Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok şaşırdım bende bu en zor pozisyonda bir de aynı pozisyonu yüz üstü yatarak yapıyorum.yani kesinlikle bacaklarımı açamıyorum.sen nasıl yendin bunu? hemen oldu mu?eşim hiç ara verip kayganlaştırıcı sürmüyo.ara vermeyi hiç sevmiyo.bu yüzden kayganlaştırıcı kullanmayalı uzun zaman oldu bu yüzden mi yavaş ilerliyorum acaba.bu iki pozisyondan başka yapamıyorum maalesef.herkesin bu kadar uzun sürdü mü ???

bacakları açmadan nasıl olur ki yüz üstü canım çok zor bir pozisyon, en iyi arkadaşın anlattığı muayenedeki çatal pozisyonunda açılıyor vajina, üstte dene o da kolay, başka türlü yapamam diyorsan da belinin altına yastık koy, bu kadar uzun derken egzersizi mi vajinusmusu mu kastediyorsun? 10 seneden fazla çekenler var.

çok şaşırdım bende bu en zor pozisyonda bir de aynı pozisyonu yüz üstü yatarak yapıyorum.yani kesinlikle bacaklarımı açamıyorum.sen nasıl yendin bunu? hemen oldu mu?eşim hiç ara verip kayganlaştırı sürmüyo.ara vermeyi hiç sevmiyo.bu yüzden kayganlaştırıcı kullanmayalı uzun zaman oldu bu yüzden mi yavaş ilerliyorum acaba.bu iki pozisyondan başka yapamıyorum maalesef.herkesin bu kadar uzun sürdü mü ???

benim yanlış yöntemden dolayı ve arayı çok açmadan ertelemeden dolayı 4.5 yıl sonra yendim.bacaklar düz pozisyonda rahim daralırmış.yani giriş kısmı daralıyo.ama bacakları ayırdığında rahim genişliyomuş.bunu evli ve yeni evlenen arkadaşlarımdan danışarak öğrendim.birde kayganlaştırıcıyı ilk denemede ve 2.sinde kullandım sonrasında kullanmıyorum artık.ıslaklık olduğunda iliikiye giriyorum.kayganlaştırıcıya şartlanmak istemiyorum.sen vajimisin ?

bak o zaman ben sana şöyle anlatayım özel msj atamadıgım için bazılarını atlarım ya da farklı tarzda yazarım daha sonra özelden tamamlarım çelişki var zannetme diye diyorum. ben evlilik falan hiç düşünmüyordum ordan başlıyayım eşimin annesi görmüş beni beni istemeye geldiler karşılarına bile çıkıp bakmadım sonra birkez daha geldiler zar zor karşılarına çıktım ne olduysa o an tamam diyesim geldi tamam dedim:) biz evlenmeden önce muhabbet bile etmedik ilk muhabbetimiz gerdekte oldu sayılır gecemizde ışıkla başladı mesele tbi dinletemedim ön sevişme oldu ama hoşlanmadıgım şeylerede zorladı derken denemeye geçtik üzerimizi örtelim dedim gene tartıştık vs baya uzattım ama :) işin özü hiç dinlemedi ilk girişte zaten kafa kısmı rahat girmişti belki ilerleme olacaktı ama o an boşaldı o an bitti zaten bu arada kan falan gelmedi bunu da hala sorar neden gelmedi diye biraz karışık oldu aslında rahat yazamadım ama anlatamadıysam özür

yanlış dere denemeden kastın şu makatla vajina arası bier var adını bilmiyom oralar mı birde de arka tarafa kayıyor diye merak ettim sordum

zor bir durum.eşinle ilişki öncesinde yani normal zamanlarda sohbet ederek birbirinizi tanıyacaksınız.istemediğin şeyleri eşine tatlı dille eşine izah etmeye çalış.ancak bu şekilde birbirinizi yönlendirebilirsiniz.
yanlış giriş dediğim yer o girişin alt kısmı .tahminimce senin bahsettiğin yer.boşalmaya gelince hamile kalabilirsin.ben ilk oğluma ucu girdiğinde eşim boşalmıştı öyle hamile kaldım.kan olayına gelince kızlık zarın ileridede olabilir.veya esnektir hiç gelmeyebilir doğumla gelebilir..bunuda eşine netten araştırıp okutman iyi olur.diyalog olmazsa çok sıkıntı yaşarsın.gerek özel gerekse normal hayatınızda..inşallahta öyle olmaz.

