Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben bir hafta önce doğum yaptım hemde normal doğum. demem şu ki vaji olduğum halde normal doğum yaptım... tabiki çok zor oldu ama allah herkese evlat nasip etsin.

slm kızlar nasılsınız? ne zamandır giremiyorum bebeğim tam 3 aylık oldu iyi ki normal doğum yapmışım bu sayede vajiden de kurtuldummmm rabbim herkese nasip etsin inşaallah...

slm kızlar nasılsınız? ne zamandır giremiyorum bebeğim tam 3 aylık oldu iyi ki normal doğum yapmışım bu sayede vajiden de kurtuldummmm rabbim herkese nasip etsin inşaallah...

vallahi tek kelimeyle helal olsun arkadaşım sana.halbuki bana göre normal doğum daha zor.en zoru başarmıssın ki sen.çok güzell yaa

burdayım yazıyım dedim ben bu ara çalışma da yapmıyorum yine her hafta olduğu gibi haftasonu bol bol çalışırız hayırlısı ..

hiç mi ilerleme yoktu? vaji değilsin zaten belli..şükür kii değilsin.sadece dikkatini veremiyosun.konsantre olmuyosun gibi..

Ya serce parmaktan biaz daha az girdi ya kayiyo arka tarafa baski yapiyo can yakiyo ya da tikanip kaliyor bukulme galanda oliyor arada. Kucakta olmak bana biraz daha rahat geldi fakat bu seferde baska kisma giryo gibi tobe tobe

erteleme , erteleme, erteleme :) napimmm çok sık ertelemeye başladın amaa

aynen yaa bi ara kızlarla burda sistematik çalışıyorduk sonra dağıldı herkes... bende sallaya sallaya bi çok zaman geçti

Son düzenleme:
aynen yaa bi ara kızlarla burda sistematik çalışıyorduk sonra dağıldı herkes... bende sallaya sallaya bi çok zaman geçti

ama ben seni takip ediyorum güzel haberlerini duymak içinn ama hep erteleme hep erteleme.bak ben 2. çalışmasına başladık

ertelemesek böyle güzel duyguları diyorumm.bilmem anlatabildimmiii

Ya serce parmaktan biaz daha az girdi ya kayiyo arka tarafa baski yapiyo can yakiyo ya da tikanip aykaliyor bukulme galanda oliyor arada. Kucakta olmak bana biraz daha rahat geldi fakat bu seferde baska kisma giryo gibi tobe tobe

mesela biz dede hep yanlış yere zorlama söz konusuzmuş.yani girişin alt kısmına zorluyo duruyodu eşim.ben onun için sana çatal pozisyonunu önerdim.yani bacakları ayırıp dizleri kırarsan eşin doğru yeri bulmada sıkıntıda olmuyo.rahim genişliyorda

O dedigini esime yqptiramafim ayrica isyesemde pek dizleri kirip ayiramiyom biraz kiloluyum:-( duz sirt ustu ya da kucak deniyoz bugun kucak denedik nerdeyse bir.kac defa yqnlis tarafa yoneldi hafif bi giris oldu sabirim bastin cigligi kalktim napyon sen diye ya anlamadi ya da anlamamazliktn gelri bimiyorum

ama ben seni takip ediyorum güzel haberlerini duymak içinn ama hep erteleme hep erteleme.bak ben 2. çalışmasına başladık

ertelemesek böyle güzel duyguları diyorumm.bilmem anlatabildimmiii

canım benim bende bebek istiyorum artık ama hep aynı manzara bizimki eş denemesi geçilemeyen halka o kadar ıkındığımı sanıyorum ama açılıp da bi alamadı içinee eş korkusu yok ilişki korkusu yok hep eş denemesi yaptım ama bir türlü gitmiyor içeriye

o zaman eşin p..sini kendisi o bölgeye yerleştirsin

eğer ucu girmiyosa devamı gelmez.ama ucu giriyorsa ittirmesi gerek eşinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…