- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.201
cevap yazdıgınız için teşekkür ederim o an kalkmazsam idrar kaçıyor bu bir ya da zaten ötesine gidemiyor yani sorun başka bişe gibi bn kaçma peşinde degilim çünkü
arkadaşlar bugün üye oldum bir süredir googleden araştırırken bu konuya denk geldim bir süre okudum ve üye olmaya karar verdim kendimden bahsedeyim 3 aylık evliyim hala bakireyim 24 yaşındayım vajinusmusum demiyorum çünkü bilmiyorum sorunu mu anlatayım ben görücü usulü evlendim eşimle nişanlanma olmadan direkt evlendik ben isteyerek evlendim asla zorlama yok.birbirimizi tanımıyoruz elbette benim sorunum şu ilk gece zaten eşim yüzünden hiç bişe olmadı diger gece ışık kavgası çıktı ve hala çıkıyor zaten bizim ön sevişme olayında sorun yok her sey normal korkum da yok p.. benimkine degdiginde de bi sorun yok gibi ama nedense hiç bir şekilde baş kısmı haricinde girmiyor o an olanlar şu ya çişim geliyor kalkıyorum ya gaz sorunum oluyor kalkıyorum ya ışıgı sorun edip kalkıyorum ya da eşim o an boşalma yaşıyor kasılma yok korku yok acı elbette var ama ölecek gibi degil heyecan var nefesim çok hızlı bunun dışın da sorun yok gibi ne düşünüyosunuz vajinusmus olabilir mi?
canım kegel egzersizi yapmak ister misin ilk sayfada yazıyor çişini tutup bırakma işlemi böylece kontrol edebilirsin ve ilişkide de sana yardım eder :):26:
Işık kavgası derken sanırım sen karanlıkta ilişki istiyorsun eşin istemiyor?
Kesinlikle kendini kasma aslında eşinin anlayışlı olması lazım ışık konusunda belki kendini öyle daha rahat hissediyorsun bunu onunla konuş.. Vaji miyim dersen, sürekli bunu düşünürsen vaji olursun.. Çok normal hissettiklerin. İlk zamanlar ki olağan durumlar bence..
Sanırım eşinde de erken boşalma sorunu var o an boşalıyor dediğine göre?
pekı bu egzesızler yapıldıgnda kanama olmuyor mu olmuyormu benım esım bekarete onem verır ve mum la falan yapmamı ıstemez
Ben 3_4gundur egzersz yapiordm.penis boyutuna yakin aparata kisa surede gectm
Bu isi yaparm artk dedm ama dun es denemesi yaptik.olmadi
Cok uzuldm olmayinca.Bir de o konuya odaklaninca esimde de libido kalmiyor.O da sorun oluyor.
Denemeyi birakmicam egzersizlere devam edicem ama yine olmazsa diye cok korkuyorum.
arkadaşlar bugün üye oldum bir süredir googleden araştırırken bu konuya denk geldim bir süre okudum ve üye olmaya karar verdim kendimden bahsedeyim 3 aylık evliyim hala bakireyim 24 yaşındayım vajinusmusum demiyorum çünkü bilmiyorum sorunu mu anlatayım ben görücü usulü evlendim eşimle nişanlanma olmadan direkt evlendik ben isteyerek evlendim asla zorlama yok.birbirimizi tanımıyoruz elbette benim sorunum şu ilk gece zaten eşim yüzünden hiç bişe olmadı diger gece ışık kavgası çıktı ve hala çıkıyor zaten bizim ön sevişme olayında sorun yok her sey normal korkum da yok p.. benimkine degdiginde de bi sorun yok gibi ama nedense hiç bir şekilde baş kısmı haricinde girmiyor o an olanlar şu ya çişim geliyor kalkıyorum ya gaz sorunum oluyor kalkıyorum ya ışıgı sorun edip kalkıyorum ya da eşim o an boşalma yaşıyor kasılma yok korku yok acı elbette var ama ölecek gibi degil heyecan var nefesim çok hızlı bunun dışın da sorun yok gibi ne düşünüyosunuz vajinusmus olabilir mi?
daha çok panik atak gibi, kasılma yok, korku yok, kaçma yok, eşini itme yok büyük ihtimal vajinismus değilsin. peki eşinle birlikte olmak istiyor musun?
selam arkadaslar... ben bu vaji belasını atlatmış biriyle özel konusmak istyrm bana yardımcı olabilecek biri var mı????
hiç sanmıyorum sakın vajiyim de deme psikolojik yine olursun sontra.eşin sana rahat ortamı sağlayabilmeli çünkü anladığım kadarıyla takınca konsatntre olamazsın bende öyleyim.çiş kısmına gelince eşim ilk girdiğinde sanki altıma işeyecek gibi oldum.ve soluğu tuvalettealdım o tamamen heyecandan.eşin bir kereboşaldıktan sonra yarım saat felan sonra tekrardeneyin bu sefer çabuk boşalmayacaktır ilkine göre..tamamen heyecean seninkisi.eğer sen alttaysan eşin üstteyse bacaklarını karnına çeker gibi tut yani dizlerini kır.bacaklarınıda ayır.çatal pozisyonu gibi düşün.o şekilderahim açılıyo ve girişi dahada kolay oluyo..benim şimdi çıkmam gerek.özelden mesajdaatabilirsin diyecem ama yeni üyeysen atamazsın hemen.alıntı ile cevaplarsan bende geldiğimdeokurvve sana yardımcı olmaya çalışırım.ama bana göre kesinle vajinismus değilsin.
neden kimse bana yardımcı olmuyor
Lütfen egzersiz yaparak yenmiş biri bana da yardımcı olabilir mi ? 7 kulak çubuğundayım ancak kulak çubuğunun yarısı giriyo kasmıyorum yönde doğru neden yarısı giriyo olabilir? Ayrıca bir soru daha bir gün çok kolay giriyorken diğer gün egzersizi aynı rahatlıkta yapamıyorum her seferinde küçükten başlamam gerekiyor. Yani direk 7 kulak çubuğu sokamıyorum neden böyle acaba moralim bozuk lütfen biri cevap versin
slm nasl yardmcı olablrm
anlattıgım hussusta yardım ederseniz mutlu olurum