Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım artık daha rahat olman gerekir bence egzersiz aşaması bitmiş denemelere geç ara verdikce acabaların çoğalır, bundan sonra an meselesi senin gelip yendim demen.

ara vermek ıstemıyorum ama elımde degıl kızlık yırtıldıktan sonra acı gecmedı hala 10 günden fazla oldu ıyılesmedı hala :KK43:

ben kızlık zarımı kendı kendıme bozdum hatta hıc korkmuyorum baslarda cok korkuyodum parmağımı sokmayı bırak degdıremıyodum bıle. sonra korkumu yendım egzersizleroe yapabıldım ama bı turlu pnsı sokamıyodum. sonra fızıksel bı sorun var dye duusnmeye başladık esımle kalktık ankaraya cok bılındık bı klınıge gıttık fızıksle hıc bı sorun çıkmadı 3 gun tedavı olduk orda ve sonuç aynı egzersılerı zaten kendım yapabılıydum ordada farklı bısey gostermedıler dılator verıldı onları sok çıkar falan tamam artık ılıskıye hazırsın deıdler ve bız yıne ılıskıye gıremedık :KK43: kızlık zarım esnektı o kadr parmak ve dılator sokmama rahmen hıc kanama olmdı takı 10 gun oncesıne kadar yapay pnsı sokna kadr kızlığımı yırttım kanadı ve acısı hala geçmedi sımdı egzersızde yapamıyorum acıdığı ıcın :KK43:
Canim benim ya sen yolun yarisinida gecmissin krem falan kullansandami aciyo benim esim buyuk aparatla calismama zin vermiyo cunku kizlik bozulsun istemiyo bende daha buyukle denemek istiyorum ama iste dertler ayni ama icerikler farkli :KK43:(((

Canim benim ya sen yolun yarisinida gecmissin krem falan kullansandami aciyo benim esim buyuk aparatla calismama zin vermiyo cunku kizlik bozulsun istemiyo bende daha buyukle denemek istiyorum ama iste dertler ayni ama icerikler farkli :KK43:(((

kremler kullanıyorum once kucuk dılatorlerle başlıyorum emla ve bepahtlu karıştırıp suruyorum orayı uyusturuyo oylelıkle yapy pnsı sokabıldım hıc acımadı esımın gozunun onunde bozuldum kızlıgımı 'bana nasıp degılmıs' dedı :) ama pens gırmıyo sadece bı kere zar zor bı basını sokabıldık ama cok acıdı hemen ıttım çıkardım.pnstde nıye böyle oluyo bılmıyorum anlmadım dıgerlerı kayıp gıdıyo pns gırmıyo :KK43:

kremler kullanıyorum once kucuk dılatorlerle başlıyorum emla ve bepahtlu karıştırıp suruyorum orayı uyusturuyo oylelıkle yapy pnsı sokabıldım hıc acımadı esımın gozunun onunde bozuldum kızlıgımı 'bana nasıp degılmıs' dedı :) ama pens gırmıyo sadece bı kere zar zor bı basını sokabıldık ama cok acıdı hemen ıttım çıkardım.pnstde nıye böyle oluyo bılmıyorum anlmadım dıgerlerı kayıp gıdıyo pns gırmıyo :KK43:
herşeyi unutup hepsini sil baştan tekrardan uyguluycan ozaman canim en kucuk aparatla bende penis denemesinde basarili olsam devami gelecek gibi ama yok olmuyo

herşeyi unutup hepsini sil baştan tekrardan uyguluycan ozaman canim en kucuk aparatla bende penis denemesinde basarili olsam devami gelecek gibi ama yok olmuyo

evet su yaram ıyılessın sıl bastan baslıcamm bıde zaytınyagıyla denıcemm.. insallh olur canım esın sokmya calsırken ıkınıyor musun cok faydası var acılıyo o zaman orası oylede dene bızde basını oyle sokabıldık ama gerısı gelmedı ıste maalesef canım cok tatlı acıdı hemen ıttım :KK43:

evet su yaram ıyılessın sıl bastan baslıcamm bıde zaytınyagıyla denıcemm.. insallh olur canım esın sokmya calsırken ıkınıyor musun cok faydası var acılıyo o zaman orası oylede dene bızde basını oyle sokabıldık ama gerısı gelmedı ıste maalesef canım cok tatlı acıdı hemen ıttım :KK43:

Size Birsey sorcam Hani kizlik acikiyordu sizin neyiniz var acidi korktum simdi

Vaji cnm nence sen tahris etmissin cunku o derece acimaz zar yirtldgnda belki yagliykn hissetmeden tahris ettin bence

Sana da cokk cok tesekkurlerr..yendin ama burayi birakmadin burdakilere ve bnm gibi sesdiz sessiz okuyan birsuru arkadasa yardimci oldugunuz icin cok tesekkyrler..allah gonlunuzdeki neyse onu nasip etsin

Canm tebrk ederm gercktn cok sewndm birisi daha kurtldu darisi dher arkadaslarn basina sende onlara destk ol aci olmadgni anlat canm

bende bi gun burda yaptım basrdım demeyı cok ıstıyorummm. söyledıgın butun egzersızlerı yapabılıyorumm.bı 10 günlük ara vermek zorunda kaldım fakat yapay pnsle kızlığımı bozduğum günden berı egzersız de yapamıyrum :KK43: zeytınyagıyla denıcem bıde bakalım ınsllah olurrrr.

