- 4 Temmuz 2009
- 96
- 16
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.621
Öyle düşünme canım lütfen.
Bi tanıdığımda da guatr var ve hamile kaldı.
doktor kontrolünde olunca bi sıkıntı olmaz inşallah canım. tiroitini dengeleyen ilaçlar alıyomuş sürekli gebelik sırasında.
Olmuyorrrr es denemem yine husrann...parmak egzersizinde nohut gibi bisey var orayi asamiyorum sanirim orasi asil girmesi gereken yer ama olmuyor yirtilma hissi acisi var nasil yapicamm
Kızlar bende bugün p.. Yarısına kadar flan aldım. Üst sırtım dönük bır sekılde bır bacagımı yana actım ve öylede tavsıye ederım farklı ve kolay oluyor dahada. Dua edelım bırbırımıze ve bu hafta yenelim İNŞAALLAH..
aynı durumdayız canım bende denedim ve girişteki alanı aşamıyoruzz
Merhaba arkadaşlar,
Dün gece penisi tamamen almayı başardım.
haziranda evlendim. Başlarda hep olur diye üzerine düşmemiştik.
Baktık olmuyor. 23 eylülde egzersizlere başladım.
Önce aynayla organımı inceledim. Ben hiç tanımıyormuşum meğer organımı.
Ikınınca açıldığını fark ettim.İlk olarak bi kulak çöpü aldım elime. ıkındım sadece pamuklu olan kısmı girdiğinde sanki dünyalar benim olmuştu. Sonra yavaş yavaş tamamını aldım kulak çöpünün.
Sonra 1 yaprak havlu peçeteyi katladım enlemesine streçledim. zeytin yağıyla yağladım. İnanmıyorum bu da oldu.
Sonra 2 yaprak havlu kağıt, 3 yaprak, 4, 5 derken böyle gitti.
Her defasında aparatlarımın boylarını ölçüyodum. 5 cm oldu, 6 cm oldu, 7 cm oldu, 8 cm oldu 9 cm oldu. derken 10 cmlik bir aparat yaptım. bunu girdirmede epey zorlandım. bi arkadaşımız aparatın ucu ince olsun demişti. Ucu ince olacak şekilde aparatımı tekrar yapmıştım. Eveeeeeeeeeeeet bu da olmuştu. Parmak hep ürkütücü gelmişti. bi deniyim bakalım dedim. Elimi iyice yıkadım. yağladım. orta parmağımı çok rahat aldım. sonra hem orta hem işaret parmağımı denedim. Eveeeeeet o da olduuu.
artık 2 parmak 2 boğum çok rahat alabiliyordum. Tabi bu arada eş denemelerimiz oluyodu ama sonuç hep hüsran.
Eşime dedim hakimiyet bende olsun. üste ben oldum sırtım eşime dönük. yağladım vajinamı baya bi uğraş sonucu baş kısmını alabildim. bıraktık. bi kaç kere daha böyle oldu. ama umutluydum hep baş olursa devamı gelir inşallah diyodum.
Son olarak dün sabah kendimi şartlandırdım. bu gece bu iş olacak diye. Yani işi beynimde bitirdim. Güzel telkinler verdim beynime. Yarın tatil rahat rahat yaparız diye. Hatta buraya da yazmıştım. Gece oldu. beynimde bitirdim ya işi oldu sayıyorum artık. eşim sırtıma dönük. üsteyim. önce 10 cmlik aparatı soktum sonra 2 parmak 2 boğumu yaptım sonra başladık. baş kısmını alıyodum zaten. sonra ıkındım kuvvetlice ıkınırken baskı uyguladım. milim milim girdirdim veeeeee olduuuuuu. tabi bu çalışma 1 saat kadar sürdü. egzersizlere başladığım da 3 ay kadar sürdü. 3 ayda yendim yani. ama inanıyorum 1 haftada çok kolay yenilairdi. İş gerçekten beyinde bitiyor. Baskı oldu evet ama asla acı değildi. ve kırmızıları daha göremedik :)
Hikayem böyle işte arkadaşlar. başta kaderim olmak üzere bütüüüün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun. Gönlünüzün muradını hayırlısıyla versin. yenemeyen arkadaşlarım da tez vakitte yensinler inşallah. Rabbim yardımcıları olsun.
