- 10 Ocak 2014
- 236
- 6
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.321
konuşmak isteyen varsa yazabilir çıkacam yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski dostlr naptn cnm oldmu
Papatya ya tebrk edrm cnm yeni geln olmussun nasl basardgni anlatki arkadaslarmizda korkularni bi kenara atsinlar
papatya havalarda şuan halayda:)
buyrum tabiki dinliyorum siziEski dostkr sana bsey sorcm ama yanls anlama
buyrum tabiki dinliyorum sizi
Bak yanls anlma ama hani esnle gorucu uslu ewlnmssn ya hani belkide henuz onu istemdgn icn psikljiktr senn sorunn yani acleye gelms ya o anlmda senle ilski yasmsna psklojk olrk izn vermyo olblrmsn
bilmiyorum ki yani isteksizlik yok yani ben isteyerek geçiyorum olaya öyle korku tiksinti falan yok evet aceleye geldi evlenmek haklısın zaten evlilik düşüncemde yoktu cinsellik bilgim isteyim hayalim vs hiç yoktu oldu bitti:)
Helal sana bi anda nasl karr werdn oyke kiz
Netse herkese hayrli geceler en kisa zamnda kurtulmnz temennisyle kizlar
bende bilmiyorum gördüm begendim tamam dedim hemen nikah bir baktım o durumdayım töbe töbe:)
konusuruz sanmıştım hadi iyi geceler sana da:)
Nisanli jalsydnz biraz alisrdn hic deglse smdi birden oldya onun icn bak sen ikinmayi unutma sakin ban smdi bile ikinmadn sokmyirm yanma okdgnda dur nefes al ver ilerle
Cnm hastaym o yuzdn yoksa konsrdk sen nerden yazuyin nereli oldgnu merk ettim bnm gbi pek siweli yaziyon
Cnm hastaym o yuzdn yoksa konsrdk sen nerden yazuyin nereli oldgnu merk ettim bnm gbi pek siweli yaziyon
osmaniyedeyim osmaniyede oturuyoruz burda böyle konuşurlar bende alıştım :)