-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.041
Emla kullan istersen cok iyi uyusturuyo. Ben ilk baslarda yanlis kullanmisim uyusmuyodu. Sonra ankaraya doktora gittik orda emla verdiler nasil kullanilacagini da soylediler ise yaradi guzel uyusturuyo uyusunca anlamiyosun 11 cmlik aparati rahat aliyorum. Esimin pnsnde aciyorum iste biraz yaridan fazlasini alamadim o da aparattan daha kalin sanirim ondan biraz daha genislemesine ihtiyacim var galiba
canım nasıl kullanıyosun emlayı ...nasıl sürüyosun bende denemiştim çok uyuşmamıştı...bir kere ağda için kullandım onda işe yaradı dış tarafı üstü daha doğrusu uyuştu ama daha iç kısımlara etki ediyomu???
Tamam canim bide emla deneyim bakalim o napicak bes ay olqcak hala ayni ya bitsin artikkkEmla kullan istersen cok iyi uyusturuyo. Ben ilk baslarda yanlis kullanmisim uyusmuyodu. Sonra ankaraya doktora gittik orda emla verdiler nasil kullanilacagini da soylediler ise yaradi guzel uyusturuyo uyusunca anlamiyosun 11 cmlik aparati rahat aliyorum. Esimin pnsnde aciyorum iste biraz yaridan fazlasini alamadim o da aparattan daha kalin sanirim ondan biraz daha genislemesine ihtiyacim var galiba
Tamam canim bide emla deneyim bakalim o napicak bes ay olqcak hala ayni ya bitsin artikkk
canım sakın ümitsizliğe kapilma herşey kafada bitiyor. kendini üzme strese sokma hayat çok güzel yapamam dediğimiz birçok şeyi yapıyoruz yapmak zorundayız. bak ben 1 yıl 2 ay oldu evleneli. evlendiğimizin ilk gecesi kabustu. ben eşime dedim ki bu gece yapmayalım zaten ailemden ayrıldığım ilk gece çok üzülüyorum eşim yok yapacaz dedi ve ben bir kasıldım daha da açılamadım :) sonra hamile kaldım ilişkiye girmeden çok şaşkındık neyse doğum zamanım geldi özel hastanelere gittim durumumu anlattım hepsi sezeryan dedi. ben yok normal doğum olacak dedim. yok bir mucize olur dediler ve ben o mucizeyi gerçekleştirdim. normal doğum yaptım çok zordu ama yaptım şimdi oğlum 3 aylık ilk denemede yine olmadı dikiş ağrısı falan ama şimdi çok şükür kendiliğinden giriyor. bende senin gibiydim. kendini odakla yapacam de sakın ağlama erteleme bu gece başla ön sevişme yapın iş o noktaya gelince gözlerini kapat zevk almaya çalış hiçbirşey konuşma yapacaksın inanıyorum. hem acımıyor inan buna acısada ucunda ölüm mü var...
Evet cok iyi usuturuyo hemde onun sayesinde soktum yarisini o olmadan sokamiyorum basini bile. Dilator var bende en kucugunden basliyorum egzersize once ucuna bi nohut tanesi buyuklugunde emla govdesine de bepanthol surup 10 dk sok cikar yapiyorum emla bi 20 30 snye kadar yakiyo sonra geciyo bide bepanthol suruyoruz ya o yanmayi geciriyo yumusatiyo. Sonra diger aparatlara geciyorum sirayla her buyuk aparatta emlayi da arttiyorum sokup cikardikca uyusuyo zaten orasi sonra es denemesi yariya kadar aldik iste gerisi yok ama esimin penisi de kalin sanirim onun da etkisi var bende biraz daha genislemesi lazim vajinamin buda egzersizle olacak sanirim
arkadaşlar balayında emla kullandım ancak uyuşturursam yaparım diye ama hiç bir işime yaramadı çünkü benim sorunum eşim üstümdeyken bacaklarımın kasılması ve onu üstümden atmamdı. vajina içindeki kaslara da emla bir etki gösteremez çünkü dışa sürüyoruz.. lütfen kafanızda bitirin. bakın dün 3 ay sonra ilk defa aştım kafamda ve oldu!!!
