Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm anestol kullanma istersem çünkü o yakıyo sadece zeytn yagı yetiyo bak bolca sur ayrıca mum sert ya kulk çöpündden aparat yapabilirsn çok basit oluyo ve beynine yenecegm biteck de ayrca sen bebek istiyorsn ya hani bebek olsn diye yap bunu bak inan ki hiç acı falan yok

K.bakma arkadaşm biraz işlerim vardı gec baktım buraya.. anestol basta evet cok yakmıstı sasırmıstım doktor nasıl bunu tavsıye ettı dıye. ama şöyle yapıyorum önce z.yagı kayganlassın dıye. sonra anestol ıcıne dışına önce yakıyor bıraz sonra uyustugunu hıssedıyorum ılışkım daha kolay oluyor. sen yendınmı? Evet bebeğim olsun istiyorum hayırlısıyla. :KK49::KK16:
Bakalım yenebılecekmıyım bu hafta......

K.bakma arkadaşm biraz işlerim vardı gec baktım buraya.. anestol basta evet cok yakmıstı sasırmıstım doktor nasıl bunu tavsıye ettı dıye. ama şöyle yapıyorum önce z.yagı kayganlassın dıye. sonra anestol ıcıne dışına önce yakıyor bıraz sonra uyustugunu hıssedıyorum ılışkım daha kolay oluyor. sen yendınmı? Evet bebeğim olsun istiyorum hayırlısıyla. :KK49::KK16:
Bakalım yenebılecekmıyım bu hafta......

Ewet yendm cnm ve inan o kadr bast ki bosna zamn kaybi

Kulak çubuğunu bile sokamadım napıcam ben ya ?? Moralalim 0 yenenler nasıl basit diyorlar anlayamıyorum
Canim galiba biz ayni grubuz :) parmagimi 1.cizgisine kadar sokuyorum ama puturlu bir yer cikiyo devam edemiyorum deli olucam yapamadikca agliyor ve umitsizlige kapiliyorum galiba hep bu illetle kalicam diye off

Ewet yendm cnm ve inan o kadr bast ki bosna zamn kaybi

Çok sevındım senın adına canım ne güzel.. ee bebiş düşünmüyormusun? ben cokta gec kalmak ıstemıyorum Allahın ıznıyle. İnş. bizde bitirince böyle söylerız. ben yarına getırdıgımde kalçama acayip bir ağrı giriyor devam edemıcek kadar ayrıca acı hıssedıyorum ıttırmek zorlasıyor takılır gıbı. yöne ve kasmamaya dıkkat edıyorum bu halde..

Canim galiba biz ayni grubuz :) parmagimi 1.cizgisine kadar sokuyorum ama puturlu bir yer cikiyo devam edemiyorum deli olucam yapamadikca agliyor ve umitsizlige kapiliyorum galiba hep bu illetle kalicam diye off

Canım ümitsizleşmeyelim.. inan bende ağlıyordum ağlama herseyın bır zamanı var buda ımtıhan. o takıldıgımız yer işte vajinin zor kısmı onu milim milim sadece kontrol sende olsun. rahatlat kendını ortamı süsle kafan başka seylerde olsun muhabbetınızle oyalanmaya calıs. inş olucak bak

forumda yanlış yere yazmışım.bende diyorum sayfayımı azaltmışlar :))
bu arada arkadaşlar takılan yer diyor .mesela bizde eşim hep yanlış yere zorlamış.vajinin alt kısmına ondanda olmadı .ama tabi ben bunu eşime söylemedim

kızlar konuyu sürekli görüyorum ana sayfada arada takip ediyorum yazılanları. öncelikle hepinize Allah şifa versin diyorum, bu kadar sıkıntı yasadığınıza göre sizin için gercekten zor bir durum olsa gerek.

iki gün önce abimin eşiyle konusuyorduk onlar da 1.5 senelik evliler. kız hiç zevk almadığını çok acı cektiğini söyledi doktora gidicekmiş hatta. o da evlenmeden önce çok istekliymiş ama yine de ilk gece korkusu varmış içten içe. normalde iğne bile yaptıramayan bi yapısı var, kan alınacağı zaman hastaneden kaçıyo düşünün yani o derece. bilmiyorum sizde de bu tür korkular var mı.

