlayı ...nasıl sürüyosun bende denemiştim çok uyuşmamıştı...bir kere ağda için kullandım onda işe yaradı dış tarafı üstü daha doğrusu uyuştu ama daha iç kısımlara etki ediyomu???

Evet cok iyi usuturuyo hemde onun sayesinde soktum yarisini o olmadan sokamiyorum basini bile. Dilator var bende en kucugunden basliyorum egzersize once ucuna bi nohut tanesi buyuklugunde emla govdesine de bepanthol surup 10 dk sok cikar yapiyorum emla bi 20 30 snye kadar yakiyo sonra geciyo bide bepanthol suruyoruz ya o yanmayi geciriyo yumusatiyo. Sonra diger aparatlara geciyorum sirayla her buyuk aparatta emlayi da arttiyorum sokup cikardikca uyusuyo zaten orasi sonra es denemesi yariya kadar aldik iste gerisi yok ama esimin penisi de kalin sanirim onun da etkisi var bende biraz daha genislemesi lazim vajinamin buda egzersizle olacak sanirim

Tamam canim bide emla deneyim bakalim o napicak bes ay olqcak hala ayni ya bitsin artikkk

kızlar müjdemi isterim dün olduuu! nası oldu nası kendimi kasmadım bilmiyorum ama canım yansada devam et dedim ve oldu tabiki hepsini alamadım içime ama yakın zamanda o da olacak inşallah yavaş yavaş:):) darısı tüm bekleyenlerin başına Allah yardımcınız olsun

arkadaşlar balayında emla kullandım ancak uyuşturursam yaparım diye ama hiç bir işime yaramadı çünkü benim sorunum eşim üstümdeyken bacaklarımın kasılması ve onu üstümden atmamdı. vajina içindeki kaslara da emla bir etki gösteremez çünkü dışa sürüyoruz.. lütfen kafanızda bitirin. bakın dün 3 ay sonra ilk defa aştım kafamda ve oldu!!!

Kesinlikle katılıyorum
İş kafada bitirmek. Ne kadar rahatsanız o kadar kolay oluyor. 4 ay sonra ilk kez başarabildim. Burda yazanlarin etkisi oldu. Bir de uyuşturucu krem kullandim. Ama az sürdük ki hissedebileyim diye. Tamamen psikolojik. Olmaması için hiçbir sebep yok. Herhalde olmayacak deyip tedavi parasını bile gözden çıkarmayı düşünmüştük. Sorusu olan olursa yardım etmek isterim. Mesaj yazabilirsiniz.

Allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın.

canım sadece senin değil hepimizin sorunu sorun demeyelim rabbin imtiihanı geçici bir dönem ne kadar çalışırsak o kadar çabuk atlatacağız :)

kızlar cumartesi ağdacıma gittim 3 ay önce düğün ağdasına gitmiştim en son. kadın dedi ki ya sen manyak mısın ağda acısı gibi var mı ki o anda ne alaka falan demedim deil. kızım bak sen ağda yaptırabiliyosun bana açabiliyorsun kendini kasmıosun inatlaş ve yap şu işi kesinlikle büyütecek birşey yok dedi. pazar günü kafama koydum yapcam diye denedik olmadı öğlen saatlerinde. duş aldım biraz temizlik falan yaptım tam saçımı kurutcam eşim geldi yanıma o an hissettim dedim bu sefer olcak kayganlaştırıcımızı sürdük her zaman sürüyoduk zaten. eşim biraz denedi ama çok fazla yanma hissettim çekmek istedim kendimi önce ama sonra durma kız dedim devam et sonra ben üste geçtim yavaş yavaş kalçamı açarak aldım içime nası kasmadım kendimi bilmiom ama olcak dedim sadece canım yandı ama rahat bırakamadığımdan kaslarımı onu farkettim ama vazgeçmedim hiç sonra içime boşalmasına izin verdim hatta ben istedim çünkü aylardır beklio bunu hakketti bence bugün sonraki gün hapı alcam umarım işe yarıodur:)
tabi şunun da etkisi oldu kadın dedi ki valla bak 1 paket sigara parasına bu işi yapan kadınlar var eşin gider onlara kalırsın dedi kaynanam falanda laf sokuodu hepsi kafamda birleşti gaza geldim:)

Son düzenleme:

canım seninle aynı durumu yaşadım diyebilirim. ben 5 aya kadar hiçbi kısmını alamadım aparatla da çalışamadım.. denedik ama acı hissi beni hep vazgeçirdi. inan başardıktan sonra bu muymuş diyorsun ilk denemede yarısına kadar alabildim. acı yanma sadece ilk girişte var. zeytinyağıyla yanmayı azaltabilirsin. acıdığı anda geri çekilmek istedim ama inat ettim çekilirsem yine korkularıma yenik düşerim diye sabrettim nefes al ver ıkın. böyle sabrettim falan diyorum ama dayanılmayacak bir acı asla değilmiş nefes aldıkça hemen geçiyor. sonra hiçbişey hissetmiyosun zaten ikincide tamamını alabildim çok şükür. ilk seferki gibi bi acı yanma asla olmadı. alıştıkça geçecek sanırım.bir de yarıdan sonra duvar falan yok kastıkça daralıyor galiba.hiçbir his yok inan. yavaş yavaş ilerle sabit bekle nefes al.kayganlaştırmak önemli. İnşaallah sen de en kısa zamanda halledersin bu kadar ilerledikten sonra bir iki güne inşaallah başaracağına inanıyorum.

