Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinadan ultrasyona almadılar ama parmaklarıyla belki 20 defa baktılar bende çok bağırmıştım hastane sesimden ayağa kalktı desem yalan olmaz. çok zordu yani nebileyim çok çektim işte...

zordur ya bir kere beni demuayene atmeye kalktı doktor az ağlamadım.neyse razıyım artık yeter ki olsun da

kızlarr bana yardım edin ben eş denemesi yapıyorummm p...sin yarısından fazlası giriyor ama tam olmuyor sizce ne yapmalıyımm eger 2 haftaya yenemezsem eşim doktora gidelim diyor

bence tam bu aşamada zeytin yağı kullanmalısın simay bende aynı şeyi yaşadım terapi bitince takıldım kaldım.sonra kaderimin önerisiyle zaytin yağıyla oldu.çünkü jellerden çok daha kaygan.çok kaygan olduğu için önce zor giriyo ama yolunu bulunca kolayca ilerliyo.

ayşebursa ben yeneli 6 ay olduğu halde aynı senin gibi hiç giriş olmadığı oluyo.ama kegel egzersizlerini ve parmak egzersizini bırakma demişti terapistim ben bıraktığım için oldu galiba.şimdi arasıra tekrar yapmaya başladım hakikaten daha iyi oluyo

kızlar merhaba ben eş denemesi yaptım bugün p..sin üçde ikisini alabildim... o arada baskı ve biraz yanma hissedtim sonra bıraktım sonra baktık hafif kan geldi ama eşimde bende zarın yırtıldığını anlamadıkk cok acıda olmadı herhalde biz bu işi başardık gibi yada cok az kaldııı

tebrk ederm canm bi defa girdyse dewamı denedikçe gelio ama üçte iki güzel yani bi snraki denemede hepsi olur ewet baskı ve yanma oluyo o yanma kurulktan kaynaklı canm yeterli ıslaklık olmadıgı için

Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir konuyu sessiz sedasız takip ediyorum. 5 aylık evliyim ve bu problem sürekli beni mutsuz ediyordu.Öncelikle bu forumu bulduğuma şükrediyorum ve başta kaderim olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Allah sizlerden razı olsun. Yazıp yazmamakta tereddüt ettim ama burada bulunan diğer arkadaşlara cesaret olur diye paşlaşmak istedim. İlk defa yarıdan fazlasını alabildim ve bu zamana kadar en ufak bir ilerleme kaydedememiştim. Ancak sizlerden aldığım cesaretle ve öğrendiklerimle bu gece olacak diye kendimi şartlandırdım. Eşim çok anlayışlı bir insan Allah razı olsun benim kadar dert etmiyordu. ilk girişte ufacık bi yanma ve acı hissi oluyor ancak kaderimin ve diğer arkadaşların dediği gibi sabit bekleyip nefes alıp verdiğimizde ıkındığımızda acı tamamen kayboluyor inanın ki ben hiçbir aparatla çalışmadım. Öncelikle bu korkuyu yenmemiz gerekiyor. Tereddüt ettiğim danışmak istediğim bir süre sonra kalktığımda bir iki damla pembe kan geldi yarım saat kadar çok açık renk kan gelmeye devam etti. bu durum normal mi kızlıgın yırtıldığını mı gösteriyor. Bir de acı kaybolduktan sonra içimde olduğunu dahi hissetmedim acaba orgazm olmadıgımdan olabilir mi yendiğimi düşünüyorum ama emin olamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

canm yenmişsin o kan kızlık yada belki kuruysa tahrişten olms olablr suan bsey hissetmezsn bende gözmle görmesem girdgni hic farketmemiştm ilerleyen zamanlarda ama alışıncada sadece girerken hissedyn snrasında zaten orada sinir olmadgı için his ve acı yok vajinada

Offf yaa ben kafayi yicemmm az kaldimm. Bi gun bi gunumu tutmuyo yarisini soktum diye sevismistim Artik tamami girer diye dusundum dun gece egzersiz yaptim uyusturdum yine herzaman ki gibi ama yok girmedi bile o tarifsiz aciyla karsilastimm yine ((

Offf yaa ben kafayi yicemmm az kaldimm. Bi gun bi gunumu tutmuyo yarisini soktum diye sevismistim Artik tamami girer diye dusundum dun gece egzersiz yaptim uyusturdum yine herzaman ki gibi ama yok girmedi bile o tarifsiz aciyla karsilastimm yine ((

Canım o acı dediğin yer var ya acısı hemen geçiyor eşin biraz daha ilerleyince acı kalmıyor biraz daha sabret ve mutlu son yakın unuyma..beni dinle acıyan yerde pes etme kendini motive et yaptıktan sonraki mutluluk herşeyde değer ve o ağrıyı unutacaksın..dene ve gör canım..bende aynı şekilde hissettim hep ama sonunda dayandığım için ben kazandım.bi saniye daha kendini motive etseydin bitmişti bu iş.canım kendini bu akşama hazırla o acı dediğin yerde biraz kendini motive et iyi şeyler düşün hemen geçecek git gel bile yapıcaksınız emin ol.o ağrı anlık kendimizi kastığımızdan oluyor.eşin tam girdiğinde biraz dursun sonra git gel yapabilir unutma acı yok.seni şimdiden yenmiş sayıyorum ..neden biliyo musun ben yarısını bırak eşimi yaklaştırmıyodum bile..eğer yarısını alıyosan bu iş bitmiştir.hayırlı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…