yanlış dere denemeden kastın şu makatla vajina arası bier var adını bilmiyom oralar mı birde de arka tarafa kayıyor diye merak ettim sordum

zor bir durum.eşinle ilişki öncesinde yani normal zamanlarda sohbet ederek birbirinizi tanıyacaksınız.istemediğin şeyleri eşine tatlı dille eşine izah etmeye çalış.ancak bu şekilde birbirinizi yönlendirebilirsiniz.
yanlış giriş dediğim yer o girişin alt kısmı .tahminimce senin bahsettiğin yer.boşalmaya gelince hamile kalabilirsin.ben ilk oğluma ucu girdiğinde eşim boşalmıştı öyle hamile kaldım.kan olayına gelince kızlık zarın ileridede olabilir.veya esnektir hiç gelmeyebilir doğumla gelebilir..bunuda eşine netten araştırıp okutman iyi olur.diyalog olmazsa çok sıkıntı yaşarsın.gerek özel gerekse normal hayatınızda..inşallahta öyle olmaz.

normal hayatımızda diyalog süper ama burda tıkanıyoruz kan meselesinde laf vurdugu yok tabi hamilelik için ise bir önlemim yok olursa yok demem olmazsa da suan olsun demem cinsinden

bacakları açmadan nasıl olur ki yüz üstü canım çok zor bir pozisyon, en iyi arkadaşın anlattığı muayenedeki çatal pozisyonunda açılıyor vajina, üstte dene o da kolay, başka türlü yapamam diyorsan da belinin altına yastık koy, bu kadar uzun derken egzersizi mi vajinusmusu mu kastediyorsun? 10 seneden fazla çekenler var.

yok ben yeneli altı ay oldu.yeni pozisyona hemen geçemiyorum.ben de ne tersmişim ya en zor iki pozisyon bana en kolay gelen pozisyonlar kova burçları zoru severmiş ondan olsa gerek :) en zor pozisyonlar olduğu konusunda haklısınız sanırım çünkü benim yapabildiğim pozisyonlarda yapana pek rastlamadım :) belimin altına yastık da koydum ama olmadı bacaklarımı açıp dizimi kırdığım zaman bacaklarımla eşimi itiyorum.

yok ben yeneli altı ay oldu.yeni pozisyona hemen geçemiyorum.ben de ne tersmişim ya en zor iki pozisyon bana en kolay gelen pozisyonlar kova burçları zoru severmiş ondan olsa gerek :) en zor pozisyonlar olduğu konusunda haklısınız sanırım çünkü benim yapabildiğim pozisyonlarda yapana pek rastlamadım :) belimin altına yastık da koydum ama olmadı bacaklarımı açıp dizimi kırdığım zaman bacaklarımla eşimi itiyorum.

ilginç kızzz tatlı kızzz:)

Arkadslar insnamiyorum 2 yil 8 aydr evliym ve 5 gunde vajinismusu yendimmm.Hem de bu aksam.Cok mutluyum tarif edemiyorum mutlulugumu.Buradaki arkadslara coook ama cok tesekkur ediyorum.Gercekten burasi sayesnde oldu.

Kabul etmis ve konunun ustunu kaptmistm yillarca.Sonra burayi buldum ve yaptigm egzersizlerle 5 gunde yendm bi sorunu.

