Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen bende suan egzersiz yapamiyorum reglden dolayi ama egzersislerde rahatken es denemsi hic bi sekilde ilerlemiyo

es denemesı yaparken kasılıyo muusn pekı. bende kasılma olmadığını dusunuyrum farkında olmadan kasılıyo muyumda olmuy bılmıyoru. artık pnsının kalın olduğunu duşundu ve olctum..

tatlım napıon neler yaptınn ??

aynı tas aynı hamam canım yeni yıl tembellik getirdi misafir getirdi şu an duruldum bakalım sen neler yapıyon :))

be baze ıkısıı bırde yasıyorum. E ıyısı öyle bır agrıyı unutup yapabılıyormus gıbı denemek.yeneriz inş.

inş. canım yapacak bişiy yok öyle bir haldeyizki heryerimiz ağrıyor gibi geliyor inş .yeneriz...

Esim surekli burda takildgmi sizi okuyarak motive oldugumu biliyorduya bu is dun gece tam anlamyla olnca cocuk gbi guldu adam:KK70: arkasina da eklediii; kosss kos kizlara tesekkur et diye haha :KK70: sevinc kahkahalari attik dun insallah komsular uyanmamistr

tebrikler canım biz burda günlerce çene çalıyoruz bişiy yapmıyoruz sana aferin valla sessizce okuyup yenmişsin tebriklerrrr:KK9::KK9:

es denemesı yaparken kasılıyo muusn pekı. bende kasılma olmadığını dusunuyrum farkında olmadan kasılıyo muyumda olmuy bılmıyoru. artık pnsının kalın olduğunu duşundu ve olctum..

canım kasmamakla beraber oranın yeterince kaygan olması lazım, rahatlamış uyarılmış olmasıda işinizi çok kolaylaştırır.

canım kasmamakla beraber oranın yeterince kaygan olması lazım, rahatlamış uyarılmış olmasıda işinizi çok kolaylaştırır.

bız once onsevısme falan yapıoruz sonra sürtünme yapıyoruz ve tam ben orgazm olurken sokmaya calısyo esım ama duyduğum acı buna ızın vermıyo maalesef. zeytınyagını denemedim onu da denıcem ınsllah olur

bende kasilmadigimi dusunuyorum en azindan ilk zamanlarki gibi olmadigimi dusunuyorum ama banada sanki kalin oldugundan hic girmiyo gibi geliyo

Kızlar ben de 3 sene önce 6 ay uğraşarak bu sayfayı okuyarak yenmiştim.ben parmağımı soktuktan sonra eş parmağıyla çalıştım biraz, sonra 2 parmak ve eş iki parmağı denedim, o zaman regl bitmişti orası baya açılıyor.p..s ten ben de korkuyordum prezarvetif takınca korkunç gelmemişti ve o gün başarmıştım. bilmiyorum ne kullanıyorsunuz ama, emla krem, kayganlaştırıcı jel, kas gevşetici hap ve girerken ıkınmak kullanılması gereken şeyler. bi de eşim üstümdeyken asla yapamazdım, kontrol bendeydi ben üstte sırtım ona dönük pozisyonda ıkınarak olmuştu. o gün mutluluktan ağlamıştık. şimdi ise bebeişimiz olacak teyzeleri.

Merhaba kizlar hanimlar.. Konuyla ilgili bi sorum var bu es egzersizleri nelerdir

Bu konuyla.ilgili bi sorun skinti yok ama merak ettim..:26:.

canim o yazdigini kelime kelimesine beynime kazidim artik hergun acip ilk onu okuyorum zaten egzersiLerede umudumu tamamen kaybetmiske. o yazdigoni okuduktan sonra basladim cunku daha once hic bastan sona ayrintili bi sekilde okumamistom hic dediklerini harfiyen uyguladim p... tutup dedigin gibi gezdirip o cukuru bulunca bastiriyorum ama hic iceri girmiyo bile azcik girse cesaretlenicem ama olmuyo

nasıl yndın canım bende 2 aylık evlıyım hala ılıskı gerceklesmedı

Bende bu sorunla 5 ay uğraştım:KK43: ama inanın cesaret gelmesi için tek çare egzersiz..ben de kendi hikayemi anlatayım. Ilk gece bende yapamadım diğer geceler nasıl olsa olur sandım ama olmadı yorgunluk vs.değilmiş aradan 3ay falan geçti ben bu siteyi buldum sürekli okudum eski ve yeni sayfalar..aman allahım ben parmak sokmamam dedim ve erteledim ama bu sırada yine de burayı hergüne takip ediyordum.sonra düşündüm nereye kadar zaman aleyhime işliyordu hergüne ağlıyordum.burdaki yenen arkadaşlar egzersizin kolay olduğunu korkulacak bili olmadığını söylüyorlardı. Tabi cesaret etmek zaman alıyor.sonra düşündüm burdaki arkadaşlar yapıyorsa bende yapmalıydım.ilk parmak sokmamazsın çok itici geliyordu. Ben de kulak çöpünü aldım elime bi kat peçeteye sarıp sterçledim.baktım hemen kaydı tabiki kayganlaştırıcıyla. Hemen koştum eşime söyledim çok sevinmiştim o an içime umut doğdu..sonra cesaret geldi direk orta parmaktan başladım baya bi çalıştım.. Sonra iki parmağa geçtim.insan istekli ve meraklı oluyor kolay ve başarılı olunca.daha sonra üç parmak..daha da merak ettim aparat olacak mı die önse yakın aparat yaptım başta zorlandım ama korktuğum için yoksa kayıp gidiyor biraz aparatlada çalıştıktan sonra eş denemem başarılı oldu ilişkinin hemen öncesinde biraz egzersiz yaparsanız kendinize güveniniz gelir ben öyle yaptım ve cesaretlendm.. Ertelemeyin arkadaşlar ben korkak insan yaptıysam sizde yaparsınız ilk başta herkes aynıdır bunu düşünün azmin elinden bişey kurtulmaz..bunu kendinize yapmayın bir an önce başlayın lütfen psikolojisi çok kötü çok çektim lütfen siz çekmeyin.burda yazılanları uygulayın yenmiş arkadaşlar ve ben herzaman yanınızdayız unutmayın..kaderim tutku belit daha bi çok kişiye teşekkür ederim Allah razı olsun yardımlar ve destekleri için iyimi varsınız....

