Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benziyomuşuz bak gerçekten ya acayip bu duygu bi su hosnutluk veriyor fazlaca::):))):)))) 4 5 yıl hiç mi girmediniz abuuu eşin iyi adammış benim adam kesin boşardı heralde aferin herifine:)

vallahi iyi dayandı.başkası olsa bilmiyorum napardı..ama işte onun için fazla anlayışlı olmasaydı acaba demiyo değilim.sadece bu konuda tabi.her işte bir hayır vardır.vardır bundada bir hayır

Arkadslar insnamiyorum 2 yil 8 aydr evliym ve 5 gunde vajinismusu yendimmm.Hem de bu aksam.Cok mutluyum tarif edemiyorum mutlulugumu.Buradaki arkadslara coook ama cok tesekkur ediyorum.Gercekten burasi sayesnde oldu.

Kabul etmis ve konunun ustunu kaptmistm yillarca.Sonra burayi buldum ve yaptigm egzersizlerle 5 gunde yendm bi sorunu.

Ptesi basldm egzerszlere bugun Cuma.
Cok mutluyum cook:)

veee güzel günler başlar.... :) darısı diğer arkadaşlara inşallah..taze gelin olarak diğer arkadaşlara anlatki onlarında güzel haberlerini alalım.bu arada tebrikler..:KK9:

vallahi iyi dayandı.başkası olsa bilmiyorum napardı..ama işte onun için fazla anlayışlı olmasaydı acaba demiyo değilim.sadece bu konuda tabi.her işte bir hayır vardır.vardır bundada bir hayır

elbette öyle şuan bebeginde var anladıgım kadarıyla :) ne güzellll:) hayırlı ömrü olsun. şuan ilişkin ne durumda

ilişkiye tam girebiliyorum fakat sürekli yapamadığımızdan tam alışmış değilim.her girişte o baskıyı hissediyorum ama tamamı girince biteceğini bildiğimden dişimi 1 dk sıkıyorum.ıslaklık olmadan girmesine izin vermiyorum.eşimede söylüyorum .kayganlaşınca girmesini istiyorum.hep sırt üstü ben yatardım o şekilde yapıyoruz ama mesela geçenlerde ilk defa yan yana denedik.bende alışmaya çalışıyorum.kuzenime sordum bugün zamanla diyor.rben kayganlaştırıcıyı 2.den sonra bıraktım.nedeni sürekli ona bağlı kalmak istemedim.haz alınca zaten otomatik kayganlaşıyor..çocugun yoksa sürekli ilişkiye girki 1-2 hafta sonra alışmış olursun.evlenen arkadaşlarım öyle diyor.ben malesef çocuk ve eşimin işinden dolayı sürekli olmuyor..zaten arayı açtığımızdan halen tam anlamıyla alışamadım.

aynı dert bende de var maalesef. ben gündüz çalışıyorum eşim akşam.eve gelmesi gece 1 i buluyor.ama ben sabah 5.30 da kalktığım için maalesef uyumak zorunda oluyorum.çok şükür 3-4 aydır hafta da 3 gün çalışmaya başladım.inşallah bunu iyi değerlendirip bi ilerleme kaydederim.ben o baskıyı sadece bir kez hissettim nedense birde tuvaletim varmış hissi bir kere oldu bu konuda da tersim işte :) 1-2 hafta sonra hayatta alışamam ben bu iki pozisyona bile henüz tam alışmış değilim.bir de yan yana deneyim bakalım inşallah o pozisyon tutar.teşekkürler :))

aynı dert bende de var maalesef. ben gündüz çalışıyorum eşim akşam.eve gelmesi gece 1 i buluyor.ama ben sabah 5.30 da kalktığım için maalesef uyumak zorunda oluyorum.çok şükür 3-4 aydır hafta da 3 gün çalışmaya başladım.inşallah bunu iyi değerlendirip bi ilerleme kaydederim.ben o baskıyı sadece bir kez hissettim nedense birde tuvaletim varmış hissi bir kere oldu bu konuda da tersim işte :) 1-2 hafta sonra hayatta alışamam ben bu iki pozisyona bile henüz tam alışmış değilim.bir de yan yana deneyim bakalım inşallah o pozisyon tutar.teşekkürler :))

aynen benim de esim gecgeliyo birde cocuk olunca daha zor oluyor en azindan haftada 3 kere yapmaya calisin cis olayi ilk zaman bendede vardi altima yapacak gibi,esim heyecandan dedi hakketende oyle ama sonra 3ten sonra olmadi bende

shimarik seninde güzel haberini alırsak halayının başını ben çekeceğim bak ona göre :) ertelemeee ERTELEMEE
artık öyle tembellik yokkkk :)

tamam canım yarın aparat yapıcam eşim yapmıştı sert oldu o yapamadım kendim yapcam :)

X