Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Papatya ya tebrk edrm cnm yeni geln olmussun nasl basardgni anlatki arkadaslarmizda korkularni bi kenara atsinlar

Cok tesekkur ederim:)
Ilk siteye girdmde yanlis htrlamiosam ilk siz bana cevap vermistinz.Gercekten cok cok tesekkurler.burasi sayesnde yendim.Dun yapabildk sanirim bundan sonra olur.

Yaptiklarimi baska bi arkdsin sorusuna istinaden anlattim.Soru soranlara kapim acik.Cevap vericemburdan.Isterlerse ozelden.Benm de belki nacizane yardimim dokunur

Cok tesekkur ederim:)
Ilk siteye girdmde yanlis htrlamiosam ilk siz bana cevap vermistinz.Gercekten cok cok tesekkurler.burasi sayesnde yendim.Dun yapabildk sanirim bundan sonra olur.

Yaptiklarimi baska bi arkdsin sorusuna istinaden anlattim.Soru soranlara kapim acik.Cevap vericemburdan.Isterlerse ozelden.Benm de belki nacizane yardimim dokunur

tebrikler canım...bir gelinimiz daha oldu :)

Kizlar mrb , yaklasik 1 haftadir yoktum sanirim yenemedigim icin bilincaltimdan bu sorunu atmak istedim ve siteye hic girmedim :KK43: ama olmuyor iste en son yilbasi gecesi denemistim suan regl donemimdeyim ama hic yapamadigim parmak egzersizine sanirim baslicam artik cunku olmak zorunda 2.5 sene iyice sinirleniyorum :KK43:

Peki nasil hamile kaldin ve normal dogum cok aci olmadimi hic iliski girmeden ve nasil yendin neden dogumdan sonra neoluyor ozaman

evet ilişkiye girmeden hamile kaldım eşimde bende inanamadık ama işte rabbim nelere kadir.... normal doğum yaptım ve çok zordu doğumum. doktorlar sezeryan desede ben normal doğuma zorladım. vajiyi kafamda yendim çoçuk çıktı onu mu yapayacağım dedim. zaten kızlık korkusu yok başarıcam dedim ve oldu inş. sizde yenersiniz...

Arkadaslaaar bu zeytinyagiyla deneyenler bu evde kullandigimiz zeytinyagmi yoksa aktarladan alinanlardanmi gerci esim ne kayganlastirici ne yag hic bise istemiyo hemen yapmak istiyoda yinede zorluyom iste

Kizlar mrb , yaklasik 1 haftadir yoktum sanirim yenemedigim icin bilincaltimdan bu sorunu atmak istedim ve siteye hic girmedim :KK43: ama olmuyor iste en son yilbasi gecesi denemistim suan regl donemimdeyim ama hic yapamadigim parmak egzersizine sanirim baslicam artik cunku olmak zorunda 2.5 sene iyice sinirleniyorum :KK43:

canım ben olsem parmqk egzersizi yapamam diye 6 senemi en güzel yillarimizda cope attım ve çok pişmanım şimdi yapiyarum p..s boyutundayyim inanamıyorum kendime ınan zerre kadar acı yok ne kan var ne acı ne olur en güzel yillarinizi harcqmayin sormak istedigin birşey varsa konusqlim canım yaz

:KK36:
evet ilişkiye girmeden hamile kaldım eşimde bende inanamadık ama işte rabbim nelere kadir.... normal doğum yaptım ve çok zordu doğumum. doktorlar sezeryan desede ben normal doğuma zorladım. vajiyi kafamda yendim çoçuk çıktı onu mu yapayacağım dedim. zaten kızlık korkusu yok başarıcam dedim ve oldu inş. sizde yenersiniz...

Zor oldu ama Ölum olmadi acida gecior deme kucagini alinca insallah yeneriz kizmet allahin izniyle

gözün aydın canım nasıl oldu hadi anlat bekliyoruz sabırsızlık la

Bn zaten vaji degilmisim sikintim baskaymis onu da hallettim yaklasik 2 saattir artik boyle bi sorunum yok dun arkadaslar demisti motiive ol diye vr pozisyon onrrdiler bebe yagi kapali isik ver esimin bugun aldigi damla sonuccc oleyyyy detaylari ozellere yazarim burdan dogru olmaz belki:-)

X