- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.161
burdan yazılanları okudukça be başaranları gördükçe yapabilceğime inandım bende hepbirlikte yardımlarla üstesinden geliriz inşallah
eveet inşallah başaracağız çalışmalara devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdan yazılanları okudukça be başaranları gördükçe yapabilceğime inandım bende hepbirlikte yardımlarla üstesinden geliriz inşallah
canım aynen bende aynı şeyleri düşünüyordum bu hafta sonuna kadar tedavi olmayı düşünüyorduk burada kendi kendine başaranları görünce ben neden yapamayım dedim cesaretimi topladım ve ilerledim adım adım hemen başla ve sakın erteleme
Aslında egzersizleri falan yapıyorum, kendim yapamıyorum, eşim yapıyor. 2 hafta öncesinde gayet de ilerlemiştim, araya regl girince sil baştan oluvermiş Her başarısız denemenin ardından biraz daha kötü hissediyorum kendimi, ya sorun daha da büyürse diye korkmuyor değilim. Ama dediğin gibi yapanlar nasıl yapıyor, ben neden yapamayayım fikri de gayet mantıklı. Biraz daha zamana bırakmak gerekiyor sanırım.
canım inşallah :) ben en son 2 parmak yaptı bol bol eş denemesi yapıyoruz sadece o halkayı aşamıyorum ben ıkındığımı sanıyorum geçmiyo :) ama aparatla p.. boyutuna kadar ilerlemeyi planlıyorum eş denemesini direk halledemiyorum çünkü :)
önerilerini alabilrimUOTE]
hani bir yerde takılıyorum diyosunya inanki bir okadar daha ilerlesen yani takıldığın yer kadar daha ilerlesen olay bitmiş olcak.vallahi gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil..yani sen birazcık daha sabretsen bitecek.tamamı girince acı yokk hatta şaşıracaksın hemde çok.ve diyeceksinki kendine benimde dediğim gibi bu kadarmıydı.ben eşimle hem çocuktan, hem de eşimin işinden dolayı sık ilişkiye giremiyoruz.ve tamamen alışmış değilim ama tabiki artık vajinismus kalmadı.halen tam anlamıyla alışmadığımdan girişte kastığımdan baskıyı hissediyorum fakat o baskının sadece 1 dk bile sürmeyeceğini bildiğimden ve eşimin p..nin tamamı girince biteceğini bildiğimden devam edyorum.yani o bile korkutmuyo çünkü artık ne olduğunu biliyorum..ha eşimede kızıyorum arayı açıyoruz diye ama o ne yapsın o da haklı.demem o ki deneme yap.o takıldığın kısıma geldiğinde durun nefes alıp ver.eşin seni sakinleştirsin ve sonra kaldığınız yerden devam edin.bir bakmışsınki olmuş.ben özellikle şunuda söyleyeyim eşinin tavrıda önemli.yaklaşımı.o aşamada seni rahatlacak.mesela konuşacak kafanı dağıtacak sonra devam edecek.çünkü sen o arada sakinleşmiş olacaksın
canım inşallah :) ben en son 2 parmak yaptı bol bol eş denemesi yapıyoruz sadece o halkayı aşamıyorum ben ıkındığımı sanıyorum geçmiyo :) ama aparatla p.. boyutuna kadar ilerlemeyi planlıyorum eş denemesini direk halledemiyorum çünkü :)
önerilerini alabilrim
Ikımaya tam kendımı verebılsem bır acı agrı hıssedınce hemengerıcekıyoruz kendımızı. Bakalım nasıl olucak.. Benım adete daha var.. Gebelıkmı dıyede düşünüyorum gecıkmedı daha
evet canım anlıyorum bende öyleyim ama bak yaş geçiyo bebiş yapıcaz daha bu işi yenmek lazım yapmak lazım yeter valla ya
hani bir yerde takılıyorum diyosunya inanki bir okadar daha ilerlesen yani takıldığın yer kadar daha ilerlesen olay bitmiş olcak.vallahi gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil..yani sen birazcık daha sabretsen bitecek.tamamı girince acı yokk hatta şaşıracaksın hemde çok.ve diyeceksinki kendine benimde dediğim gibi bu kadarmıydı.ben eşimle hem çocuktan, hem de eşimin işinden dolayı sık ilişkiye giremiyoruz.ve tamamen alışmış değilim ama tabiki artık vajinismus kalmadı.halen tam anlamıyla alışmadığımdan girişte kastığımdan baskıyı hissediyorum fakat o baskının sadece 1 dk bile sürmeyeceğini bildiğimden ve eşimin p..nin tamamı girince biteceğini bildiğimden devam edyorum.yani o bile korkutmuyo çünkü artık ne olduğunu biliyorum..ha eşimede kızıyorum arayı açıyoruz diye ama o ne yapsın o da haklı.demem o ki deneme yap.o takıldığın kısıma geldiğinde durun nefes alıp ver.eşin seni sakinleştirsin ve sonra kaldığınız yerden devam edin.bir bakmışsınki olmuş.ben özellikle şunuda söyleyeyim eşinin tavrıda önemli.yaklaşımı.o aşamada seni rahatlacak.mesela konuşacak kafanı dağıtacak sonra devam edecek.çünkü sen o arada sakinleşmiş olacaksın
Yenenler en bastan asama asama tekrardan anlatsa burda olmazmi diger topik var biliyorum ama bu seferde burayi kaciriyorum egzersiz tamam ikinma tamam ama hic giris yok benmi beceriksizim aceba ya
Yenenler en bastan asama asama tekrardan anlatsa burda olmazmi diger topik var biliyorum ama bu seferde burayi kaciriyorum egzersiz tamam ikinma tamam ama hic giris yok benmi beceriksizim aceba ya
Canim serce parmakla basladi sonra orta parmagi denedim sonra eldivene isaret ve orta parmagimi sokup denedim onda biraz zorlandim kendime mumdan aparat yaptim onuda ilk yapisimda zorlandim sadece basi girdikten sinra nefes alip verirken itiyom kayyo gidiyo birakinca kendilignden cikiyo kastigim icinmi aceba. Esle denerkende ben ustte oluyom ustune oturmaya calisiyom ama o hic bi sekilde girmiyo kizligin oldugu yere kadar bile gelmiyo ikiniyom denymyardımcı olayım canm egzerszde nerdesn bide denerken hangi pozsyonda denyrsun
üst pozisyonda deneyen arkadaşlar bir de sırtınız eşinize dönükken deneyin pozisyonu daha rahat sanırım.
O pozisyon bana cok ters geldi öyle yönu hiç bulamamıştık
O pozisyon bana cok ters geldi öyle yönu hiç bulamamıştık