Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zaten oyle yqomaya gayret ediyoruz dut bakalim ne olacak bu gidisin sonu. Acikcasi bu srkilde bile biseler hissediyorum yalan yok ama adam bise hissetmiyor hamile kalmadan iyi okcak halletmemiz acaba uabanciyiz diye mi boylr oluyor ya da belkide sorun esimdedir bilrmiyorum

sadece içine boşalmamasına dikkat edin..ve için rahat olsun.sürekli denerseniz birkaç güne sorun çözülür

o kim bilmiyom ama sen nasilsin diyesim grdi iyi nisin:-)

iyiyim arkadaşım sizleri takip ediyorum lakin bazı şeyler dikkatimi çekiyor tabi beni ilgilendirmez ama eşini bazı konular için suçlama lütfen :) çünkü o da bilmiyordur bir de yeni tanışıyorsunuz zamanla herşey olur inşallah

iyiyim arkadaşım sizleri takip ediyorum lakin bazı şeyler dikkatimi çekiyor tabi beni ilgilendirmez ama eşini bazı konular için suçlama lütfen :) çünkü o da bilmiyordur bir de yeni tanışıyorsunuz zamanla herşey olur inşallah

suçlamak degilde belki dediklerimi yapsa dara rahat çözülür açıkçası ben cinsellik hakkında pek bir bilgi sahibi degilim hiç merak duymadım daha önce bir birlikteligim ya da sevgi hissim de olmadı eşimin geçmişte nişanlılıgı olmuş ama bişe yaşamadım diyor açıkçası bilemem kurcalamıyorum da dedigin gibi bilmiyorda olabilir:) sıkıntımız genelde yok gibi sadece bu meselede var o da haklı ben de sanki ben istemiyormuyum istiyorum elbette ondan daha fazla istekliyim ama bi sorun var ve çözülmesi şart

suçlamak degilde belki dediklerimi yapsa dara rahat çözülür açıkçası ben cinsellik hakkında pek bir bilgi sahibi degilim hiç merak duymadım daha önce bir birlikteligim ya da sevgi hissim de olmadı eşimin geçmişte nişanlılıgı olmuş ama bişe yaşamadım diyor açıkçası bilemem kurcalamıyorum da dedigin gibi bilmiyorda olabilir:) sıkıntımız genelde yok gibi sadece bu meselede var o da haklı ben de sanki ben istemiyormuyum istiyorum elbette ondan daha fazla istekliyim ama bi sorun var ve çözülmesi şart

mutlaka öyle cinsellik yoksa evlilik havada kalıyor aylardır benim olduğu gibi ama bilgi edin canım bu sitede herşey bulabilirsin ve ona zarifçe anlat yardımcı olacaktır :)

mutlaka öyle cinsellik yoksa evlilik havada kalıyor aylardır benim olduğu gibi ama bilgi edin canım bu sitede herşey bulabilirsin ve ona zarifçe anlat yardımcı olacaktır :)

evet havada kalıyor ama elbette bu bir huzursuzluk dogurmamalı yani ayrılık meselesi kavga falan. ben isteklerimi anlattım istemediklerimi söyledim ama bu meselede başına buyruk bir hoşlanmadıgım şeylerle ugrasıyor 2 benim ilk oldugunu unutuyor 3 yani sanırım böyle eminimde diyemiyorum:) ama sevgisi sert onu bilirim severken boğar yorar öldürür resmen

o zaman bu işten önce diyalog gerek.yani sohbet ortamı yarat ve fikirlerini söyle ..aynı şekilde onu da dinle.çünkü birbirinizi anlamanız gerek..bu bir ömür öyle olmalı tabi.adı üstünde eski nişanlısı. takma sonuçta o senin kocan. tadınız bozulmasın.konuş sıkıntılarını dile getirki bir an öncede ilişkinizde olumlu olarak ilerlesin

canım vajinanın girişindeki pelvik kasları aşamıyoruz :)

