- 10 Ocak 2014
- 236
- 6
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.341
Hmmmm bende angaraliyim
vay vay angaranın gızları güzeldir güzelll:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmm bende angaraliyim
geçmiş olsun umarım iyileşirsin
Teskr ederm ins iylsrim::-\
vay vay angaranın gızları güzeldir güzelll:)
hadi git sen uyu dinlen ben herifin uyumasını bekleyecegim öyle geçecem yataga
Yok kiz izmirin kizlari cok guzl
Boyle kacma anin tadini cikar sende git yat yanina gerisni akisina birak
kaçmak için degil ya bugün yaptık zaten şimdi bu saatten sonra yaparsam banyo falan sabahı bulur uykum kaçar zaten daha banyo yapmamışım daha banyo yapcam üşeniyom hava buzzzz
Ertlme gunh kalk hadi birak pc yi banyonu yap
çok sevindim uzun zamandır yeni gelinimiz yoktu çookk sevindim hemen anlat bende deniyim yaa hep egzersiz yapıcam diyorum tırt çıkıyorrr denemem lazım artıkkk
halayını da ben çekeyim halay başı oldum :)
canım eşin bekarete önem veriyorsa seni bir doktora götürsün baktırsın zarına, esnekse ne yapacak ille de kanaması mı gerekiyor, bence yapma egzersiz daha çok soruna neden olacak gibi gözüküyor, diyelim ki kendimiz bozduk bakire sayılmıyor muyuz bekaret ilişkiye girmemiş olmak bence, eşimle bir sürü ilişki yaşadım ama hala zarım duruyor bu durumda ben bakire miyim? seni eleştirmiyorum sadece eşinin mantığı yanlış senin durumun zor canım bu durumda egzersiz yapma sana tavsiyem nefes egzersizleri yap kendini rahat bırakmayı öğren ya da eşini ikna et beraber doktora gidin doktor falan söyleyince daha rahat anlayabiliyorlar.
Ptesiden beri hergun egzersz yapiodm penisboyutuna yakin bi apartla denedm en son.Dun es denemesi yapmistik olmamsti moralim cok bozulmustu. Bugun ikimz de cok istekliydik. Bi de oturur pozisyonda oldu.ikinmak ise yariyor kesnlkle.ikininca orasi acildi ve rahtca girdi.2.5 senem bosuna gecmis 5 gunde cozuldu:)
Lutfen arkdslar egzzerszleri yapin sureklii.
Hic canm yanmadi kanama olmasi cok rahat oldu inanin.
Darisi tum vajili arkasslarimn basina
canım çok sevindim darısı bize ben de yaptım aynı pozisyonda neredeyse tamamı girdi ama kanama olmadı normal mi sence yendim mi başka bi problem mi var
tamam canım yarın aparat yapıcam eşim yapmıştı sert oldu o yapamadım kendim yapcam :)
zaten durmak yok durdurtmuyor:) netten çıkmaktan çekiniyom uyusun öyle çıkacam bugünlük yeter ona uyumadan çıksam ister gene:)
canım çok sevindim darısı bize ben de yaptım aynı pozisyonda neredeyse tamamı girdi ama kanama olmadı normal mi sence yendim mi başka bi problem mi var
:))) alemsinnn yaaa
egzersizleri sorunsuz yapıyorum p... de sorunsuz ama kanama olmadı esnek olabilir mi? bu bir sorunmudur ? tedavi gerektirir mi
Merhaba,
Ben de dun ilk birlikte oldum.Kanama faln olmadi.Aci da yok.Zarin esnektir kesin.Onemli olan olmasi deil mi?