-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.241
cnm bu dunyaya nsil imthna geldysk buda bzm icn bi imthn
kızlar ben bir hafta önce doğum yaptım hemde normal doğum. demem şu ki vaji olduğum halde normal doğum yaptım... tabiki çok zor oldu ama allah herkese evlat nasip etsin.
Olur olr hadi guzl bi heber ver bze
slm kızlar nasılsınız? ne zamandır giremiyorum bebeğim tam 3 aylık oldu iyi ki normal doğum yapmışım bu sayede vajiden de kurtuldummmm rabbim herkese nasip etsin inşaallah...
slm kızlar nasılsınız? ne zamandır giremiyorum bebeğim tam 3 aylık oldu iyi ki normal doğum yapmışım bu sayede vajiden de kurtuldummmm rabbim herkese nasip etsin inşaallah...[/QUOT
vallahi tek kelimeyle helal olsun arkadaşım sana.halbuki bana göre normal doğum daha zor.en zoru başarmıssın ki sen.çok güzell yaa
slm kızlar nasılsınız? ne zamandır giremiyorum bebeğim tam 3 aylık oldu iyi ki normal doğum yapmışım bu sayede vajiden de kurtuldummmm rabbim herkese nasip etsin inşaallah...
Bn geldim biraz daha iyii gibiydik fakat cok ciddi bir ilerleme yok ama anladim ki bn vajinusmus degikim baska bi derdim var
burdayım yazıyım dedim ben bu ara çalışma da yapmıyorum yine her hafta olduğu gibi haftasonu bol bol çalışırız hayırlısı ..
hiç mi ilerleme yoktu? vaji değilsin zaten belli..şükür kii değilsin.sadece dikkatini veremiyosun.konsantre olmuyosun gibi..
erteleme , erteleme, erteleme :) napimmm çok sık ertelemeye başladın amaa
aynen yaa bi ara kızlarla burda sistematik çalışıyorduk sonra dağıldı herkes... bende sallaya sallaya bi çok zaman geçti
Ya serce parmaktan biaz daha az girdi ya kayiyo arka tarafa baski yapiyo can yakiyo ya da tikanip aykaliyor bukulme galanda oliyor arada. Kucakta olmak bana biraz daha rahat geldi fakat bu seferde baska kisma giryo gibi tobe tobe
mesela biz dede hep yanlış yere zorlama söz konusuzmuş.yani girişin alt kısmına zorluyo duruyodu eşim.ben onun için sana çatal pozisyonunu önerdim.yani bacakları ayırıp dizleri kırarsan eşin doğru yeri bulmada sıkıntıda olmuyo.rahim genişliyorda
ama ben seni takip ediyorum güzel haberlerini duymak içinn ama hep erteleme hep erteleme.bak ben 2. çalışmasına başladık
ertelemesek böyle güzel duyguları diyorumm.bilmem anlatabildimmiii
O dedigini esime yqptiramafim ayrica isyesemde pek dizleri kirip ayiramiyom biraz kiloluyum:-( duz sirt ustu ya da kucak deniyoz bugun kucak denedik nerdeyse bir.kac defa yqnlis tarafa yoneldi hafif bi giris oldu sabirim bastin cigligi kalktim napyon sen diye ya anlamadi ya da anlamamazliktn gelri bimiyorum
canım benim bende bebek istiyorum artık ama hep aynı manzara bizimki eş denemesi geçilemeyen halka o kadar ıkındığımı sanıyorum ama açılıp da bi alamadı içineeeş korkusu yok ilişki korkusu yok hep eş denemesi yaptım ama bir türlü gitmiyor içeriye
eğer ucu girmiyosa devamı gelmez.ama ucu giriyorsa ittirmesi gerek eşinin
o halkayı aşamıyoruz ben o duvarı bi iptal edemedim hep orda parmak egzersizi de yaptık ama p.. te duvarla karşı karşıyayız