- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.061
Kızlarrrrr bana acil yardııımmmm!!!!!! Ben üç ay önce sevdiğim adamla evlendim.ve bir çoğumuzun yaşadığı gibi bende vajinismusla karşılaştım.aslında vajinismusmuyum onu bile bilmiyorum.herşey normal giderken tam o sırada canım yanıyor sanki bir duvar varmış gibi kendimi de kasmıyorum yani en azından ben öyle hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum artık eşimi çok seviyorum ama artık eskisi gibi anlayışlı davranmıyor sanki ya da ben her şeye alınıyorum sevdiğim adamla evlendim ama bu sebepten mutlu bir evlilik yaşayamadım balayım rezil oldu her gün ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum ama bu site içimi rahatlattı yanlız olmadığımı anladım başarı hikayelerini ağlayarak okudum bir gün bende yenebilirmiyim diye umutlanmaya başladım ama yine de imkansızmış gibi geliyor parmak egzersizlerini burada okudum ama ben yapamadım lütfen yardım edin bu dertten nasıl kurtulabilirim gerçekten canım yanıyor ya da ben kafamda ı kuruyorum acıyı anlayamadım eşim onu istemediğimi düşünüyor ve her evli çift gibi bunu yapmamız gerektiğini söyüyor ben elimden gelen yapıyorum ama olmuyor işte offf her deneme hüsranla bitiyor artık denemek bile istemiyorum çünkü aynı hayal kırıklığı yenen arkadaşlarım bu süreci nasıl atlattılar acaba yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bir de aileme yalan söyledim oldu bitti dedim bunun içinde üzülüyorum ama baskılardan bunalmıştım artık umarım başarı hikayemi yazmak bana da nasip olur herkese mutlu günler diliyorum
ben de üç ay önce evlendim ben de aileme sorunu yansıtmadım..eşimle çözmeye çalıştık hep..sonunda acıyla kanama oldu ama ne işe yarar korkum hala devam ediyor...kolay geçeceğini de sanmıyorum çünkü o acıyı her denemede tecrübe eden insanlar yine olacak kanısından güç kurtulur...yine de motive olmalıyız...ve en önemlisi Allahtan ümit kesilmez..burda yazılanları iyi oku ben hep okudum denemeye çalıştım ama o an rahatlamayı bir türlü beceremiyorum dilerim sen en kısa sürede yenersin...