- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.921
canımm daha önce hiç mi egzersiz yapmadın ki nasıl buraya kadar geldin anlatır mısın ? :)
evet canım hiç yapmadım yaklaşık 1 sene önce 7 cm aparat almıştım ve eş parmağı oda 2 kez yani çok değil ve 1 sene geçti hiçç yapmadım ben biraz açık ve net olacak ama takılan yere kadar şu şekil alışarak geldim..
eşimle geçen baharda bi deneme yapmıştım ve ozaman yarısını hatta o takılan yeri bile geçmiştim tabi o takılan yerde öyle bi ıkınıp nefes verme yapmıştımki tükenmiştim konuşamadım su içene kadar nefes kalmamıştı düşün oakdar tuaf olmuştum maalesef korkumdan bırakmıştım ogün yoksa girmişti de işte ah deli kafam ve sonraki günler...
açık olacak ama ben dedimki birkere yaptıysam hep yaparım ama o girişteki sızı ya alışmam gerekiyordu ilk önce onu aşmalıyım dedim ve pnsi vajiye değdirdik öylece durduk bunu neredeyse hergün denedik denerken hep ucu girdi ucu derken milim milim her defasında ilerledik ve artık girişi hep kolay oldu çünkü alıştım ona kafam o duruma alıştı ve tabi sonrası o takılan yer yani ben bu duruma bu şekil yaparak geldim eşimden hiç uzak durmadım canım he defasında yakınlaştık hep ben istedim ve şimdi bu durumdayım inş. tamamınıda alırım..