Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Banada yazarmisin canim sorunun neymis ve ne damlasi benim esinde damla kullanalim diyo ama denemedik hic

İstek arttiran bi damlaymi sorunum tamamen cinsellikte anlamamk kirku crkinme falan filanmid bi dr kasma varmis haberim yok bnce damla kullabin ve iyi bi on sevisme gecirim oyle bi iki dakka degil en az yarim saat

canım benim artık deneme de yapmıyoruz eşim kızdı eee adamın sabrıda bir yere kadar anlıcan paydos

yok kuzum yok ne olur pes etme benim neler çektiğimi anlattim sana erteleme diye ne ölur hatırla ve öyle karar ver erkekler öyle aynı durumda geçen gündeme bendim bana pes etme diren diyen arkadasimi geri istiyorum :----( sen böyle birşey deyince ben çok uzuluyorumm :'''(

canım çok yıprandım bu ara o duvarla karşılaşa karşılaşa ikimizde yıldık doktora gideceğim ğazartesi dicem yırtcan mı parçalıcan mı aç orayı

tamam kuzular azıcık düşüneyim ben şuan iyi değilim sizinde moralinizi bozmıyım ki

Evet her sey cinsellik degil evet olmasi iyi hos gerekli ama olmuyor diye ne yapmak gerek kalp kirmanin ne manasi var ama rsinide suclayamayiz onunda istekleri var ki onlarin ki daha siddetli oliyor saniim bir bos anona geldi isteyerek yapmadigini dusunmrk istiyotum bnim esimde soyleniyodu bugune kdar ama oylr kirici bise demedi soylenince bn onu bi sekilde tatmin ediyodum tamam oluyodu kalp kirmanin oes etmenin manasi YOOOOOOKKKK

canım çok yıprandım bu ara o duvarla karşılaşa karşılaşa ikimizde yıldık doktora gideceğim ğazartesi dicem yırtcan mı parçalıcan mı aç orayı

canım güzelim benim bak aynı duvaya bende cqrptim iki gün egzersiz bile yapamadım ama geçti orda dur biraz hemen birakma birqz gevşeklik rahatla ve it inanki oluyor vqllahi geçecek ne olur sabret gece gündüz yaz konusalim ama ne olur birakma senden büyüğüm unutma abla sözü dinle

canım beraber çalıştığımız zamanda araya reglimiz girmişti ya sonra koptum eskiden daha kötü oldum şuan dağıldım nasıl olacak napacağım bileemiyorum ki

eşimin içi rahat ama ben kanama olsn istiyrm başardığımı görmek için hepsi giryo ama kanama yok ne yapmalıyım kendimi yenmiş hissetmiyrm bi de sadece tek pozisynda olyo ben üstteyken ne yapmam gerek

Ya sen bi vazgecme ben sana yardim edecem bk esim cagiriyor gitmedim birakmak istemrdim seni bizlere soz ver vazgecmeyecegine hadiiiiiiiiiii

hadi git canım eş varken ben pc bile almazdım elime 2 aydır elimden düşmüyor ha yeni birşey öğrenirimde yaparım diye sen ihmal etme eşini :)hadii git burdayım tamam sakinim

Ya giderim nasil olsa az sikin disini gece uzun. Onemli olan candir can senin hayatin soz konusu gidemem biraz daha burdayim senin.icin

rica ederim canım eşin daha önemli ben burdayım ve akşam yapacağım yok zaten yarın öbür gün konuşuruz yine hadii gitt bekletme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…