Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Olmuyorrrr es denemem yine husrann...parmak egzersizinde nohut gibi bisey var orayi asamiyorum sanirim orasi asil girmesi gereken yer ama olmuyor yirtilma hissi acisi var nasil yapicamm :KK43::KK43:

Son düzenleme:
Olmuyorrrr es denemem yine husrann...parmak egzersizinde nohut gibi bisey var orayi asamiyorum sanirim orasi asil girmesi gereken yer ama olmuyor yirtilma hissi acisi var nasil yapicamm :KK43::KK43:

cnm bnm orda nohut filan yok bomboş kanal sinir uçlarıda yok yani acı hissetmen fiziğe aykırı derin nefes al kısa kısa yol al ilk sok iki milim ikinci sok üç milim zorlama yavaş yavaş açılaca yapıcaksn hadi

Kızlar bende bugün p.. Yarısına kadar flan aldım. Üst sırtım dönük bır sekılde bır bacagımı yana actım ve öylede tavsıye ederım farklı ve kolay oluyor dahada. Dua edelım bırbırımıze ve bu hafta yenelim İNŞAALLAH..

:13:eek:

Canim Iyi iste nasil di peki batma basinc nasildi

biraz aparatla egzersız yaptım alıstırmaya calıstm sonra denemeye basladım. İnş. Bu hafta yapalım arkadasım Rabbim sen yardım et.. Bıraz acı hıssettım genıslemeye basladıgı ıcın alısmaya calısıyorum. Kalcama agrı gelıyor benım ve acı ılerletemıyorum ama milim milim denemeye calısıcam inş.

Kızlar bende bugün p.. Yarısına kadar flan aldım. Üst sırtım dönük bır sekılde bır bacagımı yana actım ve öylede tavsıye ederım farklı ve kolay oluyor dahada. Dua edelım bırbırımıze ve bu hafta yenelim İNŞAALLAH..

yarıya kadar aldıysan bişi kalmamş ki devamını da al zaten dar yeri gecince ilerisi düz ova mesele vaji agzı unutmayn drm bana sinir uçları olmadıgını agzınızın içine dokununca hissettiin şey ne dedi bnde hiç dedm vajide onu ble hissetmemelisin çünkü ierde sinir ucu yok bunu beyin yapıo en önmli cinsel organ beyin dedi.hepiniz yapabilirsnz çnkü sizdeki organda herkesle aynı.

aynı durumdayız canım bende denedim ve girişteki alanı aşamıyoruzz :KK43:

Yendim arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu az önce olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yarın uzun uzun yazarım canlar. Herkese teşekkürleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:13:

çoookk sevindim rabbim mutluluğunuzu daim etsin bebişli yıllara bize de anlatt

Mrb arkadaslar ben 2 senelik evliyim ben de evlendikten sonra 4 ay bu sorunu yasadim ustelik balayinada akdenizde bir otele gitmistik hersey cok guzeldi ama benim endisem korkum yuzunden hep yanlis pizisyonlari denedigimizden ve heo kendimi kastigim icin sadece aci hissettim ve biraktik olmadi.golmadi.bir sure sonra kremdi yagdi derken yine olmadi hep kendimi kastim. Esim bile bir sure sonra bana guvenmedi bir seyler gizledigimi zannetti guuvensizlik yapti. Tabi gerdek gecesi sabahinda kayinvalide ve annemde sonucu sorduklarinda esim herseyin yolunda oldugunu soyledi ama 4 ay unutsuzlukka gecti. Sonra jinekologa gittik esimle hic bir problem olmadigini kizlik zarimin yirtilmadigini soyledi. Bizi aile planlamasi uzmanina gonderdi erkek bir doktordu sirayla hem esimle hemde bdnle ayrucayri konustu benden nefes calismasi istedi kendimi kasmamam icin ve ilk denememizde oldu kendimi kasmaya basladigimda derin nefes alip biraktim bir kackez ve birlesme sirasinda bacaklarimi tam esimin kalcasina sardim vajina kendiliginden gevsedi cok mutlu oldum ama bir sorun vardi bu seferde kanama olmadi ben kendi istegimle ve ayruca kendime guvenimi ispatlamak icin tekrar doktora gittik doktor zarin zedelendigini ama yirtilmadigini bu durumlarin olabilecegini bazen dogumda yirtilabilecegini soyledi. Esimde bir daha acmadi bu konuyu 1 yil sonra bebek sahibi olmak istedik ilk ay hamike kaldim cok mutluydum ama mutlukugum kisasurdu 2 aylikken dusuk yaptim bur sebebide yok rahim hazir olmadigi icin ilk gebeliklerde boyle olur dediler simdi 2 ay oldu kurtajolali nasipse bu yil tekrar deneyecegiz.Alllah sikinti yasayan arkadaslarin yardimcisi olsun hersey bizde bitiyor biz istersek oluyor kizlar bende yasadiklarimi paylasmak istedim suan cok mutlu bir evliligim var.

