Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ilk ayna karsısında vajinayı incelemkle olaya baslayabilirsn daha snra egzerszler bir parmak iki parmak snra aparatlar seklinde sorarsan merak ettklerni daha rahat cewap weririm

serçe parmağımla yaptım dün oldu aparata geçsem acele mi etmiş olurum birde belirli süre devam etmem gerekiyor mu

tatlım o esnada zorlamışsındır birde 3,4 gün dinlendirmen gerekir kanama sonrasında.
kendinizi serbest bırakınca gerçekten çok esnek vajina.

On gunden fazla oldu hala egzersiz yapamiyorum acaba hissettigim aci korkudan mi onceden cok rahat sokabiliyodum parmagimi simdi ilk giriste cok aciyo sokamiuorum :KK43:

serçe parmağımla yaptım dün oldu aparata geçsem acele mi etmiş olurum birde belirli süre devam etmem gerekiyor mu

yok canm bak şimdi beni dinle 4 gunde bitti benm ki hemen aparat yap nasıl yapcn kulak çöpüne hawlu kagıdı sar 4 tane aparat yap biri serce parmagn kadar biri ortak parmak kadar biri pns kadar biri de onsten küçük havlu kagıdı sar ve strecle snra prezrwatf gecr basna ve yagla cup diye girck acı yok sadece pns boyutu ilk girdignde az bsey yanma olyo oda ilk oldgu için canm

tşk ederim gördüm yeni başladığım için çok heyecanlıyım kendimi yanlız hissediyordum neden görmedim burayı daha önce

aynada baktm serçe parmak uyguladm başka denemedm

canm bende yeni buldgmda bir sürü msj attm buraya ama biticek benm bir buck sene snra bitti bu siteyi buldm ama egzrszleri aksattm bir ayda bitti hemen orta parmagı alınca aparat yaptm düznli 4 gün çalısınca bitti kurtldm

yok canm bak şimdi beni dinle 4 gunde bitti benm ki hemen aparat yap nasıl yapcn kulak çöpüne hawlu kagıdı sar 4 tane aparat yap biri serce parmagn kadar biri ortak parmak kadar biri pns kadar biri de onsten küçük havlu kagıdı sar ve strecle snra prezrwatf gecr basna ve yagla cup diye girck acı yok sadece pns boyutu ilk girdignde az bsey yanma olyo oda ilk oldgu için canm
bu saydıklarını bi gün içinde denesem olur mu bugün mesela art arda deneyim mi

mrb ben de yeni başladım çalışmalara nasıl başardınız yaptıktan sonra aynı sıkıntılar tekrar ediyor mu

Canim tek ihtiyacin olan sey cesaret tek parmakla basla bol kayganlastirici sur ve ikin hemen kayip gidiyo zaten acimiyosun. Ama benim durumun suan farkli kizligimi bozdum icerde yara oldu sanirim o yuzden devam edemiyorum egzersizlere simdi

Canim tek ihtiyacin olan sey cesaret tek parmakla basla bol kayganlastirici sur ve ikin hemen kayip gidiyo zaten acimiyosun. Ama benim durumun suan farkli kizligimi bozdum icerde yara oldu sanirim o yuzden devam edemiyorum egzersizlere simdi

hangi marka kullanıyorsunuz kayganlaştırıcı çok mu zorladınız herkes aynı sıkıntıyı yaşıyormu zar yırtılmasından sonra benimde yırtılırmı korktumm şmdi

Ben beş günlük evliyim ama defalarca denememize rağmen hiçbir şey yaşamadık. İstek uyarılma -afedersiniz- ıslanma ile alakalı hiçbir sıkıntım yok. Beraber olmayı çok istiyorum ama olmuyor sanki delik falan yok orada ve çok canım acıyor varsa da çok küçücük hiçbir şey girmez gibi geliyor.:KK43: Böyle düşünmek için erken mi acaba yoksa ben de mi vajinismusluyum :KK43: Burada parmak aparat vs şeyleri okuyunca dehşete kapıldım :KK43:( düşüncesi bile rahatsız edici :KK43: :KK43: ne yapmam lazım bilmiyorum. Eşim çok anlayış gösteriyor boşver düşünme düşündükçe daha kötü olursun zamana bırak diyor ama ortada bir sorun var düşünmemekle düzelir mi ki. Olmazsa sonra dr ye gideriz dedi ben utanırım öyle şeyden iyice soğurum başkasını benim cinsel hayatımla alakalı birşeyler biliyor olmasın çok utanç verici gidip rapoır mu vereceğim şukadar yaptım böyle oldu diye :KK43: Acaba ne kadarlık bi,r zaman geçmesi lazım ki bu işin olması için. Ben mi acele ediyorum abartıyorum bunlar normal mi yoksa.

X