Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biraz ayna karşısında baktık birbirimize:/ sonra eldivenle azıcık yapabildim azıcık ama.benim için bu bile bişey tabikii.. bu hafta halletsem şunu..

sevindim adım atmana ki bence önemli olan bu aslında santimler falan değil oranın açık olduğunu ve bişey girebildiğini kendine kanıtlamak.

Kızlar 8 kulak çubuğunu almış bulunuyorum git gelde yaptım çok mutluyum moralim yerine geldi. bu sefer 5 taneden başladım 8 e kadar geldim. Yarınki hedefim 10 yaşasınnnn

canım normal ki böyle yapman küçükten başlayıp en büyüğünü denemen egzersiz esnasında herkes de direk en büyüğüyle yapacak diye birşey yok ki kendini rahat hissetmen önemli olan, böyle pozitif ol ara verme bak hemen devamı gelecek.

evet arkadaşlar bende geldim birazdan hazırlık yapıp başlayacağım çabucak geçsin gitsin inşallah:KK15:sonuçtan haberdar ederim görüşürüzz

Son düzenleme:
al aynayı eline bak bakalım napıyormuş orda burnundan nefes al ağzından ver ve bak bakalım orda delikcik görünüyor mu :)
işde o bi işaret çünkü orası kapalı değil göreceksin sonra en küçük parmaktan başla :)
shimarik bende emla kullandim ama faydasi olmadi hic uyusmadi acaba yanlis mi kullandim bana bilgi verirmisin nasil kullanmam gerekiyo

Baktım inceledim ıkınınca baya faydası oluyo ama ben bişey farkettim korkmadım hiç serçe parmağımı soktum yarısına kadarrrr.. İlk deneyim için nasıl sizce az mı?

Baktım inceledim ıkınınca baya faydası oluyo ama ben bişey farkettim korkmadım hiç serçe parmağımı soktum yarısına kadarrrr.. İlk deneyim için nasıl sizce az mı?

yok canım az değil önemli olan orda bir delik olduğunu ve hiç acimadigini ve birseyin girebileceğini algılamak canım yani kısaca supersinnnn

shimarik bende emla kullandim ama faydasi olmadi hic uyusmadi acaba yanlis mi kullandim bana bilgi verirmisin nasil kullanmam gerekiyo

canım uyuşturmaya gerek yok emin olistersen bi tüp sür yine de kaslar öylece kalıyor açılmıyor egzersizden başkası :KK43: faydalı değil bence hadi egzersizlere başla sende benim gibi bugün benim ilk egzersiz günüm :)

tamam canım sabırsızlıkla seni burada bekliyorum

kujum ben geldim egzersiz bile yaptım önce küçük parmak sonra 7 kulak çöpü sonra da 14 tane yaptım zil çaldı dağıldım şimdi tekrar başlıyorum bakalım en çok ne kadar yapabileceğim bugün :)

kujum ben geldim egzersiz bile yaptım önce küçük parmak sonra 7 kulak çöpü sonra da 14 tane yaptım zil çaldı dağıldım şimdi tekrar başlıyorum bakalım en çok ne kadar yapabileceğim bugün :)

supersin ışte bu canım benim 14 taneden fazlasının ucu p...s ucundan kalın olur mumdan aparat yap canım hadi

X