Arkadaşlar mrb sonunda bendeki en büyük cam aparatı 2 gündür almayı başardım artık eş denemesine geçebilirim ama bir türlü cesaret edemiyorum korkmuyorum sadece nasıl yapacağımı bilmiyorum galiba ne yapmam gerekiyor nasıl kolay başarabilirim bu aşamadan sonra bana bişeyler önerebilirmisiniz ?

Canim 15 kulak copunu rahatlikla aliyorum git gelde yapabiliuorum ama mumdan yapip kalinlastirdimgim aparati alamadim daha emla kullanmadim hic anestol kullandim oda pek etki etmiyi

canım aparatı alıyorsan ki ben hiçbişey alamadım ay eş denemesinde çok rahat olursun diye düşünüyorum sadece rahat olmaya çalış kendini kasmamaya çalış inn hiçbir acı yok ilk anca az bi acı yanma oldu ama dayanılmayacak kadar değil. daha fazla acıyacak diye geri çekilme bütün acı o kadar. hareketsiz bekle nefes al ver ıkın gevşediğinde devam et

arkadaşım benim problemim de korkmam ve cesaret edemememdi. öncelikle bunu yenmeye çalışmalıyız. sen aparat alabiliyorsun bu seni cesaretlendirsin. buradaki arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar paylaşımları oku. diğer sayfada kaderimin anlattıklarını oku.ben ay cesaret edemedim. artık olacak olmalı başarmalıyım diye kendini şartlandır. öncelikle zeytinyağıyla kayganlaştırabilirsin. ilk seferde üst pozisyon daha rahat olabilir ucunu aldıktan sonra sabit bekle acı yanma olabilir ilk başta nefes al ver acı falan kalmıyor bekle ıkın gevşeyince biraz daha ilerle.kendini kastığını farkettiğin anda geri çekilme sabit bekle gevşemeye çalış nefes al ver. içerde hiçbir acı yok. sadece şu korkularımızı acıyacak düşüncesini kafamızdan atmalıyız.

Canınız yanıyorsa eşinizi itmeyin, kendinizi geri çekmeyin. Eşinize biraz öyle kalmasını ve yavaşça ilerlemesini söyleyin. Ve vazgeçmeyin....

Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim verdiğin bilgileri denemeye çalışacağım..

Banada emla kullaniminda yardimci olurmusun cunku ben iki kere kullandim hic uyusma olmadi nasil uyguladin anlatirmisin?

3 ay sonunda eş denemesinde kırmızıyı gördük sonunda ama yine kendimi kastım yine canım yandı hatta p. girişi gerçekleşmedi bile diyebilirim ...keşke zar kanamasından sonra vajinismus denen illet yok olsa idi

Kızlarrrrr bana acil yardııımmmm!!!!!! Ben üç ay önce sevdiğim adamla evlendim.ve bir çoğumuzun yaşadığı gibi bende vajinismusla karşılaştım.aslında vajinismusmuyum onu bile bilmiyorum.herşey normal giderken tam o sırada canım yanıyor sanki bir duvar varmış gibi kendimi de kasmıyorum yani en azından ben öyle hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum artık eşimi çok seviyorum ama artık eskisi gibi anlayışlı davranmıyor sanki ya da ben her şeye alınıyorum sevdiğim adamla evlendim ama bu sebepten mutlu bir evlilik yaşayamadım balayım rezil oldu her gün ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum ama bu site içimi rahatlattı yanlız olmadığımı anladım başarı hikayelerini ağlayarak okudum bir gün bende yenebilirmiyim diye umutlanmaya başladım ama yine de imkansızmış gibi geliyor parmak egzersizlerini burada okudum ama ben yapamadım lütfen yardım edin bu dertten nasıl kurtulabilirim gerçekten canım yanıyor ya da ben kafamda ı kuruyorum acıyı anlayamadım eşim onu istemediğimi düşünüyor ve her evli çift gibi bunu yapmamız gerektiğini söyüyor ben elimden gelen yapıyorum ama olmuyor işte offf her deneme hüsranla bitiyor artık denemek bile istemiyorum çünkü aynı hayal kırıklığı yenen arkadaşlarım bu süreci nasıl atlattılar acaba yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bir de aileme yalan söyledim oldu bitti dedim bunun içinde üzülüyorum ama baskılardan bunalmıştım artık umarım başarı hikayemi yazmak bana da nasip olur herkese mutlu günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…