Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mrb arkadaslar iki haftalıgına tatil amaclı türkiyeye gittik, gitmişken anestol krem aldık yurt dısında bulamadım çünkü.. Onu denemek istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz nasıl ve nekadar kullanmam gerekiyor?

Vajj arkadasin dedigi gibi, bizleri sizler cesaretlendiriyosunuz, gercekten cok tesekkürler. Vajinismusu yendikten sonra, buraya bi daha girmeyedebilirdiniz. Bu foruma girmeden önce, yazilanlari okumadan önce. Düsünmüyodum bile bu sorunu, aklimdan hep cikarmaya calisiyodum, basariyodumda. Ama üc gündür hep düsünüyorum bu sorunu. Demin ayna alip bile inceledim biraz orami, ilk defa !! Ama fazla bakamadim, icim bi tuhaf oldu, cok dar gibi geldi, orayami sokacagim parmagimi !!!
Neyse insallah daha fazlasi gelir. Elime ayna almam bile büyük bi basari sanki :/

Canim bak hep kafamda erteliyordum ama simdi bunun uzerinde duruyorum demissin.bak farkinda bile degilsin ama bu bir ilerleme.. hep bilincinin disina ittigin bir korkunun simdi ustune gidiyorsun.

burayi lutfen birakma vz hepimiz yanindayiz..bir haftada olmazsa ikinci haftada olur sen sadece inan bu bile yeterli..

bu ise baslamak bitrmek demk zaten.cunku bu bir erteleme hastaligi.orayla bu yasimizq kadar isimiz olmams simdi isimz dustu tansmak istyoruz ve simdi o bize kus :) amaaa cok kisa suruyor kuslugu inan banaa.. sen azcik ilgilen bak haz alinca sen biraksan o birakmak istemycek :))

Cok acik yazicam ama ben de burda acik acik yazan arkadaslar sayesinde bunu atlattigim icin bi sakinca gormuyorum acik yazmakta : flame orasi oylr bisey ki icine bir sefer birsey girerse ciksa bile sanki bi bosluk var gibi bir his oluyor ve inan sen de istiyorsun.aci olsa ister miyiz bu kadar kadin ???allah ona gore vermis bzm haz duygumuzuda.sen yeterki bi basla.en kucukten basla pens boyutuna nasil geldgini anlamayacaksin bile...

parmagmdan igreniyorum demssin.olabilir.herkes farkludir.o zmn 5-6 kulak copune pecete sar strecle oyle biraz gezdr vajinanin uzerinde.daha sonra girisi tanimaya cals.. bidahaki denemende iceriye it.canin aciyacak gbi olursa(ki aslaaaa acimiyor) dur biraz bekle kipirdamadan.ama cikarma
sonra bir santm bir santm derken iceri koskoca bosluk anlamazsin bile neara girdi..

parmk olmaz diyosunya oda beyninin oyunu.. iyi hadi olmasin bakalm..o zmn kulak copu..herks parmkla yenck diye kural yok zaten.onemli olan orya girdgni senin gormen.ve lutfen izle bunlari yaparkn.tuhaf geleblir kulaga ama bundan zevk bile alacaksin.bu senin vucudun.ve o organ bunun icin yaratildi.hadi bakalim! :))

Canim bak hep kafamda erteliyordum ama simdi bunun uzerinde duruyorum demissin.bak farkinda bile degilsin ama bu bir ilerleme.. hep bilincinin disina ittigin bir korkunun simdi ustune gidiyorsun.

burayi lutfen birakma vz hepimiz yanindayiz..bir haftada olmazsa ikinci haftada olur sen sadece inan bu bile yeterli..

bu ise baslamak bitrmek demk zaten.cunku bu bir erteleme hastaligi.orayla bu yasimizq kadar isimiz olmams simdi isimz dustu tansmak istyoruz ve simdi o bize kus :) amaaa cok kisa suruyor kuslugu inan banaa.. sen azcik ilgilen bak haz alinca sen biraksan o birakmak istemycek :))

Cok acik yazicam ama ben de burda acik acik yazan arkadaslar sayesinde bunu atlattigim icin bi sakinca gormuyorum acik yazmakta : flame orasi oylr bisey ki icine bir sefer birsey girerse ciksa bile sanki bi bosluk var gibi bir his oluyor ve inan sen de istiyorsun.aci olsa ister miyiz bu kadar kadin ???allah ona gore vermis bzm haz duygumuzuda.sen yeterki bi basla.en kucukten basla pens boyutuna nasil geldgini anlamayacaksin bile...

parmagmdan igreniyorum demssin.olabilir.herkes farkludir.o zmn 5-6 kulak copune pecete sar strecle oyle biraz gezdr vajinanin uzerinde.daha sonra girisi tanimaya cals.. bidahaki denemende iceriye it.canin aciyacak gbi olursa(ki aslaaaa acimiyor) dur biraz bekle kipirdamadan.ama cikarma
sonra bir santm bir santm derken iceri koskoca bosluk anlamazsin bile neara girdi..

