- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.581
Anladim kizim srnde disari ne cikiyon bir sen bir koca bir de askkkk
Öyle valla dünya bi yana kocam bi yana :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim kizim srnde disari ne cikiyon bir sen bir koca bir de askkkk
Öyle valla dünya bi yana kocam bi yana :)))))
Vay vay senin is cok surmez bu gidisle cozulur kikiki
İnşallah tek istediğim hatta en çok istediğim şey bu
birakma canım daha bunu bi çözelim daha bebek var daha kuzularimiz olacak inşallah
canımsın öptüm canım misafir var gelirim yine :)
canımsın öptüm canım misafir var gelirim yine :)
Vay vay senin is cok surmez bu gidisle cozulur kikiki
tebrikler canım...bir gelinimiz daha oldu :)
keşke bu kadar kolay olsa canım hepimiz kocalarımıza aşıktık onlar da sabırla beklediler, aşk , istek yetmiyor korkuyu yenmek gerekiyor.
bugünlerde baya katılan olmuş topiğimize.hoşgeldiniz kızlar :) parmak egzersizlerine başlamakta kararsız olanlara sesleniyorum hiç vakit kaybetmeyin.ilerde benim gibi bu kaybettiğiniz vakte yanacaksınız.sonra ben tam alışmadan çocuk istemiyorum diyeceksiniz.ama baktınız alışmanız vakit alıyor benim gibi alışmadan hamile kalmaya karar vereceksiniz.(ben 6 ay önce yendim ama maalesef hala rahat değilim ).yolun başındayken bu ihtimalleri sağlıklı düşünemiyor insan.sonradan dank ediyor.keşke demek istemiyorsanız sirkelenin ve bir an önce başlayın.isteyen olursa yeni başlayan ve ne yapacağını bilmeyenler için gördüğüm terapiyi seans seans yazabilirim.
bugünlerde baya katılan olmuş topiğimize.hoşgeldiniz kızlar :) parmak egzersizlerine başlamakta kararsız olanlara sesleniyorum hiç vakit kaybetmeyin.ilerde benim gibi bu kaybettiğiniz vakte yanacaksınız.sonra ben tam alışmadan çocuk istemiyorum diyeceksiniz.ama baktınız alışmanız vakit alıyor benim gibi alışmadan hamile kalmaya karar vereceksiniz.(ben 6 ay önce yendim ama maalesef hala rahat değilim ).yolun başındayken bu ihtimalleri sağlıklı düşünemiyor insan.sonradan dank ediyor.keşke demek istemiyorsanız sirkelenin ve bir an önce başlayın.isteyen olursa yeni başlayan ve ne yapacağını bilmeyenler için gördüğüm terapiyi seans seans yazabilirim.
bak bugün hafta sonu başlamak için ideal bir gün, erteleme önce serçe parmağınla ilk boğumu ile başla yapabildiğini gördükçe gerisi geliyor haydi bugün başla.
Kızlarhayırlı kandıller.. Gecen yıne ağladımvajıden dolayı Rabbim dedım elbet zamanı var, dermanı var ve sende, yardım et.. Dua edıyorum hep.7 cm i zor yapar oldum halbuki yapmıstım. P..yarısıı alıyordum nerdeyse hıc alamaz oldum. Morelımhernekadarbozulsada hergü egzersızlerıme devametmeye çalısıyorum. Gıtmeyen zar tahmınımce bana acı verıyor. Farklı ne yapymbılmıyorum.. Bıryandan bebeğim ne zaman gelıcek dıyorum istiyorum bıryandan nasıl yenıcem dıyorum.. Rabbim yardımcımız ol..
Kv hıc malzeme verme ağzının payınıda ver. Ona hıc söylemeyı böyle özelınızı. Allahın ıznıyle olucak yakın zamanda dua edelım arkadasım.. Üzmeyelım kendımızı eşlerdedestek olsun. Yaşamayan anlamıyor. Eşinle bırbırınzı sevdıktn sonraayrılma kelımesını bıle kullandırtmayın. Sınırlendım şu kv ne.
Uzulme yapariz insallah dua ettim hep bugun zamanni var biliorum allah izniyle olcak Bende bugun kaYnana geldi kavga oldu bosan falan dedi hemen cocuk yapcam onu birakmam esimi seviorum onu cunku cok agladim bugun sende yapcan merak etme Zar konusu herkes acimaz diyor