daha önce de bi programda izlemiştim, eğer kadın isteksizse herhangi bir korkusu olmasa dahi acı cekiyomuş, cünkü ilişki için kayganlaşması gerekiyor o sıvı da tamamen psikolojik, eşinizi arzuladığınız zaman vücudun ürettiği bir sey. istekli birliktelerde bakire bir kız zarın yırtıldığını bile hissetmezmiş.

abimin eşi de alkolle bulmuş careyi, ilişkiden önce bi kadeh şarap içiyomuş şarabın afrodizyak etkisi var ya, öyle olunca acı cekmiyomuş. tabi nereye kadar alkolle gider bilmiyorum ama o sadece isteksizlik için yapıyomuş bunu siz eğer baştaki korkuyu alkol veya afrodizyak etkisi yapacak seylerle yenerseniz zaten gerisi gelir.

yani benim sizlere naçizane tavsiyem, olayı egzersizlerle aşmaya çalışmak yerine kafanızda çözüme ulaştırmalısınız. kesinlikle eşinizle aranızdaki her yakınlaşmaya cinsellikle bitecek gözüyle bakmayın, yani kendinizi buna zorunlu hissetmeyin, eşinizle yakınlaşınca atıyorum hayal edin evlenmeden önce kaçak kaçak sevişiyomuşsunuz gibi, sonunda birleşme olmayan bi sevişme. eşinize de söyleyin tabi ona göre yaklaşsın size. bunu bi görev olarak görürseniz daha da zorlaşıcaktır. önce olayı psikolojik olarak aşmalısınız. bunun acı çekilecek değil de zevk alınacak bir sey olduğunu her fırsatta hatırlatın kendinize. daha açık konusurdum da utanıyorum şimdi :KK17:

arkadaşlar bu sorunun üstesinden gelmek için ilkin kafada bitirmek..çünkü kafada bitmeyince günü güne atıp erteleniyo bir bakıyorum koskoca 4.5 yıl gözümde çok büyüttüğüm için geçip gitmiş..ve hatta şimdi diyorumki keşke evlendiğim gecede üstesinden gelmiş olsaydım. psikolojim çok bozulmuştu.hemde öyle böyle değil.en büyük korkum belki çok saçma sapan biliyorum ama Allah korusun tecavüze uğrayarak ölmek.artık nasıl takıntı yapmışım siz düşünün.o derece psikoloji kalmamıştı bende.demem o ki benim o gözümde büyüttüğüm gibi değildi.ve ben kesin olacak dediğim gün özellikle saate baktım 15 dk yı geçmedi.çok ciddi söylüyorum.ne aparat neparmak egzersi hiçbişey yapmadım.onları da yapamazdımki çünkü parmak mesela beni daha çok korkutuyordu.acıya gelince aslında acı değil değişik bişey baskı gibi.farklı bişey bu.ama inanın düşündüğünüz gibi çok kötüüü feciiii dayanılmazz artık nasıl derseniz ,öyle bişey yok .sızı desek belki yerine oturur.ve pes etmemek...ben çocuk doğduktan sonra hep erteledim takiii 2.5 yaşına gelene kadar.ve baktım ki artık eşimde umursamaz oldu.kızdım.hatta bir kaç kez farklı sitede görünce moralim çok bozuldu.ama haklıydı tabi eşime böyle dile getirmedim. o sitelerde gezeceğine sorunumuza çözüm arasana sadece ben takıyorumda vs... vs..ve sonra eşim tabi ben bilmiyorum araştırmış.ve biz şehir dışındayken bu sitede yenen arkadaşlarımızın yazdıklarını bana netten gönderdi.tabi artık tam anlamıyla hanımı olımamı istediğini ve benm kendini uzaklaştırdığı yazdı.ve bu durumumu bilen teyzemve kuzenimin sadece 1.5 saatlik konuşmasıyla ve eşiminle yazışmalarımın etkisiyle ben şartlandım.evime gittiğim gün olacak.bu arada regli gününe denk geliyor eve dönüşüm.ben eve geldikten 1 hafta sonra diye şartlandım.eve geldim hastalanmadım olacakya ve ertelemedim bu defa .sürdük bebek losyonu gibi bişey vardı bizde kayganlaşsın diye ve oldu..birde psikolojik ya daha önce ben hiç kayganlaştırmak için birşey sürmedim.nedeniyse birden şak diye girer çok acır mantığıyla..tabi teyzem ve kuzenim sağolsun o konudada rahatlatmışlardı beni.kızlar aksine girişi kolaylaştırıyor ve daha çabuk olmasını sağlıyor.diyorumya hepsi psikolojik.belkide önceden kayganlaştırıcı birşey sürseydim dahada çabuk yenerdim.birde o güne kadar kontrol hep bendeydi.hep elim p..sindeydi.ama yaptığımız gün ellerimi yana bıraktım.ve ben hiç müdahele etmedim.kontrolü eşime bıraktım.çünkü bana kalsa hiçbir zaman olamayacktı.kızlar benim korkum öyle böyle değildi.eşimin p..sinin değmesinden bile korkuyordum siz düşünün artık.eğer ki ben yapmışsam emin olun sizler daha rahat yaparsınız.ertelemeyin sakın..bir an önce çözmeye çalışın.bunuda utanarak söylecem ama söyeleyecem o korkudan zevk alacaksınız..emin olun..ve yaptığınız anki mutluluk eşinizin aynı keza çok başka bişey..sabah huzurla uyanmak anlatılamaz bir mutluluk..ertelemeyin arkadaşlar düşündüğünüz gibi değil inanın bana...