Önce ilk eşiği aşayımda sonrası Allahın izniyle olur. Bu arada senin adına çok sevindim. Yeni yılın ilk gelini :)
Ben orta parmağımı rahat alıyorum ama eşimi düşününce kasılıp kalıyorum. Bu normal mi geçici mi?
canım gözün aydın bence çoğu gitmiş azı kalmış, yarıya geldikten sonra derin derin nefes al ve böyle bütün gün iş yaparsın koşturursun çok yorulursunda kendini yatağa bir atarsın gevşersin ya işte öyle bir gevşeme düşün, gevşediğin an poponu ileri geri hareket ettirerek otur pns i sonuna kadar alabilirsin o zaman.
Bazen başardığımın bile farkına varmıyorum tamamen yapmak istiyorum başarmak istiyorum. Arkadaşım yarısına gelınce kalcamda agrı ve acı hıssedıyorum orayı nasıl gecıcem bılmıyorum. ucunu sokarken tekrar tekrar yapıp alıştırmaya calısıyorum orayı. baska önerdıgın bırsey varmı? popoyu hareket ettırıcem gevsemeye calısıcam. birde yaparken bakınca oraya daha kötü oluyorum ıcıme gırdıgı ıcın. kontrol bende oluyot.
Kızlaaaar yenelım artık şunuuuuuuu... Rabbim sen büyüksün bizde gelin olalım inş ve bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla
canm senn yarısımı giriyo nasıl oluyo uzun zamandr calışıyorsn ama nerde takılıyorsn acaba
canım benim msn den yazıyorum sana.
Ben birkaç aydır çalışıyorum. egzersızlere basladım buradakı yaxılandan morel alarak. şunu anladımki bayan dahi olsa bunu yaşamayan anlıyamıyor. Ve bunu mümkün oldugunca aılelerle ve samımı olmadıgınız yardımı dokunmayacak arkadaslarınıza söylemeyın. eş desteğide gercekten öneliç işte herşey SEVGİ... bir parmak iki parmak basladım ama 3 parmak yapamıyorumki iki parmakı dahi zor yapıyorum sayılır. 7 cm mum aparatına kadar geldim. ama egzersıze ara vermıstım adetten dolayı sonra denemeye calıstım 1-2 defa yapabıldım aparatı ,zorlandım. eş denemelerine ara verdıkten sonra cok zor gelıyordu. cesaretlendırmeye calıstım kendımı ön sev.de önemli. üstte sırtım dönük bir ayağım biraz acık sekılde ve yüzüm dönük popoyu arkaya ıterek denıyorum. alıstırmaya calısıyorum. anestol ve z.yagyla.. inş. olucak diyorum
Ben birkaç aydır çalışıyorum. egzersızlere basladım buradakı yaxılandan morel alarak. şunu anladımki bayan dahi olsa bunu yaşamayan anlıyamıyor. Ve bunu mümkün oldugunca aılelerle ve samımı olmadıgınız yardımı dokunmayacak arkadaslarınıza söylemeyın. eş desteğide gercekten öneliç işte herşey SEVGİ... bir parmak iki parmak basladım ama 3 parmak yapamıyorumki iki parmakı dahi zor yapıyorum sayılır. 7 cm mum aparatına kadar geldim. ama egzersıze ara vermıstım adetten dolayı sonra denemeye calıstım 1-2 defa yapabıldım aparatı ,zorlandım. eş denemelerine ara verdıkten sonra cok zor gelıyordu. cesaretlendırmeye calıstım kendımı ön sev.de önemli. üstte sırtım dönük bir ayağım biraz acık sekılde ve yüzüm dönük popoyu arkaya ıterek denıyorum. alıstırmaya calısıyorum. anestol ve z.yagyla.. inş. olucak diyorum
hiç kimsenn sesi çıkmıyo!
kara kara düşünmekten olabilirmi