kızlar gerçekten herkesin ilk önce motiveye ihtiyacı var hatta kaba tabirle gaza ihtiyacı var ben bu sayfaya her girdiğimde gaza geliyordum çünkü :)
İlk önce eşimi aylardır görmeyince tabi biraz heyecan yaptım vajinayı eşim yağladı ve parmağını soktu ilk defa eşimle bunu denedim iyice yağladı fakat kontrol bendeydi tabiki eşimin elini ben tuttum öyle yağladı bebeyağı kullandım ben sonra bende onun penisini yağladım ilk önce ben alta geçtim baktım zorlanıcam hemen bıraktım ve ben üste geçtim çünkü bi kere tahriş olunca ben bi daha yapamıyorum ve çok acıyo yüzüm ona dönük olarak üste geçtim o da olmadı çünkü yön sorunu vardı kaydı elimden sürekli girmedi onu da bıraktım sonra sırtım dönük yaptım yerine oturttum penisi bu daha rahat oldu çünkü popo yönüne doğru olduğu için vajina rahat girdi bende yavaş yavaş oturdum ıkındım nefes alıp verdim derken tamamen girdi ama sandığım kadar hiç acı olmadı ben girdiğini gördüm yaa acayip cesaretlenim bu sefer tekrar pozisyon olarak hemen alta geçtim ve penis hemen girdi bu sefer acayip kayıyo yani hiç acı olmadı bu sefer önceden eşim boşalınca vajina kısmı tahriş olup çok acırdı ama bu sefer hiç bişey olmadı yanma olmadı en önemli şey ordaki kayganlık ve ıslaklık bunu sakın unutmayın hatta iyice emin olmak için gün boyu kaç kere yaptım hatırlamıyorum :) bazı arkadaşlar bi kere yaptıktan sonra bi daha yapamadık demşlerdi ben gün boyu çoğu kez yaptım ki alışayım diye ve hiç acı çekmedim herkes yapabilir arkadaşlar inanın orası açık bi yer :) eşim çok şaşırdı nasıl böyle oldun sen diye korkmuyorsun artık dedi bana ve inanılmaz güzel ve mutlu bi hafta sonu geçirdik :) darısı herkese olsun istediğinniz zaman yardımcı olurum sizlerede