parmk olmaz diyosunya oda beyninin oyunu.. iyi hadi olmasin bakalm..o zmn kulak copu..herks parmkla yenck diye kural yok zaten.onemli olan orya girdgni senin gormen.ve lutfen izle bunlari yaparkn.tuhaf geleblir kulaga ama bundan zevk bile alacaksin.bu senin vucudun.ve o organ bunun icin yaratildi.hadi bakalim! :))

Ha birde soylendimi bilmiyorum ama vajina popo yonunde egimli
karsiya dogru degil popoya dogru it.canm aciyo dyen arkadaslarin cogu buyuzden diye dusunuyorum. Yapacagin 3 sey : aynanin karsisina popi yerde bacaklarini ayir otur. Once braz gezdr uzerinde.baska seyler dusun.illa hmn sok denmiyo haz almaya bak.zaman tani o an hazrlansin. Sonra yavas yavas popoya dogru it..bu sirada nefes verirken nasil acildgni gorursun zaten.nefes verirken ittr.

Bunu yapinca hic durma biraz daha buyut aparati.ben dilator felan almamstim..mumkun oldgnca cabuk yenmk icn kndim hazrladm.bosver dilatoru ayni is zaten.kendn haxrla hijyenik olmasi yeterli..

canim bi boyutu yaptugin anda oburune gecebilursin.orayi gensletme felan yapmiyorz gunlerce ugrasmana gerej yok..tek ugrastgmiz beynimiz ikna olsun acimadan girdgne.bu yani.orasi giren malzemeye gore esniyor xaten takma kafana.egzerszn amaci oryi gensletmek olsa dogumdan once vajinaya kafa felan sokmamz gerekirdi

Kızlar banada yardımcı olun lütfen ben egzersiz yapamıyorum cesaretim yok egzersiz yapmadan bitirmek istiyorum bu işi ama oda olmuyor çok çaresizim son çare krem kullanıp denicem emla kremide kimse tavsiye etmiyor ama başkada çarem yok

Emla sadece uyusturur.ama aci senin beyninde.oranin acidigi felan yok.haa illaki psikolojik olrak sureyim ben diyirsan sur emlayi.zararlu degil doktor veriyor.

ama sana tavsiyem.emlayi surup uyusturma..tat almaya bak.kendimizi kastigimiz icin tat alma kusmuna bakamiyorz kuruluk oluyo ony da zeytin yag veya bebeyagi surerek halledebilrsin.

egzersiz yapmadan da olur tabi neden olmasin ? Nenelermz ne bilurmus egzersizi demi :))

Egzersz yapmadan alcm pnsi diyosan da ustte ve sirtin esine donuk dene canm.o zmn tam yonu denk geliyo.bacaklari iyice ayr sifir acar gibi.korkup acamiyorzya hani bacaklari.iste o en dar oldugu hali oluyo.acinca cok kolay giriyove asla aci yok zevk var..

biraz saga sola yaptr.delik ben burdayim dyo zaten.basindan tut pnsin.senin elin girdirsin icerye.ozmn daha kolay oluyo kontrol sendeya.

Illa hmn sokacagim da deme.oyna uzerinde.bugun basi girer yarin hepsi..sen denemeyi birakma yeter.

ama basi girdimi zaten insan hoc birakmiyo ki.kasilna hissettgn anda dur ama cikarma.kontrol sende olsun.ikina ikina gurdr.bak bi sefer gitsin iceri, goreceksin ikunciye kendi bulur yonu.. ikinmana nefese dogru yon icn ugrasmaya sadece o ilk giris icin ihtiyacin var.hep boyle zor mu kurallari mi var dye dusunmemen icin soyluyorm

Egzersizi yaparken aparatin govdesi zaten klitorise degiyor olsun..cat diye karsidan getrip sokmayi denemeyin.demek istedigim; pnse benzer bi aparat hazrladinizya.aparatin hicbiyeri size degmiyoken yapmak zor oluyor biraz.basini sokmaya calsirken govdesi klitorisin uzerinde dursun.dedgm gibi sapi klitorste durursa bas kismi hafif bastrin kendi girer.bu dogru yon icin de cok onemli ayrinti.dedgmi drnerseniz ne demk istedgmi anlayacksiniz

Bn cikiyorum arkadaslar.ama sorusu olan varsa yazsin yarin yine buralarda olacagim.elimizden geldgnce anlatmaya calsriz kimse bu hastalikla.bir gununu daha bitrmesin istyorum yenmek bu kadar kolayken bir gununuz daha bununla gecmedsin..ben burdan yendim.hicbir doktora felan tek bir kurus odemeden.

Bana burdaki yardim isteyen arkadaslara yardm icn iki satr yazmak vefa borcum gibi geliyor.oyuzden ayip felan demeden akliniza gelen en ufak sey de olsa sorun elmzden geleni yapalm yasadk biz aynilarni..

Son olarak da.rabbim su hastalik yuznden mutsz uyanan herkese su iki gundr yasadgim tarfsiz mutlulugu bir an once yasatsin insallah..

