- 10 Ocak 2014
- 236
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.401
Banada yazarmisin canim sorunun neymis ve ne damlasi benim esinde damla kullanalim diyo ama denemedik hic
Tesekkurler canim bide oyle deneyelim seninde gozun aydin bu aradaİstek arttiran bi damlaymi sorunum tamamen cinsellikte anlamamk kirku crkinme falan filanmid bi dr kasma varmis haberim yok bnce damla kullabin ve iyi bi on sevisme gecirim oyle bi iki dakka degil en az yarim saat
canım benim artık deneme de yapmıyoruz eşim kızdı eee adamın sabrıda bir yere kadar anlıcan paydos
Tesekkurler canim bide oyle deneyelim seninde gozun aydin bu arada
yok kuzum yok ne olur pes etme benim neler çektiğimi anlattim sana erteleme diye ne ölur hatırla ve öyle karar ver erkekler öyle aynı durumda geçen gündeme bendim bana pes etme diren diyen arkadasimi geri istiyorum :-- - -( sen böyle birşey deyince ben çok uzuluyoru mm :' ' '(
Norbit cok hakli doyledikletine aynen katiliyorun
sağ ol canım erkekler bizim kadar ince düşünüp hassas davranamiyor onların yasadiklarida kolay değil karşılıklı anlayış gerektiyor canım birtek cinsellikten değil herşeyde o yüzden kimse pes etmesin lütfen
tamam kuzular azıcık düşüneyim ben şuan iyi değilim sizinde moralinizi bozmıyım ki
canım çok yıprandım bu ara o duvarla karşılaşa karşılaşa ikimizde yıldık doktora gideceğim ğazartesi dicem yırtcan mı parçalıcan mı aç orayı
canım güzelim benim bak aynı duvaya bende cqrptim iki gün egzersiz bile yapamadım ama geçti orda dur biraz hemen birakma birqz gevşeklik rahatla ve it inanki oluyor vqllahi geçecek ne olur sabret gece gündüz yaz konusalim ama ne olur birakma senden büyüğüm unutmaabla sözü dinle
bilmiyrm bu yendim mi olyo sadece ben üstteyken olyo hepsini alabilyrm ama kanama yok sence bi problem var mı ne yapmam gerek neden kanama yokiyi akşamlar naptınız? sanırım olmuş daha yeni konuşmuştuk başardınız mı?
Sagol canim datisi hepinizin basina yeter ki vazgecmeynnnnnnnn
hiç bir problem yok bence .herkesten kan gelecek diye bişey yoktur arkadaşım.esnek olabilir ve doğumla yırtılır.eşinin içi rahat etmiyosa doktora gidin.o da izah edecektir.ama için rahat olsun sıkıntı edebileceğin bir durum yok.nette araştırabilirsin
canım hakkımızda hayırlısı herşeyin bir günü demek ki daha zamanı var sabretmek gerek diye düşünüyorum hayırlısı olsun
Ya sen bi vazgecme ben sana yardim edecem bk esim cagiriyor gitmedim birakmak istemrdim seni bizlere soz ver vazgecmeyecegine hadiiiiiiiiiii
hadi git canım eş varken ben pc bile almazdım elime2 aydır elimden düşmüyor ha yeni birşey öğrenirimde yaparım diye sen ihmal etme eşini :)hadii git burdayım tamam sakinim
Ya giderim nasil olsa az sikin disini gece uzun. Onemli olan candir can senin hayatin soz konusu gidemem biraz daha burdayim senin.icin