- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.941
teşekkür ederm asicim bu noktada onercegin birşey varmı
bu noktada önerecgm şey az bişey yine ıknmak yönü iyi ayarlamak ve zaman canm zamanla alışcn ve tamamı olck
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederm asicim bu noktada onercegin birşey varmı
bu noktada önerecgm şey az bişey yine ıknmak yönü iyi ayarlamak ve zaman canm zamanla alışcn ve tamamı olck
teşekkür ederim inşallah hepsi olacak ve hemen bebis istiyorum
Evet amin canim ne durumdasin tam olarak yazar misin ozele
canım pek yazacak birşey yokki p..s sadece yarısı oluyor okadar tek sorunum çiş onunda çaresi yok
ikincide olmadı üçüncde rahat olur alırsn hepsni canm merak etme inş hayrlısı olsn canm benm harlısıyla kucagına alırsın inş
inşallah canım olucak artık
Merhabalar arkadaşlar. Dün akşam parmak egzersizlerini rahatlıkla yapıyorum diye aparata geçtim. Burada denilen bir kaç şeyi aynı anda uyguladım :) Sofra mumu, peçete ve jelatine zeytinyağı sürüp tamamını aldım. ( Bu arada yazınca fark ettim sanki içerde sofra kuruyomuş gibi, mum, peçete, yağ.. :)) ) 13 cm boy, 5-6 cm kalınlığındaydı ve tamamını alabildim kolaylıkla. bugün biraz daha kalınlaştırıcam. Ancak az bi şey de korkuyorum hani yanlış bi şey mi yapıyorum diye. Bi sorun oluşturmaz di mi, yapanlar bilgi verebilirler mi acaba
ya ben nefes alıp vererek zar zorda olsa yarısını alıyorum ama sonra kal gelio ölece kalıyorum gitmio daha napcam ben ya
günlerdir uzaktan takip ediyorum siteyi yazmıyorum çünkü deneme yapamıyoruz hep bir engel giriyor birtürlü yapamıyoruz.ben fırsat buldukça egzersiz yapmaya çalışıyorum.dünde müsaittik ben egzersiz yaptım biraz deniyelim dedim egzersize başladım tüm parmaklarımı 2 parmak 3 parmak rahatlıkla alıp git gel bile yapıyorum ama hala p...s korkusunu atlatmış değilim onu anladım sonra eşimi çağırdım gel yapalım artık bitsin dedim eşim geldi bu sefer onda sorun oldu oda stres yapıyo sanırım normalde hiç bi sorun yok çünkü ( ben bu korkuyu nasıl atlatıcam napmam lazım lütfen yardım edin egzersizde çok rahatım ama iş denemeye gelince çok korkuyorum hala((lütfen bana yardım edin?[/QUOTE
aparatla egzersiz yapmanı öneririm deneme daha kolay oluyor kendi parmağın senin ama aparat yabancı bir cisim önemli olan da bu vajinaya bir yabancı cisim gireceği fikrine beynini hazırlaman.
günlerdir uzaktan takip ediyorum siteyi yazmıyorum çünkü deneme yapamıyoruz hep bir engel giriyor birtürlü yapamıyoruz.ben fırsat buldukça egzersiz yapmaya çalışıyorum.dünde müsaittik ben egzersiz yaptım biraz deniyelim dedim egzersize başladım tüm parmaklarımı 2 parmak 3 parmak rahatlıkla alıp git gel bile yapıyorum ama hala p...s korkusunu atlatmış değilim onu anladım sonra eşimi çağırdım gel yapalım artık bitsin dedim eşim geldi bu sefer onda sorun oldu oda stres yapıyo sanırım normalde hiç bi sorun yok çünkü ( ben bu korkuyu nasıl atlatıcam napmam lazım lütfen yardım edin egzersizde çok rahatım ama iş denemeye gelince çok korkuyorum hala((lütfen bana yardım edin?[/QUOTE
Aynı sorunla ben de uğraşıyorum canım, ben kendimi hazırlıyorum, eşimde sorun oluyo, bazen de ben hazır olmuyorum, denk getiremedik bi türlü... Ben aparata başladım, o ne zaman hazır olursa hazır olmak için. Diğer türlü sorun oluyor çünkü, erkekler daha hassas bu konuda, çabuk yıpranıyolar. Allah korusun, gittikçe de büyüyebilir bu sorun, olmayacak korkusuyla daha ciddileşebilir eşinin sorunu. Bizde öyle oldu en azından Sürekli egzersiz yapmak gerek sanrım, hergün yapmaya çalışıyorum ben. Allah yardımcınız olsun.
ne güzel birden ilerlemişsiniz, yanlış bir şey yok yaptığınızda kalınlaştırarak yapmaya devam edin aparatla çalışırken ileri geri, döndür ve kaslarınızı sık- bırak yapın ve derin derin nefes alıp vermeyi unutmayın.
gözünüz aydın, sık sık ilişki olursa çok çabuk geçiyor bütün sorunlar.
aparatla egzersiz yapmanı öneririm deneme daha kolay oluyor kendi parmağın senin ama aparat yabancı bir cisim önemli olan da bu vajinaya bir yabancı cisim gireceği fikrine beynini hazırlaman.[/
aslında aparatla bir ara yapabiliyordum sonra baktım zorlanıyorum parmakla yapmaya karar verdim tekrar aparat hazırlıyayım ozaman/(
amin allah hepimize yardım etsin bizi bu dertten kurtardın bu nasıl bir döngüdür isyan etmek istemiyorum ama çok kötü bi uçurumda gibi hissediyorum çok kötü durumdayım allahım bize yardım etAynı sorunla ben de uğraşıyorum canım, ben kendimi hazırlıyorum, eşimde sorun oluyo, bazen de ben hazır olmuyorum, denk getiremedik bi türlü... Ben aparata başladım, o ne zaman hazır olursa hazır olmak için. Diğer türlü sorun oluyor çünkü, erkekler daha hassas bu konuda, çabuk yıpranıyolar. Allah korusun, gittikçe de büyüyebilir bu sorun, olmayacak korkusuyla daha ciddileşebilir eşinin sorunu. Bizde öyle oldu en azından Sürekli egzersiz yapmak gerek sanrım, hergün yapmaya çalışıyorum ben. Allah yardımcınız olsun.
yaa çok sevinirim merakla bekliyorum..off hep hamile kalmak için bu çabalarım.tam yumurtlama dönemim kasıldığım günlere gelince sinirden ölüyorum.şu an da yumurtlama dönemimdeyim inşalah aynı şeyleri yaşamam bu kez
arkadaşlar banada gönderirmisiniz o yazıyı.benimde yumurtlama dönemim .