-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.001
bu benim cevabım gibi olmuş ama arkadaşın yazısını alıntılamışsın, canım parmağı rahat yapıyorum 3 parmakta çok rahatım ama penis olmuyor dediğin için bir de aparatı denemeni tavsiye ettim ki hala da ediyorum penis boyutu aparat yapıp çalış bunu yapabiliyorsam onu da yapabilirim diye düşünüyorsun, aparatı denemeden önce 15-20 dakika içinde beklet onu çıkarıp sonra hemen eşini al çok kolay oluyor.
canım penis olmuyor demedim.ya da yanlış yazmışımdır kesin :) ben yendim parmak oluyo penis oluyo ama aparata gelince anca ucu giriyo :)yani aparatta başarısızım ben.geçen burda size özenip aparat yapayım dedim malum bana en zoru o geldiği için bir adım daha atmış olurum dedim ama sadece ucu giriyo maalesef.
canım penis olmuyor demedim.ya da yanlış yazmışımdır kesin :) ben yendim parmak oluyo penis oluyo ama aparata gelince anca ucu giriyo :)yani aparatta başarısızım ben.geçen burda size özenip aparat yapayım dedim malum bana en zoru o geldiği için bir adım daha atmış olurum dedim ama sadece ucu giriyo maalesef.
canım sen değil arkadaş 3 parmağı yapıyorum diyen ben de ona dedim aparat dene diye sonra sen parmak daha iyi demişsin onun sorusuna ama senin cevabını ben vermişim gibi alıntılamış dikkatli okursan, bence sende aparat dene zor olabilir ama aparat da penis gibi yabancı cisim sanki ondan sonra daha kolay deneme.
vajinadan ultrasyona almadılar ama parmaklarıyla belki 20 defa baktılar bende çok bağırmıştım hastane sesimden ayağa kalktı desem yalan olmaz. çok zordu yani nebileyim çok çektim işte...
kızlarr bana yardım edin ben eş denemesi yapıyorummm p...sin yarısından fazlası giriyor ama tam olmuyor sizce ne yapmalıyımm eger 2 haftaya yenemezsem eşim doktora gidelim diyor
bak şimdi de yezda ya yanıt gibi olmuş bu alıntılama butonu da mı değişti?
iyi geceler
bende sizleri sessiz sessiz takip vajilerdenim.7 aylık evliyim ve balayından geldiğimden beri bütün mesajları takip etmeye çalıştım. Benim ilk gecemde birşey yapamadık zaten düğünden gelmişiz yorgunluk falan bir de benim korkularım derken olmadı ve ben o kadar üzüldümki eşim ertesi sabah tekrar deneyelim dedi ve beni biraz zorladı diyebilirim ve benim altta olduğum pozisyonda beraber olduk ama ben o kadar büyük bir baskı hissettimki fazla içerde olmasına izin veremeden çık dedimama sonuçta benim kızlık zarım bozuldu daha sonra balayında adet geciktirici hap kullandım adetim gelir düşüncesiyle hiç beraber olmadık balayından geldik ve benim adetim geldi bir hafta da ordan gitti ve biz sonraki denemelerimizde hiç beraber olamadık o kadar kasıyordumki kendimi bacaklarımı açmasına bile izin vermiyordum.