Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Offfff o kadar zor bi durumdayımki psikolojikman çöküğüm.. Nasıl olcak nasl yapçam diye düşünmekten beynim uyuşuyo artık bi an önce halletmem lazım yoksa eşimi kaybedicem :KK43:(((

canım aynı sorular aynı sorunlar içindeyiz lütfen kendini yıpratmaktan vazgeç :KK43: ve inan ki olacak diye daha fazla vakit kaybedemeyizz

Ne hissediyosun su korkuyu acsana ilk diye mi agri mi mide bulantisi mi ne bilim devasalik mi sorunun ne

Ben en başından beri çok ağrı çektim bide ilk seferde ön sevişmeyi es geçerek direk daldı yani eşim ve çok acı çektim biraz girdi hemen ittim onu üzerimden balayım hüsranla geçti her deneyişimizin sonunda ağladım eşimde hiç anlayışlı olmadı sonra vajinismusum diye bi kaç doktora gittik ya kremle yada jelle gönderdiler bizi en sonunda vajinismusla ilgili bi kliniğe gittik doktor muayene etti senin kızlık zarın etli ve çok kalın dedi önce inanmadık iyi bi hastanede başka bi doktora daha gittik o da anatomik bişey olduğunu söyledi yani doğruymuş.basit bi Operasyonla kesilebilir dedi bizde kabul ettik ve 1ay geçti üstünden. Ben hala o ilk geceki gibi bi acı duycağim için korkuyorum hep aklımda

Ben en başından beri çok ağrı çektim bide ilk seferde ön sevişmeyi es geçerek direk daldı yani eşim ve çok acı çektim biraz girdi hemen ittim onu üzerimden balayım hüsranla geçti her deneyişimizin sonunda ağladım eşimde hiç anlayışlı olmadı sonra vajinismusum diye bi kaç doktora gittik ya kremle yada jelle gönderdiler bizi en sonunda vajinismusla ilgili bi kliniğe gittik doktor muayene etti senin kızlık zarın etli ve çok kalın dedi önce inanmadık iyi bi hastanede başka bi doktora daha gittik o da anatomik bişey olduğunu söyledi yani doğruymuş.basit bi Operasyonla kesilebilir dedi bizde kabul ettik ve 1ay geçti üstünden. Ben hala o ilk geceki gibi bi acı duycağim için korkuyorum hep aklımda
Anladim meseleyi bnce direkt girmeye jalkinca kafana yer etmis olmali ndn onsevisme yok

kizlar bende yeneli bir iki ay oldu..eski aliskanliklardan vazgecmek kolay olmuyor tabii.ama yaptigim seyleri paylasayim sizinle.bende cok onceleri ayna tutarak basladim.sonra parmak egzersizleri ama hep dus alip gevsedikten sonra.eger aciyorsa birakin zorlamayin.birde tabi kayganlastirici jel kullanin muhakkak.sonra burdan okudum arastirdim ve dilator seti aldim kendime.ama mum yapiyormus burdaki kizlar o da ise yarar.her dustan sonra altima yastik koyup bacaklarimi iyice acip sirayla denedim dilatorleri.burdaki yazilari okuyup kendinizi gaza getirin.ve kendinizi alistirdiktan sonra penisle deneme yapin.ben cok hayal kirikliklari cok aglamalar kendini degersiz hissetmeler cok seyler yasadim kizlar.ama esinizin anlayisli olmasi cok onemli.ve bu problemi sadece kendiniz yasamiyorsunuz.bunu esinize anlatin onu ikna edin..kizlar ama pes etmeyin benim gibi yillarinizi vermeyin.ustune gidin sorunun cozun..

İşte şimdi denememiz gerekiyo doktor öyle istedi ama ben kaçıyorum sevdiğim adamdan çok kötü bişey bu :KK43: ne yapmalıyım sizce

Siz basta hata yapmissiniz sevismeden girmesine neden.musade ettin ya da ndn boyle bise yapti ne yapman gerek istek var mi yoksa istek arttirici biselr kullan iyi bir on sevisme gecir adam akillica daha sonra bol zeytin ygi dok sur iyice ondan sonra catal pozidyonuna gec ve yavasca deneyin

Siz basta hata yapmissiniz sevismeden girmesine neden.musade ettin ya da ndn boyle bise yapti ne yapman gerek istek var mi yoksa istek arttirici biselr kullan iyi bir on sevisme gecir adam akillica daha sonra bol zeytin ygi dok sur iyice ondan sonra catal pozidyonuna gec ve yavasca deneyin

Kendisi hazır olunca beni unuttu işte aslında beni düşünmesi lazımdı çok söyledim ama cahiliz hiç araştırma yapmadık bu konuyla ilgîli

canım ben önce şöyle yapıyorum kendi adıma konuşayım önce wc gidip ıkınarak eldivenin ucuna nohut kadar emla sürüp uyuşturuyorum sonra eşim parmakla yağlıo sonra eş denemesi yapıyoruz bak yazdımmm hehe
bi sorun olmuyir yani sevindim buna :) ben emla yazmisim amabenimki anestol kreni sorunolurmu? Ben esiminparmagini alabiliyorum once yag surup sonra mi uyustursam karar veremedim

Kendisi hazır olunca beni unuttu işte aslında beni düşünmesi lazımdı çok söyledim ama cahiliz hiç araştırma yapmadık bu konuyla ilgîli

gulum bnde cahilim daha yaoali yeni okdu bizinde hatta bn girucu usulu evlendin dsun hic taninadigim biri bn de bise bilmiyim yani burdaki arkadaslar yardim etti sana dedigimi yap on sevisneti bi deneyin onu biliyosundur herhalde:-)

X