ara ara tekrarlayım yei üyeler geneld ehep son msjlara bakarlar ilk önce,araya sohbet msjları girince bir dolu sayfa oluyor ve hangi birine bakıcam diyorlar bu nedenle yararı olsun.
vajinismusu yenen biri olarak tavsiyelerim olacak, bu yolla pek çok kişi yendi.Okumadım önceki yorumlarda değinilmiştir belki ama ayrdımcı olmak için bildiklerimi paylaşmak istedim.
iki yöntem var. 1.si parmak yöntemi.
Bol bol kegel egzersizi yapın oturduğunuz yerde,tuvaletinizi yapıyormuş da tutmuş gibi yani.
ameliyat eldivenini takın elinize,yıkayın sonra bebeyağı sürün ve serçe parmağınızdan başlayın vainanızın içine ilerletmeye,hiiç korkmayın inanın korkacak bir şey yok.Allah bunu neden yarattı kötü ve korkulacak bir şeyse?Hiç korkmayın,ne şarış şarıl kan geliyo ne de doğum ağrısı gibi bir acı.Hissedeceğiniz şey dayanılmayacak bir sızı değil,sıskın dişinizi tamam.Neyse o en son aşama, gelelim parmağa.
Serçe parmağı sokup çıkarın birkaç kez,sonra denemek isterseniz bir sonraki parmağa geçin ama yok ben bugün serçe parmağı çalışıcam derseniz ona devam.
Ertesi gün işaret parmağına geçin,bol bol çalışın,inanın orada duvar muvar yok,duvar gibi hissetiğimiz kastığımız kaslarımız.onlar gevşeyince asansör kapısı gibi açılıveriyolar.
Daha sonra işaret ve orta parmağı birlikte çalışın(küs işareti gibi ikisini üstüste koyup deneyebilirsiniz ilkin,sonra içeride açarsınız hatta aç kapa yapın,sonrakielrde yanyana koyup deneyin) artık diğer gün mü olur yoksa 2 gün daha çalışayım sonra geçerim mi dersiniz o sizin hazır hissetmenize bağlı.Parmak egzersizlerini banyoda yapmak daha kolay ilk denemelerde,sıcak suyun gevşetici etkisi malum.
Eşinizle olacağınız gün de kas gevşetici yutun ve hemen ılık bir banyoya girin,kaslarınız iyice gevşesin.Sonra eşinizle uzanın,parmak egzersizi yapın yeniden,yağlayın(zeytinyağı-bebeyağı ya da.) iyice içerisini,kasları çalıştırın.eşinizin p...ini vajinanıza değdirin,hiç korkmayın,tutun ve devam edin.sonra iyice açın bacakalrınızı ve derin derin nefes alın,belinizin altına ince bir yastık da iyi olur.eşiniz de yağ sürsün ve ona iyice ittirmesi için iizn verin,gir çık gir çık yapsınbaşlangıçta sonr atamamen olması için müsade edin.Biraz hissiyatın olabileceği bir kısım var,koridor düşünün ve ucunda geniş bir salon,o kısa koridoru geçene kadar sıkın dşinizi skaın itmeyin eşinizi.iterseniz başarısız deneme olup başa dönmüş olacaksınız,yendien başa sarmaya gerek yok.bazısı eşinin üzerinde olduğu pozisyonda p..isi tutarak kendi ilerlertwerek başarılı oluyor.
gelelim 2.yola.bu başarılı olmakta bir tık daha etkili daha kısa sürede oluyor çünkü.goggoledan girin ve vajinismus dilatörlerini aratıun,bir dolu çıkacaktır artık bütçnize uygun olanını seçersiniz.bu şekilde yeenn çok kişi var ki o 5bin isteyen doktorlar da aparat ya ni dilatör veriyor ödevlerde.
en incesini yağlayın ve aynı şekilde küçükten büyüğe çalışın hergün.en sonuncusunda yine kendiniz en büyüğünü deneyip yağlayarak sonra eşiniz d ekendisininkini yağlayıp,çözüme ulaşın.