Ptesi basldm egzerszlere bugun Cuma.
Cok mutluyum cook:)

benim yanlış yöntemden dolayı ve arayı çok açmadan ertelemeden dolayı 4.5 yıl sonra yendim.bacaklar düz pozisyonda rahim daralırmış.yani giriş kısmı daralıyo.ama bacakları ayırdığında rahim genişliyomuş.bunu evli ve yeni evlenen arkadaşlarımdan danışarak öğrendim.birde kayganlaştırıcıyı ilk denemede ve 2.sinde kullandım sonrasında kullanmıyorum artık.ıslaklık olduğunda iliikiye giriyorum.kayganlaştırıcıya şartlanmak istemiyorum.sen vajimisin ?

bende de tam tersi oluyo nedense.bacaklarımı açtığımda daralıyo.bi becerebilsem bacaklarımı açmayı herşey çok daha hızlı gelişecek farkındayım ama olmuyor birtürlü.bende kayganlaştırıcı kullanmıyorum uzun zamandır.aslında kullanmayacak kadar iyi değilim de eşim ara verip kayganlaştırıcı sürmekten hoşlanmıyor.bende o anı bozmak istemiyorum.sende herşey normal mi ki kullanmıyorsun? ve normalse ne kadar zaman aldı normale dönmen?

:)) ben de kendime şu konuda şaşıyorum..4.5 yıl ilişkiye girmede kork.sonra 2. ilişkiye girmeden sonra benimde hoşuma gitmeye başladı.hakikaten çok enteresan:KK17:

benziyomuşuz bak gerçekten ya acayip bu duygu bi su hosnutluk veriyor fazlaca::):))):)))) 4 5 yıl hiç mi girmediniz abuuu eşin iyi adammış benim adam kesin boşardı heralde aferin herifine:)

Arkadslar insnamiyorum 2 yil 8 aydr evliym ve 5 gunde vajinismusu yendimmm.Hem de bu aksam.Cok mutluyum tarif edemiyorum mutlulugumu.Buradaki arkadslara coook ama cok tesekkur ediyorum.Gercekten burasi sayesnde oldu.

Kabul etmis ve konunun ustunu kaptmistm yillarca.Sonra burayi buldum ve yaptigm egzersizlerle 5 gunde yendm bi sorunu.

çok sevindim uzun zamandır yeni gelinimiz yoktu çookk sevindim hemen anlat bende deniyim yaa hep egzersiz yapıcam diyorum tırt çıkıyorrr denemem lazım artıkkk
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: halayını da ben çekeyim halay başı oldum :)

Son düzenleme:

gözünüz aydın, sabah kötüyüm demiştiniz şimdi mutlusunuz darısı diğer arkadaşların başına.

bende de tam so tersi oluyo nedense.bacaklarımı açtığımda daralıyo.bi becerebilsem bacaklarımı açmayı herşey çok daha hızlı gelişecek farkındayım ama olmuyor birtürlü.bende kayganlaştırıcı kullanmıyorum uzun zamandır.aslında kullanmayacak kadar iyi değilim de eşim ara verip kayganlaştırıcı sürmekten hoşlanmıyor.bende o anı bozmak istemiyorum.sende herşey normal mi ki kullanmıyorsun? ve normalse ne kadar zaman aldı normale dönmen?

ilişkiye tam girebiliyorum fakat sürekli yapamadığımızdan tam alışmış değilim.her girişte o baskıyı hissediyorum ama tamamı girince biteceğini bildiğimden dişimi 1 dk sıkıyorum.ıslaklık olmadan girmesine izin vermiyorum.eşimede söylüyorum .kayganlaşınca girmesini istiyorum.hep sırt üstü ben yatardım o şekilde yapıyoruz ama mesela geçenlerde ilk defa yan yana denedik.bende alışmaya çalışıyorum.kuzenime sordum bugün zamanla diyor.rben kayganlaştırıcıyı 2.den sonra bıraktım.nedeni sürekli ona bağlı kalmak istemedim.haz alınca zaten otomatik kayganlaşıyor..çocugun yoksa sürekli ilişkiye girki 1-2 hafta sonra alışmış olursun.evlenen arkadaşlarım öyle diyor.ben malesef çocuk ve eşimin işinden dolayı sürekli olmuyor..zaten arayı açtığımızdan halen tam anlamıyla alışamadım.

X