Merhaba arkadaşlar,
Dün gece penisi tamamen almayı başardım.
haziranda evlendim. Başlarda hep olur diye üzerine düşmemiştik.
Baktık olmuyor. 23 eylülde egzersizlere başladım.
Önce aynayla organımı inceledim. Ben hiç tanımıyormuşum meğer organımı.
Ikınınca açıldığını fark ettim.İlk olarak bi kulak çöpü aldım elime. ıkındım sadece pamuklu olan kısmı girdiğinde sanki dünyalar benim olmuştu. Sonra yavaş yavaş tamamını aldım kulak çöpünün.
Sonra 1 yaprak havlu peçeteyi katladım enlemesine streçledim. zeytin yağıyla yağladım. İnanmıyorum bu da oldu.
Sonra 2 yaprak havlu kağıt, 3 yaprak, 4, 5 derken böyle gitti.
Her defasında aparatlarımın boylarını ölçüyodum. 5 cm oldu, 6 cm oldu, 7 cm oldu, 8 cm oldu 9 cm oldu. derken 10 cmlik bir aparat yaptım. bunu girdirmede epey zorlandım. bi arkadaşımız aparatın ucu ince olsun demişti. Ucu ince olacak şekilde aparatımı tekrar yapmıştım. Eveeeeeeeeeeeet bu da olmuştu. Parmak hep ürkütücü gelmişti. bi deniyim bakalım dedim. Elimi iyice yıkadım. yağladım. orta parmağımı çok rahat aldım. sonra hem orta hem işaret parmağımı denedim. Eveeeeeet o da olduuu.
artık 2 parmak 2 boğum çok rahat alabiliyordum. Tabi bu arada eş denemelerimiz oluyodu ama sonuç hep hüsran.
Eşime dedim hakimiyet bende olsun. üste ben oldum sırtım eşime dönük. yağladım vajinamı baya bi uğraş sonucu baş kısmını alabildim. bıraktık. bi kaç kere daha böyle oldu. ama umutluydum hep baş olursa devamı gelir inşallah diyodum.

Son olarak dün sabah kendimi şartlandırdım. bu gece bu iş olacak diye. Yani işi beynimde bitirdim. Güzel telkinler verdim beynime. Yarın tatil rahat rahat yaparız diye. Hatta buraya da yazmıştım. Gece oldu. beynimde bitirdim ya işi oldu sayıyorum artık. eşim sırtıma dönük. üsteyim. önce 10 cmlik aparatı soktum sonra 2 parmak 2 boğumu yaptım sonra başladık. baş kısmını alıyodum zaten. sonra ıkındım kuvvetlice ıkınırken baskı uyguladım. milim milim girdirdim veeeeee olduuuuuu. tabi bu çalışma 1 saat kadar sürdü. egzersizlere başladığım da 3 ay kadar sürdü. 3 ayda yendim yani. ama inanıyorum 1 haftada çok kolay yenilairdi. İş gerçekten beyinde bitiyor. Baskı oldu evet ama asla acı değildi. ve kırmızıları daha göremedik :)

Hikayem böyle işte arkadaşlar. başta kaderim olmak üzere bütüüüün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun. Gönlünüzün muradını hayırlısıyla versin. yenemeyen arkadaşlarım da tez vakitte yensinler inşallah. Rabbim yardımcıları olsun.