Ben bugun es denemesi yaptim ilk oncr yatagin ucunda denedim sonra ustte ama cesaret edip kontrolu elime alamiyorum eee esimede birakamiyorumm neyapmaliyim baska :KK43:

tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım...

2 parmağı içime alabiliyorum ama tabi kasılıyorum biraz...

p... denemesinde tam olarak girmiyor bir türlü o boğumdan geçmiyor. napıcam biraz daha alıştırma yaparsam ilerleme kaydeder miyim?

endişeliyim.eşim de fazla uğraşmak istemiyor.nasıl girecek ya bir türlü olmadı bebek yağı vb gibi burada yazan ne varsa denemeye çalıştım yok...

napmalıyım?

tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım...

2 parmağı içime alabiliyorum ama tabi kasılıyorum biraz...

p... denemesinde tam olarak girmiyor bir türlü o boğumdan geçmiyor. napıcam biraz daha alıştırma yaparsam ilerleme kaydeder miyim?

endişeliyim.eşim de fazla uğraşmak istemiyor.nasıl girecek ya bir türlü olmadı bebek yağı vb gibi burada yazan ne varsa denemeye çalıştım yok...

napmalıyım?

canm bak sen iki parmagı alıyorsan olmustr ben iki parmagı sokamamıstım ilk permagını zeytn yaga batr ve vaji içini iyice yagla snra esine prezrwatf gecr onuda yag cok dökldgu için bebe yagıyla yagla ve ustune gec eşin yatsn sen ıkın ve it ıkınınca hemen giriyo

yendiğimi sanmıştım ama ilk denemeden sonra tekrar cesaret edemedim.beni kan tutuyor ve bayılıyorum..kızlık zarım da yırtıldı ve benim için çpk kötü bi deneyim oldu o gün.penis içeri girdiğinde bayıldım..belki çok komik gelir ama öyle kötü bi tecrübe oldu ki şimdi tekrardan cesaret edip deneyemiyorum bile..hiç denememiş arkadaşları korkutmak istemem asla yanlış anlamayın benim bünyem çok zayıf elim kesilse bayılırım..ama artık canıma tak etti kurtulmak istiyorum bu durumdan içimi sadece buraya dökebildim.Psikolojim alt üst herşeye ağlar oldum ..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

:KK35:
yendiğimi sanmıştım ama ilk denemeden sonra tekrar cesaret edemedim.beni kan tutuyor ve bayılıyorum..kızlık zarım da yırtıldı ve benim için çpk kötü bi deneyim oldu o gün.penis içeri girdiğinde bayıldım..belki çok komik gelir ama öyle kötü bi tecrübe oldu ki şimdi tekrardan cesaret edip deneyemiyorum bile..hiç denememiş arkadaşları korkutmak istemem asla yanlış anlamayın benim bünyem çok zayıf elim kesilse bayılırım..ama artık canıma tak etti kurtulmak istiyorum bu durumdan içimi sadece buraya dökebildim.Psikolojim alt üst herşeye ağlar oldum ..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Evleneli nekadar oldu Canim benide kan tutar Canim kiymetli neyapalim hayat böle siz neler yaptiniz

kimler nerelerde neler yapıyor acabaaa hangi aşamadasınız dostlarr ilerlemelerimi tekrar yazalım ilerleyişimizi paylaşalım

Beyarısııkolay alıyorum artık elhamdülillah Rabbim e.. O yarısına gelıce takılıyorum acı hıssedıyorum zarım duruyor buyüzdenmı sızce? Oraya takılıca bıraz ıttırmek gerekıyor zor gırıcek hıssı gelıyor. Kızlar ondan sonrasıda nasıl hıssedılıyor yenenler alatabılırmısınız o kısmı? Cecemm sen nerdesın yapabıldınmı aynı aşamadaydık?

Benimde Öle gitmior devam girmior o nasil gidecek o Hiz artik korkmuyacam disimi sikcam ve bitti olcak hersey insallah allah buyuk

kızlarrrrr yendimmmmmm sonundaaaa bitti bu işşşşşş Allahım sana şükürler olsunnn herkese çoookkk teşekkür ederimmmm Allah hepinizden razı olsun ve bu mutluluğu herkese versinnnn bi gün buraya bunu yazacağımı bilmezdimmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK55::KK55::KK55::KK55::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarrrrr yendimmmmmm sonundaaaa bitti bu işşşşşş Allahım sana şükürler olsunnn herkese çoookkk teşekkür ederimmmm Allah hepinizden razı olsun ve bu mutluluğu herkese versinnnn bi gün buraya bunu yazacağımı bilmezdimmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK55::KK55::KK55::KK55::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ravza tebrik ederim sen kutek kulak çubuğuyla başlamıştın dimi bende şu an o aşamadayım. Bize tek tek anlatırmasın nasıl yendiğini
ve hangi pozisyonda fln yaptığını. 2 kulak çubuğu yapabiliyorum ben cesaret geldi şu an.

ayyyy ışte bu nasıl sevindim anlatamam canım darısı bize inşallah nasıl yaptın anlat hadi sabırsızlanıyorum supersin yaa

X