hayır lütfen hırslandırdığını canım malesef acımasızca davranan insanlar var hayatımızda lütfen güçlü dur ve bu sorunu coz bende senin gibi yaptım 6 senem gitti senindemi gitsin kendini bilmez insanlıktan mahrum bi doktor böyle dedi diye birakma çok yanlış yaparsın suan eski günlerimi hatirlattin bana çok üzüldüm lütfen soylediklerimi dusun rica ediyorum sonra tekrar konusalim
canım sadece senin değil hepimizin sorunu sorun demeyelim rabbin imtiihanı geçici bir dönem ne kadar çalışırsak o kadar çabuk atlatacağız :)
canm benm çok sewndm kurtlman çok güzel rabbm herkese kurtlmayı nasip eder inş
aminn inşçok şükür tamamını alabildim. kesinlikle beyinde korkularımızı yenmemiz gerekiyormuş
Yaa uyusrurdugumm halde acidi yariya kadar zor aldimm hemen cikartmak zorunda kaldim dayanamiyorum o aciya ya. Yakiyo orayi sanki girer girmez oyle cok aciyinca da refleks bi anda cikariuorum( insallah bitmistirr bi kac denemden sonra hepsini alirim daha fazla beklemek istemiyorum esim cok anlayisli ama sekse de cok duskun mutlu edemiyorum ki onu
Canim 15 kulak copunu rahatlikla aliyorum git gelde yapabiliuorum ama mumdan yapip kalinlastirdimgim aparati alamadim daha emla kullanmadim hic anestol kullandim oda pek etki etmiyi
Arkadaşlar mrb sonunda bendeki en büyük cam aparatı 2 gündür almayı başardım artık eş denemesine geçebilirim ama bir türlü cesaret edemiyorum korkmuyorum sadece nasıl yapacağımı bilmiyorum galiba ne yapmam gerekiyor nasıl kolay başarabilirim bu aşamadan sonra bana bişeyler önerebilirmisiniz ?
arkadaşım benim problemim de korkmam ve cesaret edemememdi. öncelikle bunu yenmeye çalışmalıyız. sen aparat alabiliyorsun bu seni cesaretlendirsin. buradaki arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar paylaşımları oku. diğer sayfada kaderimin anlattıklarını oku.ben ay cesaret edemedim. artık olacak olmalı başarmalıyım diye kendini şartlandır. öncelikle zeytinyağıyla kayganlaştırabilirsin. ilk seferde üst pozisyon daha rahat olabilir ucunu aldıktan sonra sabit bekle acı yanma olabilir ilk başta nefes al ver acı falan kalmıyor bekle ıkın gevşeyince biraz daha ilerle.kendini kastığını farkettiğin anda geri çekilme sabit bekle gevşemeye çalış nefes al ver. içerde hiçbir acı yok. sadece şu korkularımızı acıyacak düşüncesini kafamızdan atmalıyız.
Emla kullan istersen cok iyi uyusturuyo. Ben ilk baslarda yanlis kullanmisim uyusmuyodu. Sonra ankaraya doktora gittik orda emla verdiler nasil kullanilacagini da soylediler ise yaradi guzel uyusturuyo uyusunca anlamiyosun 11 cmlik aparati rahat aliyorum. Esimin pnsnde aciyorum iste biraz yaridan fazlasini alamadim o da aparattan daha kalin sanirim ondan biraz daha genislemesine ihtiyacim var galiba
kızlar müjdemi isterim dün olduuu! nası oldu nası kendimi kasmadım bilmiyorum ama canım yansada devam et dedim ve oldu tabiki hepsini alamadım içime ama yakın zamanda o da olacak inşallah yavaş yavaş:):) darısı tüm bekleyenlerin başına Allah yardımcınız olsun[
canım gözün aydın geriside gelir inşaallah hadi bakalım....