Bende bu sorunla 5 ay uğraştım:KK43: ama inanın cesaret gelmesi için tek çare egzersiz..ben de kendi hikayemi anlatayım. Ilk gece bende yapamadım diğer geceler nasıl olsa olur sandım ama olmadı yorgunluk vs.değilmiş aradan 3ay falan geçti ben bu siteyi buldum sürekli okudum eski ve yeni sayfalar..aman allahım ben parmak sokmamam dedim ve erteledim ama bu sırada yine de burayı hergüne takip ediyordum.sonra düşündüm nereye kadar zaman aleyhime işliyordu hergüne ağlıyordum.burdaki yenen arkadaşlar egzersizin kolay olduğunu korkulacak bili olmadığını söylüyorlardı. Tabi cesaret etmek zaman alıyor.sonra düşündüm burdaki arkadaşlar yapıyorsa bende yapmalıydım.ilk parmak sokmamazsın çok itici geliyordu. Ben de kulak çöpünü aldım elime bi kat peçeteye sarıp sterçledim.baktım hemen kaydı tabiki kayganlaştırıcıyla. Hemen koştum eşime söyledim çok sevinmiştim o an içime umut doğdu..sonra cesaret geldi direk orta parmaktan başladım baya bi çalıştım.. Sonra iki parmağa geçtim.insan istekli ve meraklı oluyor kolay ve başarılı olunca.daha sonra üç parmak..daha da merak ettim aparat olacak mı die önse yakın aparat yaptım başta zorlandım ama korktuğum için yoksa kayıp gidiyor biraz aparatlada çalıştıktan sonra eş denemem başarılı oldu ilişkinin hemen öncesinde biraz egzersiz yaparsanız kendinize güveniniz gelir ben öyle yaptım ve cesaretlendm.. Ertelemeyin arkadaşlar ben korkak insan yaptıysam sizde yaparsınız ilk başta herkes aynıdır bunu düşünün azmin elinden bişey kurtulmaz..bunu kendinize yapmayın bir an önce başlayın lütfen psikolojisi çok kötü çok çektim lütfen siz çekmeyin.burda yazılanları uygulayın yenmiş arkadaşlar ve ben herzaman yanınızdayız unutmayın..kaderim tutku belit daha bi çok kişiye teşekkür ederim Allah razı olsun yardımlar ve destekleri için iyimi varsınız....

bende bi gun burda yaptım basrdım demeyı cok ıstıyorummm. söyledıgın butun egzersızlerı yapabılıyorumm.bı 10 günlük ara vermek zorunda kaldım fakat yapay pnsle kızlığımı bozduğum günden berı egzersız de yapamıyrum :KK43: zeytınyagıyla denıcem bıde bakalım ınsllah olurrrr.

bende bi gun burda yaptım basrdım demeyı cok ıstıyorummm. söyledıgın butun egzersızlerı yapabılıyorumm.bı 10 günlük ara vermek zorunda kaldım fakat yapay pnsle kızlığımı bozduğum günden berı egzersız de yapamıyrum :KK43: zeytınyagıyla denıcem bıde bakalım ınsllah olurrrr.

canım artık daha rahat olman gerekir bence egzersiz aşaması bitmiş denemelere geç ara verdikce acabaların çoğalır, bundan sonra an meselesi senin gelip yendim demen.

Ewet oyle o kizlik zari korkusunu ustumden attim oraya bise girebileceginide gordum inandim ama yok is p.. gelince basi bile girmiyo olmuyo

ben kızlık zarımı kendı kendıme bozdum hatta hıc korkmuyorum baslarda cok korkuyodum parmağımı sokmayı bırak degdıremıyodum bıle. sonra korkumu yendım egzersizlere yapabıldım ama bı turlu pnsı sokamıyodum. sonra fızıksel bı sorun var dye duusnmeye başladık esımle kalktık ankaraya cok bılındık bı klınıge gıttık fızıksle hıc bı sorun çıkmadı 3 gun tedavı olduk orda ve sonuç aynı egzersılerı zaten kendım yapabılıydum ordada farklı bısey gostermedıler dılator verıldı onları sok çıkar falan tamam artık ılıskıye hazırsın deıdler ve bız yıne ılıskıye gıremedık :KK43: kızlık zarım esnektı o kadr parmak ve dılator sokmama rahmen hıc kanama olmdı takı 10 gun oncesıne kadar yapay pnsı sokna kadr kızlığımı yırttım kanadı ve acısı hala geçmedi sımdı egzersızde yapamıyorum acıdığı ıcın :KK43:

X