Merhaba arkadaşlar,
Dün gece penisi tamamen almayı başardım.
haziranda evlendim. Başlarda hep olur diye üzerine düşmemiştik.
Baktık olmuyor. 23 eylülde egzersizlere başladım.
Önce aynayla organımı inceledim. Ben hiç tanımıyormuşum meğer organımı.
Ikınınca açıldığını fark ettim.İlk olarak bi kulak çöpü aldım elime. ıkındım sadece pamuklu olan kısmı girdiğinde sanki dünyalar benim olmuştu. Sonra yavaş yavaş tamamını aldım kulak çöpünün.
Sonra 1 yaprak havlu peçeteyi katladım enlemesine streçledim. zeytin yağıyla yağladım. İnanmıyorum bu da oldu.
Sonra 2 yaprak havlu kağıt, 3 yaprak, 4, 5 derken böyle gitti.
Her defasında aparatlarımın en uzunluğunu ölçüyodum. 5 cm oldu, 6 cm oldu, 7 cm oldu, 8 cm oldu 9 cm oldu. derken 10 cmlik bir aparat yaptım. bunu girdirmede epey zorlandım. bi arkadaşımız aparatın ucu ince olsun demişti. Ucu ince olacak şekilde aparatımı tekrar yapmıştım. Eveeeeeeeeeeeet bu da olmuştu. Parmak hep ürkütücü gelmişti. bi deniyim bakalım dedim. Elimi iyice yıkadım. yağladım. orta parmağımı çok rahat aldım. sonra hem orta hem işaret parmağımı denedim. Eveeeeeet o da olduuu.
artık 2 parmak 2 boğum çok rahat alabiliyordum. Tabi bu arada eş denemelerimiz oluyodu ama sonuç hep hüsran.
Eşime dedim hakimiyet bende olsun. üste ben oldum sırtım eşime dönük. yağladım vajinamı baya bi uğraş sonucu baş kısmını alabildim. bıraktık. bi kaç kere daha böyle oldu. ama umutluydum hep baş olursa devamı gelir inşallah diyodum.

Son olarak dün sabah kendimi şartlandırdım. bu gece bu iş olacak diye. Yani işi beynimde bitirdim. Güzel telkinler verdim beynime. Yarın tatil rahat rahat yaparız diye. Hatta buraya da yazmıştım. Gece oldu. beynimde bitirdim ya işi oldu sayıyorum artık. eşim sırtıma dönük. üsteyim. önce 10 cmlik aparatı soktum sonra 2 parmak 2 boğumu yaptım sonra başladık. baş kısmını alıyodum zaten. sonra ıkındım kuvvetlice ıkınırken baskı uyguladım. milim milim girdirdim veeeeee olduuuuuu. tabi bu çalışma 1 saat kadar sürdü. egzersizlere başladığım da 3 ay kadar sürdü. 3 ayda yendim yani. ama inanıyorum 1 haftada çok kolay yenilairdi. İş gerçekten beyinde bitiyor. Baskı oldu evet ama asla acı değildi. ve kırmızıları daha göremedik :)

Hikayem böyle işte arkadaşlar. başta kaderim olmak üzere bütüüüün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun. Gönlünüzün muradını hayırlısıyla versin. yenemeyen arkadaşlarım da tez vakitte yensinler inşallah. Rabbim yardımcıları olsun.

Son düzenleme:
Bi geceeri rahatm bebeis okursa ins hayrlisiyla gecelerimide ona ayiririm:)

canım dün çıkarken cvp yazamadım afedersin. acil çıkıyordum da.
inşallah canım hayırlısıyla bebeklerimiz olsun da razıyız ne kadar zor olsada, Rabbim kolaylığını verir inşallah =)

kızlarr az önce egzersiz yaptım yatağa yatarak yaptım bu sefer her zaman ayakta yapıyodum yatarken daha kolay oldu sanki çok rahat oldu yön olayını çözdümmmm bennn :)))

2014ün Herkesin vajiden kurtulduğu bir yıl olmasını dilerim.
Bugün yine parmak egzersizi yapayım dedim. Egzersiz yaparken başta zorlanmadım ama parmağımın yerinde eşimin parmağını veya p..i düşününce birden kasılmaya başladım zorlandığımı hissettim..
Birde eski yazılanları okurken guatrı olanların hamile kalamayacaklarına dair bir yazı gördüm çok moralim bozuldu.. Öyleyse vajiyi yenmeme gerek yok:KK43:

X