Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim serce parmakla basladi sonra orta parmagi denedim sonra eldivene isaret ve orta parmagimi sokup denedim onda biraz zorlandim kendime mumdan aparat yaptim onuda ilk yapisimda zorlandim sadece basi girdikten sinra nefes alip verirken itiyom kayyo gidiyo birakinca kendilignden cikiyo kastigim icinmi aceba. Esle denerkende ben ustte oluyom ustune oturmaya calisiyom ama o hic bi sekilde girmiyo kizligin oldugu yere kadar bile gelmiyo ikiniyom denym

canm bak bol yag sürmelisin hem kendne hem esine ayrca eşine przerwtf gecirirsen daha kolay olcak ve elinle tutup ıkın orası acılıyo ve hemen giriyo

Yenenler en bastan asama asama tekrardan anlatsa burda olmazmi diger topik var biliyorum ama bu seferde burayi kaciriyorum egzersiz tamam ikinma tamam ama hic giris yok benmi beceriksizim aceba ya

kızlarrr kimse beceriksiz falan değil sadece canımızın yanmasından korkuyoruz o kadar ne tatlı canımız varmış valla yapanların canı yok mu :) arkadaşlar ilk önce kararlı olmak önemli ben bunu yapacam demeliyiz sonrası zaten kendiliğinden geliyor önce parmak egzersizleri ile başlayalım zaten o çok kolay giriyor korkmadan nefes alıp vererk yapmalıyız parmak itici geliyorsa kulak çöpü ile başlayalım sonra giderek kalınlaştıralım hatta oraya bakmaktan bile korkan arkadaşlarımız var ayna ile vajiyi tanısınlar önce parmaklarını etrafında gezdirsinler önce oraya alışmak lazım zaten oraya bişey girdiğini görmek insanı rahatlatıyor ve aaaa orda duvar yokmuş diyoruz bi de en önemli şey yön yönü bi ayarladık mı penis akıp gidiyo sanki yönü de ancak egzersiz yaparak çözebiliyoruz inanın herkes yapabilir başarmak parmağımızın ucu kadar yakın aslında hadi kızlarrr göreyim sizi zaman çok değerli lütfen ertelemeyin :KK49:

ben evlenellı bır ay oluyor ve bende vajınısmusum. burda egzersızlerden bahsedıyorlar ve bırde egzersız yapınca kızlık zarının esneklık kazanıp kanamayacagından halbukı benım esım bu konuda cok hasas ben ne yapacagım

bende 11 aylık evliyim. evliliğimin ilk ayı vajinismus belasıyla geçti. evliliğimin ilk günleri zehir oldu. ilk baştan eşimle yüz göz oduk. tartıştık hep. Ben yine iyiyim yıllarca yaşayanlar var. o dönemlerde bu sayfayı sık sık takip ediyordum. arkadaşların yaşadıkları yazdıkları moral veriyordu. ben de kadın doğum doktoruna gittim ilk olarak ama tamamen psikolojik olduğunu söyledi. Ben mersin de oturuyorum. Vajinismus uzmanı Yaşam hoca ya gittik. sağ olsun çok yardımcı oldu. ama biraz daha çabalasam kendimde yenebilirmişim. bir kere Kegel egzersizi çok önemli. sonrasında eşinizin anlayışı. bir süre sonra mumlara geçtim. önce doğum günü mumu. onu bile becermem benim için çok büyüktü. evet orda bir delik vardı bunu anladım. sonra yavaş yavaş mumların çapını genişlettim. tabi bunları yaparken bebek yağı ile yapıyordum. sonra sadece ön sevişme. en son kadının üsttte olduğu pozisyon. yine hep yağ ile denedik. ve çok şükür yendim. korkacak bir şey yok. o kahrolası kasılmaya engel olmaya çalışın. ve vajinismusun altında yatan psikolojik etkeni düşünün. ve onu atın. o saatten sonra tek önemli şey evliliğiniz unutmayın. ha bir de size yardımcı olamayacak kimseye bu hastalığı anlatmayın ben hiç ama hiç kimseye açmadımç açsaydım hergün ne yaptın diye soracaklardı. ve ben daha çok gerilecek ve kendimi kötü hissedecektim. bunu hep tekrarlayın. KADIN OLMAK GÜZEL. KADIN OLMAK GÜVENLİ. sevgiler :):nazar:

