- 6 Aralık 2013
- 295
- 15
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.541
canlar ben gider akşam yemeğine misafir var hazırlık yapayım görüşürüz
görüşürüz datlim kolay gelsin yarın randevuya geç kalma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlar ben gider akşam yemeğine misafir var hazırlık yapayım görüşürüz
Offfff o kadar zor bi durumdayımki psikolojikman çöküğüm.. Nasıl olcak nasl yapçam diye düşünmekten beynim uyuşuyo artık bi an önce halletmem lazım yoksa eşimi kaybedicem (((
görüşürüz datlim kolay gelsin yarın randevuya geç kalma
Bu kadar mi kybetmek bu kadr koly mi
Ne hissediyosun su korkuyu acsana ilk diye mi agri mi mide bulantisi mi ne bilim devasalik mi sorunun neSon zamanlar benim gözümün içine bakıyo benden bişeyler beklediğini farkındayım ama yaklaşamıyorum ona korkuyorum..
Ne hissediyosun su korkuyu acsana ilk diye mi agri mi mide bulantisi mi ne bilim devasalik mi sorunun ne
Anladim meseleyi bnce direkt girmeye jalkinca kafana yer etmis olmali ndn onsevisme yokBen en başından beri çok ağrı çektim bide ilk seferde ön sevişmeyi es geçerek direk daldı yani eşim ve çok acı çektim biraz girdi hemen ittim onu üzerimden balayım hüsranla geçti her deneyişimizin sonunda ağladım eşimde hiç anlayışlı olmadı sonra vajinismusum diye bi kaç doktora gittik ya kremle yada jelle gönderdiler bizi en sonunda vajinismusla ilgili bi kliniğe gittik doktor muayene etti senin kızlık zarın etli ve çok kalın dedi önce inanmadık iyi bi hastanede başka bi doktora daha gittik o da anatomik bişey olduğunu söyledi yani doğruymuş.basit bi Operasyonla kesilebilir dedi bizde kabul ettik ve 1ay geçti üstünden. Ben hala o ilk geceki gibi bi acı duycağim için korkuyorum hep aklımda
rabbim nasip ettiyse yarın burda olacağım kujum seni bırakır mıyım heçç
birakma canım daha bunu bi çözelim daha bebek var daha kuzularimiz olacak inşallah
Anladim meseleyi bnce direkt girmeye jalkinca kafana yer etmis olmali ndn onsevisme yok
İşte şimdi denememiz gerekiyo doktor öyle istedi ama ben kaçıyorum sevdiğim adamdan çok kötü bişey bu ne yapmalıyım sizce
Siz basta hata yapmissiniz sevismeden girmesine neden.musade ettin ya da ndn boyle bise yapti ne yapman gerek istek var mi yoksa istek arttirici biselr kullan iyi bir on sevisme gecir adam akillica daha sonra bol zeytin ygi dok sur iyice ondan sonra catal pozidyonuna gec ve yavasca deneyin
bi sorun olmuyir yani sevindim buna :) ben emla yazmisim amabenimki anestol kreni sorunolurmu? Ben esiminparmagini alabiliyorum once yag surup sonra mi uyustursam karar veremedimcanım ben önce şöyle yapıyorum kendi adıma konuşayım önce wc gidip ıkınarak eldivenin ucuna nohut kadar emla sürüp uyuşturuyorum sonra eşim parmakla yağlıo sonra eş denemesi yapıyoruz bak yazdımmm hehe
Kendisi hazır olunca beni unuttu işte aslında beni düşünmesi lazımdı çok söyledim ama cahiliz hiç araştırma yapmadık bu konuyla ilgîli
Eskidostlar arkadasim bana nasil yendigini özel mesaj ile anlatabilirmisib? Telefondan girdigin icin ozel mesaj kismini bulamadimsen bilmen parmakla egzersiz yapanlar bilir kuju boşwer öğrenme artık zaten başardın
Biliyorum biliyorum :) bu akşam deneyim bakalım gene itersem yandımgulum bnde cahilim daha yaoali yeni okdu bizinde hatta bn girucu usulu evlendin dsun hic taninadigim biri bn de bise bilmiyim yani burdaki arkadaslar yardim etti sana dedigimi yap on sevisneti bi deneyin onu biliyosundur herhalde
napıyosunuz kızlar neler yaptınız egzerszde hangi noktadasını sormak istedklerniz varsa cewap werebilirim