Sadece biraz cesaret İnan gerisi geliyor

benim hiç ilk gece korkularım yoktu. sadece kuru kalırsam diye tedirgindim. kötü bir 3 ay geçirdim. evliliğimin 2. ayında kadın doğum uzmanına gittim. ama öncesinde de vajinismus olduğumu düşünüyordum. buradan arkadasların parmak egzersizleriyle yendiğini öğrenince ben de denedim. ilk önce yapamadım. sonra bir gün çok ıslak olduğunda bir parmağımı sokabildim. dr böyle bir ilerlemeyi vajinismus için çok önemli bir gelişme olarak gördü. sonra 2 parmak denedim. ama çok zor oluyordu. hatta sadece bir kere yapabildim. tekrar dr a gittim. dr yumurtalıkları muayene etmek için kullanılan o cihazı sokmaya çalıştı. ama tam 1 saat uğraştık. dr yendiğimi söyledi. tekrar denediğimizde giriş kısmında çok büyük bir ağrı oldu ve kanamam da oldu. 3 denemede de aynı sonucu aldık. sonra bir gün hastalığımdan haberi olmayan ve çok samimi bir arkadasım senin canın çok tatlı hemen acıyor her yerin ne yapacaksın bu halini çocuk nasıl doğuracaksın vs. dedi. o gün gerçekten her şeyi çok abarttığımı düşündüm. belki de benim sorunum canımın çok tatlı olmasaydı. ve o gün ne kadar acısa da olacak artık dedim. o gün oldu ve kanamam da olmadı. umarım herkes bu problemi aşar. çünkü yaşam kalitesini çok etkiliyor... Herkese selamlar

benim hiç ilk gece korkularım yoktu. sadece kuru kalırsam diye tedirgindim. kötü bir 3 ay geçirdim. evliliğimin 2. ayında kadın doğum uzmanına gittim. ama öncesinde de vajinismus olduğumu düşünüyordum. buradan arkadasların parmak egzersizleriyle yendiğini öğrenince ben de denedim. ilk önce yapamadım. sonra bir gün çok ıslak olduğunda bir parmağımı sokabildim. dr böyle bir ilerlemeyi vajinismus için çok önemli bir gelişme olarak gördü. sonra 2 parmak denedim. ama çok zor oluyordu. hatta sadece bir kere yapabildim. tekrar dr a gittim. dr yumurtalıkları muayene etmek için kullanılan o cihazı sokmaya çalıştı. ama tam 1 saat uğraştık. dr yendiğimi söyledi. tekrar denediğimizde giriş kısmında çok büyük bir ağrı oldu ve kanamam da oldu. 3 denemede de aynı sonucu aldık. sonra bir gün hastalığımdan haberi olmayan ve çok samimi bir arkadasım senin canın çok tatlı hemen acıyor her yerin ne yapacaksın bu halini çocuk nasıl doğuracaksın vs. dedi. o gün gerçekten her şeyi çok abarttığımı düşündüm. belki de benim sorunum canımın çok tatlı olmasaydı. ve o gün ne kadar acısa da olacak artık dedim. o gün oldu ve kanamam da olmadı. umarım herkes bu problemi aşar. çünkü yaşam kalitesini çok etkiliyor... Herkese selamlar

Canim Benim de Canim cok tatli herseyden korkarim ve nasil dogum edecem diye dusunuorum peki cokmu aci oldu sende ama Ölum yok ya deme hemende gecior böle böle Motive olmak istiorum aklima yerlesdiriyorum yakinda tam bitecek

Beyarısııkolay alıyorum artık elhamdülillah Rabbim e.. O yarısına gelıce takılıyorum acı hıssedıyorum zarım duruyor buyüzdenmı sızce? Oraya takılıca bıraz ıttırmek gerekıyor zor gırıcek hıssı gelıyor. Kızlar ondan sonrasıda nasıl hıssedılıyor yenenler alatabılırmısınız o kısmı? Cecemm sen nerdesın yapabıldınmı aynı aşamadaydık?

Selam Arkadaslar
Yedi senedir yasiyorum bu sorunu. Daha hic bi sey yapamadim, cesaret edemedim. Bu siteyle yeni tanistim. Benden ne Kadar cok varmis dedim, biraz rahatladim, tek basima olmadigim icin. Ama kendime dokunmak düsüncesi bile beni kasiyo, ellemek bile istemiyorum arkadaslar. Bu egsersizleri nasil yapicam.
aparat, parmakla egsersiz yapanlar yazilarini okurken bile kasiliyorum, orama bi sizi giriyo resmen. Ama cesaretimi toplayip bir an önce baslamam gerektigninde farkindayim. Cok zor geliyo bana, cok korkuyorum. Arkadaslar , acaba alkol alip öyle yapsammi, yoksa benim yapacagim yok:KK43:

X