bende 11 aylık evliyim. evliliğimin ilk ayı vajinismus belasıyla geçti. evliliğimin ilk günleri zehir oldu. ilk baştan eşimle yüz göz oduk. tartıştık hep. Ben yine iyiyim yıllarca yaşayanlar var. o dönemlerde bu sayfayı sık sık takip ediyordum. arkadaşların yaşadıkları yazdıkları moral veriyordu. ben de kadın doğum doktoruna gittim ilk olarak ama tamamen psikolojik olduğunu söyledi. Ben mersin de oturuyorum. Vajinismus uzmanı Yaşam hoca ya gittik. sağ olsun çok yardımcı oldu. ama biraz daha çabalasam kendimde yenebilirmişim. bir kere Kegel egzersizi çok önemli. sonrasında eşinizin anlayışı. bir süre sonra mumlara geçtim. önce doğum günü mumu. onu bile becermem benim için çok büyüktü. evet orda bir delik vardı bunu anladım. sonra yavaş yavaş mumların çapını genişlettim. tabi bunları yaparken bebek yağı ile yapıyordum. sonra sadece ön sevişme. en son kadının üsttte olduğu pozisyon. yine hep yağ ile denedik. ve çok şükür yendim. korkacak bir şey yok. o kahrolası kasılmaya engel olmaya çalışın. ve vajinismusun altında yatan psikolojik etkeni düşünün. ve onu atın. o saatten sonra tek önemli şey evliliğiniz unutmayın. ha bir de size yardımcı olamayacak kimseye bu hastalığı anlatmayın ben hiç ama hiç kimseye açmadımç açsaydım hergün ne yaptın diye soracaklardı. ve ben daha çok gerilecek ve kendimi kötü hissedecektim. bunu hep tekrarlayın. KADIN OLMAK GÜZEL. KADIN OLMAK GÜVENLİ. sevgiler :):nazar:

pekı bu egzesızler yapıldıgnda kanama olmuyor mu olmuyormu benım esım bekarete onem verır ve mum la falan yapmamı ıstemez

pekı bu egzesızler yapıldıgnda kanama olmuyor mu olmuyormu benım esım bekarete onem verır ve mum la falan yapmamı ıstemez
canım diyorum ya eşimle önce kadın doğuma gittik. kızlık zarının olduğunu söyledi eşime. problem psikolojik dedi. kanama olmadı önce en kalınla bile inan. çünkü vajina aşamalı gevşediği için. öyle olduğu için de kanama olmuyor eşinle olduğunda da haliyle. ha ama en kalına geçtiğinde çok az kanama oldu ama hiç acımadı

norbitnorbitimmm naptın senn

iyyim canım çok şükür neler yaptım 13 cm yani p...s boyutunda aparatla çalışıyorum 9 10 cm alıyorum biraz daha cqlisip ilk denemede bitireceğim bu işi inşallah kanamam felanda olmadı canım benim sana sormak istediğim şey şu şen yendikten sonra ikinci denemede zorlk cektinmi heycanlandimi

okuyup ilgilendiğiniz için cok sagolun..
doktora gidiyorum zaten.bazı egzersizler verdi.ama daha basındayım.sanki hiç iyilesmeyecek bu bela gibi geliyor bana.

sevgilerimle

slm aynı sorunu ben de yaşıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum ama faydası olur mu diye de düşünüyorum bir de psikiyatr mı psikolog mu danışmanınız ayrıca internetten danışma ücretini araştırdım ama pek bilgi edinemedim bununla ilgili bilgilendirebilirseniz sevirim umarım en kısa zamanda bu dertten kurtulursunuz sevgiler....

Kizlar naptiniz bakalm sorusu olan varsa yardmci olablrm:KK1:

Ben 3_4gundur egzersz yapiordm.penis boyutuna yakin aparata kisa surede gectm
Bu isi yaparm artk dedm ama dun es denemesi yaptik.olmadi:KK43:
Cok uzuldm olmayinca.Bir de o konuya odaklaninca esimde de libido kalmiyor.O da sorun oluyor.