Çalışmadığım için hergün bütün günümü bunun çözümü araştırmaya verdim bu sayede sizi buldum ve hep okudum ve tek ben değilmişim kimsenin hayatı dört dörtlük değilmiş dedim biraz ferahladım ama o egzersizleri hiç bir zaman yapamadım daha doğrusu yapmaya hiç cesaret edemedim. okuduğum yerlerde muhakkak jinekoloğa muayene olunması gerektiğini söylüyordu ve ben istemeye istemeye doktora gittim dedim eşimle beraber olamıyorum çok acı oluyor bir problem olup olmadığını öğrenmek için geldim dedim utana sıkıla (doktor bayan olsada utanıyorsun ve belki bana öyle geliyor bu durumda olunca yaşamayan bilmez sizi alaya alan bir ifade oluyor yüzünde ) kızlığın bozuldumu dedi bende evet dedim muayene koltuğuna geçtim ömrümde ilk defa bakmaya başladı dış bölgelerden tutup açtı ben kasılıyorum kasma dedi bir sorun yok psikolojik dedi ben de muayene bitti sandım biraz rahatladım derken parmakla muayene etmeye başladı anda ben de irkildim ve istemsiz olarak doktorun omzuna bacağımla vurdumhala utanıyorum sonra doktor bir kızdı bana seninki tamamen psikolojik psikoloğa gidin diye bağırdı ben daha da yerin dibine girdim bir de bu doktorun uzmanlık alanı hipnozla ağrısız doğum yaptırabiliyor. Bu durumu bile anlamıyor Allah kimseye gerçekten vermesin bu belayı. Ben ağlaya ağlaya muayeneden çıktım . Eşime olanı anlattım tamam boşver biz kendimiz çözücez bu işi belli oldu dedi sonra yavaş yavaş tekrar denemelere başladık zeytinyağı gerçekten işe yarıyor. İlk başlarda benim üstte olduğum pozisyonlarda denedik öyle yavaş yavaş girmeye başladı ama dediğimiz o duvara gelince çok çok canım acıyordu bırakıyorduk. Deneye deneye o duvarı da aştık. Ve yine benim üstte olduğum pozisyonda 4 te 3 ü girip gitgel bile yaptık. Ama ben alta gelince bir türlü olmuyordu eşime o kadar eziyet ettiğimi düşünüyordumki hep ittim olmayınca ağladım beni bırakmasını istersen başka biriyle beraber olacaksan ol dedim artık çünkü böyle işkence gibi bir cinsel hayat olmazdı olmamalıydı ve sorun bendim. Eşim hep olucak atlatıcaz deyip hep destek çktı ve biz denemelere devam ettik ben alttayken de yapabildik. zorda olsa... Tabi sonradan hep bazen oldu bazen olmadı eşim atlattın sen diyor ve son aşamamızdan bahsetmek istiyorum iki gün önce denedik ve ben alttayken hep kaçardım yatakta ordan oraya dönüp dururduk sonradan zar zor yaptık bu sefer belimin altına yastık koyduk ve çok rahat ilişkiye girebildim ama ben üste geçince canım çok yandı ve pek ileri gidemedik öyle bıraktık... İşin ilginç tarafı bir kaç saat önce eşimle beraber olmaya çalıştık ve ben o kadar kasıyordumki kendimi hiç bir giriş olmadı... Korktuğum bu hep böylemi devam edicek tam atlattım derken sonra yine en başa dönmek anlayamıyorum... Çok yazdım hakkınızı helal edin daha yazacak çok şeyim var o kadar doldumki benim gibi atlatıp başa dönen varmı ben bu egzersizleri hiç yapamıyorum ileride çocuğum nasıl olucak olursa muayeneleri nasıl olucam hep o korkularla yaşıyorum ve inanın ilişkiden hiç zevk almıyorum ... Benim gibi olan ya da akıl vermek isteyen olursa inanın bunu konuşabildiğim kimsem yok bir tek annem biliyor onun da dediğin tek şey kasıyorsun ondan acıyor ondan olmuyor kimseye anlatamıyorsun zaten bunu ve gerçekten yaşayan anlar kimse değil ben bu aşamalara geldiğim halde bunu söylüyorum ....Allah hepimizin yardımcısı olsun....
vajinadan ultrasyona almadılar ama parmaklarıyla belki 20 defa baktılar bende çok bağırmıştım hastane sesimden ayağa kalktı desem yalan olmaz. çok zordu yani nebileyim çok çektim işte...
son birşey daha sorcam bu parmakla muayene sezeryan doğumda da oluyo mu?
