Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öyle düşünme canım lütfen.
Bi tanıdığımda da guatr var ve hamile kaldı.
doktor kontrolünde olunca bi sıkıntı olmaz inşallah canım. tiroitini dengeleyen ilaçlar alıyomuş sürekli gebelik sırasında.

Önce ilk eşiği aşayımda sonrası Allahın izniyle olur. Bu arada senin adına çok sevindim. Yeni yılın ilk gelini :)
Ben orta parmağımı rahat alıyorum ama eşimi düşününce kasılıp kalıyorum. Bu normal mi geçici mi?

Olmuyorrrr es denemem yine husrann...parmak egzersizinde nohut gibi bisey var orayi asamiyorum sanirim orasi asil girmesi gereken yer ama olmuyor yirtilma hissi acisi var nasil yapicamm

canım o nohut gibi hissettiğin şey varya, derin derin nefes al ve nefesini vermeden ıkınmaya başla, kabız olmuş gibi ıkın, o sırada parmağını ilerlet hiç canın acımayacak nohut geçişe izin verecek =)

Son düzenleme:

canım gözün aydın bence çoğu gitmiş azı kalmış, yarıya geldikten sonra derin derin nefes al ve böyle bütün gün iş yaparsın koşturursun çok yorulursunda kendini yatağa bir atarsın gevşersin ya işte öyle bir gevşeme düşün, gevşediğin an poponu ileri geri hareket ettirerek otur pns i sonuna kadar alabilirsin o zaman.

Bir gün öncesinde olmuyor ama umutluyum demiştiniz, çok mutlu oldum görünce, darısı başıma inşallah :)

Değil mi? :) Dediğim gibi kafamda bitirmiştim bu gece olacak diye. Rabbim de nasip etti. Mutluluğumu paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Darısı da size inşallah.

Çok teşekkür ederim canım. orta parmaktan sonra 2 parmağa geç bence. ben de çok kasılıyodum. pns kafamda resmen dev gibi görünüyodu. mümkün değil girmez diyodum.

Bazen başardığımın bile farkına varmıyorum tamamen yapmak istiyorum başarmak istiyorum. Arkadaşım yarısına gelınce kalcamda agrı ve acı hıssedıyorum orayı nasıl gecıcem bılmıyorum. ucunu sokarken tekrar tekrar yapıp alıştırmaya calısıyorum orayı. baska önerdıgın bırsey varmı? popoyu hareket ettırıcem gevsemeye calısıcam. birde yaparken bakınca oraya daha kötü oluyorum ıcıme gırdıgı ıcın. kontrol bende oluyot.

Kızlaaaar yenelım artık şunuuuuuuu... Rabbim sen büyüksün bizde gelin olalım inş ve bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla

arkadslar bende yeni yenmiş biri olarak gerckten hala aklım almıyo nasıl oluyoda giriyo falan diye ama unutmayın ki cenabı Allah her seyi rayında yaratmışşş hiç acı yok acı yok diye cesaret verin kendinize

isatanbul22 canm senn yarısımı giriyo nasıl oluyo uzun zamandr calışıyorsn ama nerde takılıyorsn acaba

Son düzenleme:
Rabbimin imtihanı.. kimbilir kaç gece ağladık bu yüzden. ama yine Rabbim den medet umduk..
Kızlar yapııcaz başarıcaz inş. hadi bu hafta bitirmeyi kafaya koyalım yapmaya calısalım ve eşler destek olsun bu cok önemlı

canm senn yarısımı giriyo nasıl oluyo uzun zamandr calışıyorsn ama nerde takılıyorsn acaba

Ben birkaç aydır çalışıyorum. egzersızlere basladım buradakı yaxılandan morel alarak. şunu anladımki bayan dahi olsa bunu yaşamayan anlıyamıyor. Ve bunu mümkün oldugunca aılelerle ve samımı olmadıgınız yardımı dokunmayacak arkadaslarınıza söylemeyın. eş desteğide gercekten öneliç işte herşey SEVGİ... bir parmak iki parmak basladım ama 3 parmak yapamıyorumki iki parmakı dahi zor yapıyorum sayılır. 7 cm mum aparatına kadar geldim. ama egzersıze ara vermıstım adetten dolayı sonra denemeye calıstım 1-2 defa yapabıldım aparatı ,zorlandım. eş denemelerine ara verdıkten sonra cok zor gelıyordu. cesaretlendırmeye calıstım kendımı ön sev.de önemli. üstte sırtım dönük bir ayağım biraz acık sekılde ve yüzüm dönük popoyu arkaya ıterek denıyorum. alıstırmaya calısıyorum. anestol ve z.yagyla.. inş. olucak diyorum

çok haklısın canım seni anlamayana anlatmayacaksın (

canm anestol kullanma istersem çünkü o yakıyo sadece zeytn yagı yetiyo bak bolca sur ayrıca mum sert ya kulk çöpündden aparat yapabilirsn çok basit oluyo ve beynine yenecegm biteck de ayrca sen bebek istiyorsn ya hani bebek olsn diye yap bunu bak inan ki hiç acı falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…