Denemeyi birakmicam egzersizlere devam edicem ama yine olmazsa diye cok korkuyorum.

arkadaşlar bugün üye oldum bir süredir googleden araştırırken bu konuya denk geldim bir süre okudum ve üye olmaya karar verdim kendimden bahsedeyim 3 aylık evliyim hala bakireyim 24 yaşındayım vajinusmusum demiyorum çünkü bilmiyorum sorunu mu anlatayım ben görücü usulü evlendim eşimle nişanlanma olmadan direkt evlendik ben isteyerek evlendim asla zorlama yok.birbirimizi tanımıyoruz elbette benim sorunum şu ilk gece zaten eşim yüzünden hiç bişe olmadı diger gece ışık kavgası çıktı ve hala çıkıyor zaten bizim ön sevişme olayında sorun yok her sey normal korkum da yok p.. benimkine degdiginde de bi sorun yok gibi ama nedense hiç bir şekilde baş kısmı haricinde girmiyor o an olanlar şu ya çişim geliyor kalkıyorum ya gaz sorunum oluyor kalkıyorum ya ışıgı sorun edip kalkıyorum ya da eşim o an boşalma yaşıyor kasılma yok korku yok acı elbette var ama ölecek gibi degil heyecan var nefesim çok hızlı bunun dışın da sorun yok gibi ne düşünüyosunuz vajinusmus olabilir mi?

:nazar:
arkadaşlar bugün üye oldum bir süredir googleden araştırırken bu konuya denk geldim bir süre okudum ve üye olmaya karar verdim kendimden bahsedeyim 3 aylık evliyim hala bakireyim 24 yaşındayım vajinusmusum demiyorum çünkü bilmiyorum sorunu mu anlatayım ben görücü usulü evlendim eşimle nişanlanma olmadan direkt evlendik ben isteyerek evlendim asla zorlama yok.birbirimizi tanımıyoruz elbette benim sorunum şu ilk gece zaten eşim yüzünden hiç bişe olmadı diger gece ışık kavgası çıktı ve hala çıkıyor zaten bizim ön sevişme olayında sorun yok her sey normal korkum da yok p.. benimkine degdiginde de bi sorun yok gibi ama nedense hiç bir şekilde baş kısmı haricinde girmiyor o an olanlar şu ya çişim geliyor kalkıyorum ya gaz sorunum oluyor kalkıyorum ya ışıgı sorun edip kalkıyorum ya da eşim o an boşalma yaşıyor kasılma yok korku yok acı elbette var ama ölecek gibi degil heyecan var nefesim çok hızlı bunun dışın da sorun yok gibi ne düşünüyosunuz vajinusmus olabilir mi?

kaçma arkadaşım sorun etmeyi bırak ve eşine bırak arkadaşlarda söylüyor ilişkide idrar falan hissediyorlarmış ama onu kafaya takma bırak yapsın :KK43:
bende senin gibi korkusuzum canım ama ilerleme kaydedemedik ilk başta bende kabul edemedim vaji olduğumu hatta 6 ay sürdü eşime kızmıştım sen vajisin dediğinde araştırınca anladım ki vajiyim eski sayfaları oku canım kendine yakın birşeyler mutlaka bulursun

Son düzenleme:

kaçma arkadaşım sorun etmeyi bırak ve eşine bırak arkadaşlarda söylüyor ilişkide idrar falan hissediyorlarmış ama onu kafaya takma bırak yapsın :KK43:

cevap verdigin için teşekkür ederim bırak yapsın diyosunuz ama o an durma ihtimalim yok kaçak oluyor bu seferde çiş yüzünden:KK43: ikincisi durunca da bişe olmuyor zaten çünkü girmiyor ben kalkmasam da girmiyor

cevap yazdıgınız için teşekkür ederim o an kalkmazsam idrar kaçıyor bu bir ya da zaten ötesine gidemiyor yani sorun başka bişe gibi bn kaçma peşinde degilim çünkü

bende senin gibi korkusuzum canım ama ilerleme kaydedemedik ilk başta bende kabul edemedim vaji olduğumu hatta 6 ay sürdü eşime kızmıştım sen vajisin dediğinde araştırınca anladım ki vajiyim eski sayfaları oku canım kendine yakın birşeyler mutlaka bulursun

sagol:) eski sayfaları biraz okudum öyle üye oldum zaten sen hallettin sorununu sanırım öyle anladım

X