çözümsüz bir durum asla değil.kendiniz çözemiyorsanız da drlar bunun için var,ordan burdan kısıp yine de verin gidin tedavi olun atlatın bu durumu ama önce bi kendiniz bu şekilde deneyin.olmuyorsa gidin çünkü drlar da ya parmak ya da dilatör kullandırıyor.
bir başka mesajımdan copy-paste:
dilatörü daha tavsiye ediyorum daha hızlı oluyor çözüm çünkü.ödev gibi gözünün önünde duruyolar boy boy ve hepsini deneyip en sonuncuya ulaşmak istiyorsun parmakta sallaıyorsun temöbellik edebiliyosun.yenenyok mu ama,oo çok var parmakla yenen ama azimli,hırslı ve yenmeye akrarlı olanlar başardı parmakla,düzenli çalışanlar.
set alman çok iyi olmuş,en incesinden başla banyoda özellikle,yağla iyice.sıcak suyun etkisiyle kaslar gevşiyo.bence sen ekndind enesen daha iyi olmazmı eşinden ziyade,hakimiyetin sende olması duygusu psikolojik olarak daha olumlu etkileyecektir çünkü ama sne bilirsin bid ene.sonra kendin yap bol bol ehrgün dene.koy banyoya mesela tuvalete girdiğinde 1dk da olsa hyap hemen çabuk çabuk mesela,banyoda yap muhakkak,otururken yap tv karşısında,uzanırken .hırs yap kendine,bu boy yarın bitip yenisine geçicem de bve her yeni boydan önce bir küçüğünüd ene egzersiz yap hemen ardından yeni boya geç. ben murat olusoya gittim 5bin verip ama o zaman bilmiyodum hiç böyle yöntemelr olduğunu.onlarda dilatör veriyorlar yani,önce bi kendin dene,başaramazsan dra git derim.hera daha uygunmuş fiyat oalrak giden memnun olan 3 arkadaşım var,göbnül istiedi ki kendi başlarına çözebilsinler ama çözemediler,çözen çok kişi var ama kendi kendine.send e çözersin inşallah azmet.onlar biraz tembellik yaptılar ödev egzersiz çok uğraşmadılar düzenli olarak.
Başka bir iletim:
kesinlikle erteleme.kendind ene,parmak egzersizi yap yapamazsan dilatör set edin ve onunla dene.benim profilime gir yorum yaptığım msjları oku şimdi hepsini toparlayamıyorum 5-6 taneler onları oku takip et diğer arkadaşalrınkilerid e okuyup.yardımı olacaktır.aşamaları yazmıştım.dra gideceksen de ben kendi ve çevremdekileri referans verebilceğimden bildiğimden şunu söyleyebilirim ki ben murat ulusoya gitmiştim 5bin verip 3 arkadaşım da heraya gitti 3500 verip.hepimiz çözdük.ama dilatör setlerden daha önc ehaberim olmuş olsaydı kesinlikle alır kendimd enerdim önce.bu şekild eparası yanına kalan çok kişi var ama kendi başına yenemiyorsa illa ki parayı veripd ra gidecek.gidilmeli.ertelenmemeli.
Eşinizle denerken bazılarının biraz daha fazla hissettiği o hisse gelince.eşimi itiyorum izinv ermiyorum oraya gelince dediğiniz yer.orayı bir koridor düşünün ve ucunda kocaman geniş bir salon var.dayanın sabredin ve içinizden sayın,o hissin geçeceğini yete rki bilin.sabrederseniz vajinismusun biteceğini,sabretmezseniz başa sarıp yeniden yeniden denemenin yorgunluğu ve bıkkınlığıyla uğraşacağınızı eşinizide çok üzeceğinizi bilin dayanın.çöyle dyaanılmaz bir ağrı değil,kiminde d eolmuyo bile.
burada yararlı bilgiler ve p..n vajinaya hangi açıda girdiği,vajinanın yapısı analtılmış. yanlış açıda pozisyonda tutlması da zorlaştırıyor ilişkiyi
http://www.saglikpark.com/haber/cins...eden_olur_.htm