- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.021
slm cecem hatırladınmı beni ne yaptın ben artık giremiyorum girdiğimdede tanıdık kimseleri göremiyorum nasılsın ne aşamadasın
Canım o acı dediğin yer var ya acısı hemen geçiyor eşin biraz daha ilerleyince acı kalmıyor biraz daha sabret ve mutlu son yakın unuyma..beni dinle acıyan yerde pes etme kendini motive et yaptıktan sonraki mutluluk herşeyde değer ve o ağrıyı unutacaksın..dene ve gör canım..bende aynı şekilde hissettim hep ama sonunda dayandığım için ben kazandım.bi saniye daha kendini motive etseydin bitmişti bu iş.canım kendini bu akşama hazırla o acı dediğin yerde biraz kendini motive et iyi şeyler düşün hemen geçecek git gel bile yapıcaksınız emin ol.o ağrı anlık kendimizi kastığımızdan oluyor.eşin tam girdiğinde biraz dursun sonra git gel yapabilir unutma acı yok.seni şimdiden yenmiş sayıyorum ..neden biliyo musun ben yarısını bırak eşimi yaklaştırmıyodum bile..eğer yarısını alıyosan bu iş bitmiştir.hayırlı olsun:)
Yaa uyusrurdugumm halde acidi yariya kadar zor aldimm hemen cikartmak zorunda kaldim dayanamiyorum o aciya ya. Yakiyo orayi sanki girer girmez oyle cok aciyinca da refleks bi anda cikariuorum( insallah bitmistirr bi kac denemden sonra hepsini alirim daha fazla beklemek istemiyorum esim cok anlayisli ama sekse de cok duskun mutlu edemiyorum ki onu
canm yenmişsin o kan kızlık yada belki kuruysa tahrişten olms olablr suan bsey hissetmezsn bende gözmle görmesem girdgni hic farketmemiştm ilerleyen zamanlarda ama alışıncada sadece girerken hissedyn snrasında zaten orada sinir olmadgı için his ve acı yok vajinada[/QU
sana da çok teşekkür ederim kardeşimsenin yazdıkların da hep moral olmuştu bana. uzun süredir ilk defa rahat bi uyku uyudum diyebilirim. evet aynen dediğin gibi orada hiçbir his yokmuş. Rabbim bu imtihanı yaşayan herkesin yardımcısı olsun.
canm benm çok sewndm kurtlman çok güzel rabbm herkese kurtlmayı nasip eder inş
canm o yanma ilk girince oluyo hafifce gitgel yap gecio hemen
Ben internetten baktim da simdi mantar da yanma yapiyomus ama mantarim var mi bilmiyorum kasinma yok ama aynayla vajinama bakinca beyaz bi sivi geliyo ikininca peceteyle sildim ikindim falan baya geliyo ama normalde camasirimda hic akintim yok
canm yag krem falan surdgmz iiçin vajina kendni temzlemek için sıwı salgılıyor o olablr bendede cok oluyodu beyaz renkde ama kasıntı yoksa mantar degilsndr ha bide ilk pns girince yanıo canm hemen cekme bekle nefes al wer ıkın ve gelgit yap hafifçe o zaman geçio kendnide kasma
Yapmaya cslistim burda okuduklarimi sizin anlattiklarinizi deniyorum hep iki nefes aldim ikindim yok dsyanamadim cikardim . Bu kadar insan nasil canlari yanmadan iliskiye girebiliyo ve zevk aliyolar bundan anlamiyorum ya psikojim bozuldu artik surekli bunu dusunuyorum iste evde yemek yerken uyurken bile ruyalarima giriyo.
a.selam canım hatırlamazmıyım hatırladım tabi neyapayım valla aynı tas aynı hamam takılıyorum :) henuz bi gelişme yok sen hamilesin maşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bende bakalım baya yol aldım ama neo lcak bilmiyorum ama olmasına az kaldı inş.
canm yag krem falan surdgmz iiçin vajina kendni temzlemek için sıwı salgılıyor o olablr bendede cok oluyodu beyaz renkde ama kasıntı yoksa mantar degilsndr ha bide ilk pns girince yanıo canm hemen cekme bekle nefes al wer ıkın ve gelgit yap hafifçe o zaman geçio kendnide kasma
canm sen skıyon kendni ondan bikez bi dişini sıksan olucak görüceksn
Aslinda bana sorsan kaamiyorum ke dimi rahat gibiyim ama o aci yok mu o aci o yanma hissi beni deli ediyo
Canim benim bende hep kasmiyorum saniyorim ama o sitres varya farkinda olmadan kasmamiza neden oluyo sen yine bi kas kzde olsa p.. alabildin bende hic ilerleme yok ne aparat boyutunu buyutebildim nede es denemesi yapabiliyorum ordaki halka kavramini beynimizden silmemiz lazim acimasi imkansiz gibi cunku
İnat ett canim ben oyle yaptim o kadar aparati icime rahatca alip da pnsi alamamak uzuyodu beni emlayla iyice uyusturdum vazelinle yarisini aliyorum ama cok aciyo iste dayanamiyorum artik her denemede basi yarisi falan giriyo ama oyle git gel falan yok. Aparatin kalindi senin yanlis hatirlamiyosam es denemesine gec. Emla falan kullaniyo musun
Canim 15 kulak copunu rahatlikla aliyorum git gelde yapabiliuorum ama mumdan yapip kalinlastirdimgim aparati alamadim daha emla kullanmadim hic anestol kullandim oda pek etki etmiyi
Canim 15 kulak copunu cok rahat aliyorum mumu kalinlastrdim ama onu bi turlu alamadim anestol kullanym oda pek bi ise yaaramiyo
Ahhh kader ortaklarımmm bi sürü kız kadın bu olayı halledip bebek yaparken biz neden yapamıyoruz hemde ilk gecesinde halledip bitiren o kadar insan varki(( bizim ne farkımız var onlardan !!!! Çok ciddi isyanlardayım yaa