son birşey daha sorcam bu parmakla muayene sezeryan doğumda da oluyo mu?[/QU
doğuma giderken bir defa bakıyorlar ne kadar açılma var ve çatı muayenesi yapıyorlar normal doğum yapabilir misin yoksa yapamaz mısın diye sezeryan olursada sonta takılıyor.
son birşey daha sorcam bu parmakla muayene sezeryan doğumda da oluyo mu?[/QU
doğuma giderken bir defa bakıyorlar ne kadar açılma var ve çatı muayenesi yapıyorlar normal doğum yapabilir misin yoksa yapamaz mısın diye sezeryan olursada sonta takılıyor.
ben miyom ameliyatı olmuştum narkozdan sonra sonta takmışlardı.ama öncesinde bağırsakların boşalması için lavman yapıyolar ya o kötü yapmıştı beni hatta epilepsi hastasıyım nöbet geçirmiştim.Allah yardımcımız olsun ya en zorunu atlattık.çok teşekkür ederim :)
kızlar merhaba ben eş denemesi yaptım bugün p..sin üçde ikisini alabildim... o arada baskı ve biraz yanma hissedtim sonra bıraktım sonra baktık hafif kan geldi ama eşimde bende zarın yırtıldığını anlamadıkk cok acıda olmadı herhalde biz bu işi başardık gibi yada cok az kaldııı
Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir konuyu sessiz sedasız takip ediyorum. 5 aylık evliyim ve bu problem sürekli beni mutsuz ediyordu.Öncelikle bu forumu bulduğuma şükrediyorum ve başta kaderim olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Allah sizlerden razı olsun. Yazıp yazmamakta tereddüt ettim ama burada bulunan diğer arkadaşlara cesaret olur diye paşlaşmak istedim. İlk defa yarıdan fazlasını alabildim ve bu zamana kadar en ufak bir ilerleme kaydedememiştim. Ancak sizlerden aldığım cesaretle ve öğrendiklerimle bu gece olacak diye kendimi şartlandırdım. Eşim çok anlayışlı bir insan Allah razı olsun benim kadar dert etmiyordu. ilk girişte ufacık bi yanma ve acı hissi oluyor ancak kaderimin ve diğer arkadaşların dediği gibi sabit bekleyip nefes alıp verdiğimizde ıkındığımızda acı tamamen kayboluyor inanın ki ben hiçbir aparatla çalışmadım. Öncelikle bu korkuyu yenmemiz gerekiyor. Tereddüt ettiğim danışmak istediğim bir süre sonra kalktığımda bir iki damla pembe kan geldi yarım saat kadar çok açık renk kan gelmeye devam etti. bu durum normal mi kızlıgın yırtıldığını mı gösteriyor. Bir de acı kaybolduktan sonra içimde olduğunu dahi hissetmedim acaba orgazm olmadıgımdan olabilir mi yendiğimi düşünüyorum ama emin olamadımyardımcı olursanız çok sevinirim
canm yenmişsin o kan kızlık yada belki kuruysa tahrişten olms olablr suan bsey hissetmezsn bende gözmle görmesem girdgni hic farketmemiştm ilerleyen zamanlarda ama alışıncada sadece girerken hissedyn snrasında zaten orada sinir olmadgı için his ve acı yok vajinada[/QU
sana da çok teşekkür ederim kardeşimsenin yazdıkların da hep moral olmuştu bana. uzun süredir ilk defa rahat bi uyku uyudum diyebilirim. evet aynen dediğin gibi orada hiçbir his yokmuş. Rabbim bu imtihanı yaşayan herkesin yardımcısı olsun.
Offf yaa ben kafayi yicemmm az kaldimm. Bi gun bi gunumu tutmuyoyarisini soktum diye sevismistim Artik tamami girer diye dusundum dun gece egzersiz yaptim uyusturdum yine herzaman ki gibi ama yok girmedi bile o tarifsiz aciyla karsilastimm yine ((