- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.841
Ben yapamıcam galiba bu işi çok çaresizim egzersizlere başlayamadım bile daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bu aparati, satinmi aliyosunuz, kendinizmi yapiyosunuz?
Selam Arkadaslar
Parmakla egsersiz yaparken, eldiven geciriyormusunuz?
farketmez canım ister geçir ister geçirme hijyenik olsun diye deniliyor, tırnakların uzunsa geçir, kayganlaştırıcı kullan, dokunmaktan korkma canım vajina da senin bir parçan, önce bir ayna al incele karşısında derin derin nefes alıp ver ıkın açıldığını gör.
Selam Belit06
Arkadasim, Zaman ayirip yazmissin bana, cok tesekkürler. Okuyunca mesajini cok sevindim ve duygulandim
Seninde dedigin gibi daha doldurmadim özel mesaj yazma hakkimi.
Benim evliligim zaten dört sene önce bitti. Simdiki partnerim evlenme teklifi etti, yüzükler felan alindi. Ve bu sorunu unuttum derken, yeniden gündemde, ve yeniden kabusum oldu. Üc gündür evden cikmadim, bu forumu takip ediyorum.
Size Birsey sorcam Hani kizlik acikiyordu sizin neyiniz var acidi korktum simdi
Gecem gündüzüme karisti, uyuyamiyorum bile ya biliyorum bu sorunu asanlar cok sacma bulcak belki yazdiklarimi, bu Kadar büyütücek bi sey olmadigini bildiginiz icin artik. Ama napim elimde degil, duygularimi paylasmazsam patlicam
Sadece biraz cesaret İnan gerisi geliyor
böyle bir arkadaş daha vardı burda, eş faktörü de önemli canım kimi destek oluyor kimi anlamak istemiyor, geçmişi unut bence artık önüne bak, herşey senin elinde, cesaretinde, azminde, okuduysan 2 günde yenenler oldu sen de bir an önce başla. serçe parmağınla başla sadece ilk boğumu ile dene bugün bunu yapıcam de başlarsan yaptıkça cesaret geliyor.
Vaji cnm nence sen tahris etmissin cunku o derece acimaz zar yirtldgnda belki yagliykn hissetmeden tahris ettin bence
yok canım bize çok saçma gelmez aynı yollardan geçtiğimiz için, şu an bu mu diyorum ama o zaman imkansız geliyordu dokunmak, parmak sokmak, hele aparat ama başlayınca devamı geliyor azim geliyor en önemlisi kararlı olmak, eldivenle dene kendini rahat hissedeceksen ama muhakkak kayganlaştırıcı birşey kullan, tuvalette idrarını tut bırak yap ordaki kasları anlamak için sonra bunu otururken falan da yapabilirsin.
İkiniyorum canim ewet ama hic bi sekilde girmiyo neyi yanlis yapiyorum bilmiyorumkievet su yaram ıyılessın sıl bastan baslıcamm bıde zaytınyagıyla denıcemm.. insallh olur canım esın sokmya calsırken ıkınıyor musun cok faydası var acılıyo o zaman orası oylede dene bızde basını oyle sokabıldık ama gerısı gelmedı ıste maalesef canım cok tatlı acıdı hemen ıttım
İkiniyorum canim ewet ama hic bi sekilde girmiyo neyi yanlis yapiyorum bilmiyorumki
Canim sen aci hissini atmaya calisarak yapmistin bunu kanama olurkende aciyinca en basa dondun normal bence buraya kadar geldiysen yine gelirsin merak etme gercektende kastgmzdan korktugmzdan aciyo ben aparatla denerken kasarken kliyo rahat olunca kendiliginden gidiyodu ama hala anlam veremiyorum neden p... alamiyorum vajinaya girmiyo bilepopoya odgru egımlı bı sekılde gırmesı gerekıyo dıyo arkadaslar bıde oyle dene gercı bız hep oyle yapıyoruz da yıne de olmadı..ufff 10 gundur egzersız bıle yapamıyorum ya o kadar seyı soktuktan sonra sımdıye ılıskıye gırmem gerekıyoduuu
Vajj arkadasin dedigi gibi, bizleri sizler cesaretlendiriyosunuz, gercekten cok tesekkürler. Vajinismusu yendikten sonra, buraya bi daha girmeyedebilirdiniz. Bu foruma girmeden önce, yazilanlari okumadan önce. Düsünmüyodum bile bu sorunu, aklimdan hep cikarmaya calisiyodum, basariyodumda. Ama üc gündür hep düsünüyorum bu sorunu. Demin ayna alip bile inceledim biraz orami, ilk defa !! Ama fazla bakamadim, icim bi tuhaf oldu, cok dar gibi geldi, orayami sokacagim parmagimi !!!
Neyse insallah daha fazlasi gelir. Elime ayna almam bile büyük bi basari sanki :/
Canim sen aci hissini atmaya calisarak yapmistin bunu kanama olurkende aciyinca en basa dondun normal bence buraya kadar geldiysen yine gelirsin merak etme gercektende kastgmzdan korktugmzdan aciyo ben aparatla denerken kasarken kliyo rahat olunca kendiliginden gidiyodu ama hala anlam veremiyorum neden p... alamiyorum vajinaya girmiyo bile