- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.561
Bana ver ozaman pasta yer misin
valla kaç gundr cnm istiyodu olsa yerim yani:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana ver ozaman pasta yer misin
Eskidostlar arkadasim bana nasil yendigini özel mesaj ile anlatabilirmisib? Telefondan girdigin icin ozel mesaj kismini bulamadim
Çatal pozisyonu nasıl oluyo :)
Bnde telefondan giriyorum bak asagida ful site var ona gecir bana ozelden durumunu yaotiklarini yaz ne durumdasin de bana bnde sana anlatayim sorfuklarinla beraber ne yaotigi ni okur nu
Biliyorum biliyorum :) bu akşam deneyim bakalım gene itersem yandım
valla kaç gundr cnm istiyodu olsa yerim yani:)
Son zamanlar benim gözümün içine bakıyo benden bişeyler beklediğini farkındayım ama yaklaşamıyorum ona korkuyorum..
Gel bn yaotim cikolatali muzlu ve cilekli rnerji lazim bana
Bende ilk başta aynı şeyleri düşünüyordum gece olmasın istiyordum.parmak egzersizi yapamam dedim asla ama mecburuz yapmamız lazım ben atlattım çok şükür bir ayı geçti burda yazılanlar sayesinde yendim sende yapabilirsin.
Biliyorum biliyorum :) bu akşam deneyim bakalım gene itersem yandım
Once dus al sonra sevis girmede oncede bilca yaglan
Yenmek istiyorum parmakla denedim dokunuyorum acıcak diye vazgeçiyorum çok cesaretsîzim
Bak bende cesaretsizdim ilk baktım olmuyor kendime zarar veriyorum burdaki yazılanlar şeyleri uyguladım ve başardım..o kadar mutluyum ki anlatamam eşin şuan anlayışla olabilir hepizinki anlayışla bide yaptıktan sonraki mutluluklarını görsen keşke daha önce yapsaymışım diyeceksin.çok kötü bir psikoloji biliyorum.ilk kulak çöpüne peçete sarıp sterçledim eline eldiven geçir girdiğini görünce avı olmadığını anlayacak ve devam etmek isteyeceksin.sonra orta parmakla bi kaç gün çalış aşama aşama ilerle acı olmadığını görünce kendin daha fazla yapmak isteyeceksin.ben korkak insan yaptıysam sende yaparsın sadece biraz cesaret
emla kremi bende işe yaramadı malesef
Tamam canımmm çok teşekkür ederim bende hep burda yazılanları okudum ama üye olmak bugüne nasip oldu iyiki yazmışım hiçkimseyle paylaşamıyodum yaşadıklarımı.. Karar verdim bende parmakla denicem ne olursa olsun yenicem bu korkularımı
Aynen canım yenebilirsin bak bende burayı okuyordum asla yapamam diyordum çaresizlik insana herşeyinde yaptırıyor.bence hiçbişekilde krem kullanma egzersizleri su bazlı kayganlaştırıcılarla yap eminim en yakın zamanda sende yeneceksin.kendine güven ve hemen egzersizlere başla mutlu son yakın
İnşallahhhh valla gaza geldim yarın başlıyorum egzersizlere
Niye yarin simdi basla bas gazaaaaa
Şuan dışardayım uygun bi ortamım yok evime yarın gidicem ilk işim egzersiz :)