eğerki ucunun içine girmesinde sıkıntı yaşıyorsan yanlış yere deneme yapıyosunuzdur.daha öncede yazmıştım mesela biz hep giriş kısmına değilde alt kısmına zorlama yapıyormuşuz.ondan dolayı hep giriş olmuyordu.birde pozisyonumuz yanlıştı.yani sırt üstü uzanıyorum eşim üstte ve benim bacaklarım düz uzanmış şekilde.buda yanlışmış.rahim daralır girişi zorlaştırırmıs.sonrasında bacaklarını ayırıp , dizlerimin kırılması gerektiğini öğredim.zaten ondan sonrada oldu

o zaman bu işten önce diyalog gerek.yani sohbet ortamı yarat ve fikirlerini söyle ..aynı şekilde onu da dinle.çünkü birbirinizi anlamanız gerek..bu bir ömür öyle olmalı tabi.adı üstünde eski nişanlısı. takma sonuçta o senin kocan. tadınız bozulmasın.konuş sıkıntılarını dile getirki bir an öncede ilişkinizde olumlu olarak ilerlesin

bak o zaman ben sana şöyle anlatayım özel msj atamadıgım için bazılarını atlarım ya da farklı tarzda yazarım daha sonra özelden tamamlarım çelişki var zannetme diye diyorum. ben evlilik falan hiç düşünmüyordum ordan başlıyayım eşimin annesi görmüş beni beni istemeye geldiler karşılarına bile çıkıp bakmadım sonra birkez daha geldiler zar zor karşılarına çıktım ne olduysa o an tamam diyesim geldi tamam dedim:) biz evlenmeden önce muhabbet bile etmedik ilk muhabbetimiz gerdekte oldu sayılır gecemizde ışıkla başladı mesele tbi dinletemedim ön sevişme oldu ama hoşlanmadıgım şeylerede zorladı derken denemeye geçtik üzerimizi örtelim dedim gene tartıştık vs baya uzattım ama :) işin özü hiç dinlemedi ilk girişte zaten kafa kısmı rahat girmişti belki ilerleme olacaktı ama o an boşaldı o an bitti zaten bu arada kan falan gelmedi bunu da hala sorar neden gelmedi diye biraz karışık oldu aslında rahat yazamadım ama anlatamadıysam özür

eğerki ucunun içine girmesinde sıkıntı yaşıyorsan yanlış yere deneme yapıyosunuzdur.daha öncede yazmıştım mesela biz hep giriş kısmına değilde alt kısmına zorlama yapıyormuşuz.ondan dolayı hep giriş olmuyordu.birde pozisyonumuz yanlıştı.yani sırt üstü uzanıyorum eşim üstte ve benim bacaklarım düz uzanmış şekilde.buda yanlışmış.rahim daralır girişi zorlaştırırmıs.sonrasında bacaklarını ayırıp , dizlerimin kırılması gerektiğini öğredim.zaten ondan sonrada oldu

yanlış dere denemeden kastın şu makatla vajina arası biyer var adını bilmiyom oralar mı birde de arka tarafa kayıyor diye merak ettim sordum

iyyim canım çok şükür neler yaptım 13 cm yani p...s boyutunda aparatla çalışıyorum 9 10 cm alıyorum biraz daha cqlisip ilk denemede bitireceğim bu işi inşallah kanamam felanda olmadı canım benim sana sormak istediğim şey şu şen yendikten sonra ikinci denemede zorlk cektinmi heycanlandimi

Yok cnm ben iki gun boyunca kac kere yaptim hatirlamiyorum :)) iyice olsun diye denedim ve hic aci cekmedim yag sayesinde ama onceden yagsiz acayip acirdi

çok şaşırdım bende bu en zor pozisyonda bir de aynı pozisyonu yüz üstü yatarak yapıyorum.yani kesinlikle bacaklarımı açamıyorum.sen nasıl yendin bunu? hemen oldu mu?eşim hiç ara verip kayganlaştırıcı sürmüyo.ara vermeyi hiç sevmiyo.bu yüzden kayganlaştırıcı kullanmayalı uzun zaman oldu bu yüzden mi yavaş ilerliyorum acaba.bu iki pozisyondan başka yapamıyorum maalesef.herkesin bu kadar uzun sürdü mü ???

X