Canbilge cok saol canim cok guzel anlatmissin bende hep kafamda 2 bucuj yildir esim birden yapsa falan diyorum ama o zamanda canim acir diye dusunup hep penisini tutarak deniyorum boyleyken umutlu oluyorum o noktaya geldigimizde o yirtilma acisiyla hemen birakiyor ve aglamaya basliyorum doktora gidip 6 7 bin vermek istemiyorum ama don dolas yine ayni yerdeyim :KK43:

Kızlar bugünde yarısına kadar falan bırazını aldım. Ondan sonra cok dar gıbı geldı rahat bıraktıgm halde ama acı hıssettım ve bırak. Olucak inş..

Kızlar selam beni hatırlayacaksınız ben biraz atlatmısdım yani artık içine girerdi penis fakat yönde problem yasardım hatda bana burda yardımcı olmus arkadaslar vardı tam oturamıyorum diıyodum dun aksam denedik gene tamamen oturmaya calısdım ama dururdu br yerde sonra esım dedıkı bak dık otur dedı one dogru egılırdım ben ustde oda dedıkı dık otur dedı yavas yavas dıklesdım sonra esım hafıf ılertmeye kalmadı pıt dedı bişey aha dedim gitdi kızlık :)))))) nasıl hissetdim cok azıcık canım acıdı ama hıseetdım nasıl mutlu oldum acıyı bıle unutdum hemen cıkarcakdım acıdı dıye esım otur bıraz dedı bıraz oturdum sonra hemen kalkdım banyoya gitdim peceteyle sildim bir bakdım kan :)))))))))))))))))))))))))))))))) okadar mutluyum ki 3 seneden sonra ama inanın korkulacak hıcbısey yokmus serce parmagımızı sehpaya vuruncakı agrının yanında hıcbısey cok mutluyum sonunda kadın oldum allah anne olmaya nasip etsin insallahhhhh ustesınden gelır burdakı arkadaslarımda korkulacak hıcbıseyyyy yok :)

kızlar selam beni hatırlayacaksınız ben biraz atlatmısdım yani artık içine girerdi penis fakat yönde problem yasardım hatda bana burda yardımcı olmus arkadaslar vardı tam oturamıyorum diıyodum dun aksam denedik gene tamamen oturmaya calısdım ama dururdu br yerde sonra esım dedıkı bak dık otur dedı one dogru egılırdım ben ustde oda dedıkı dık otur dedı yavas yavas dıklesdım sonra esım hafıf ılertmeye kalmadı pıt dedı bişey aha dedim gitdi kızlık :)))))) nasıl hissetdim cok azıcık canım acıdı ama hıseetdım nasıl mutlu oldum acıyı bıle unutdum hemen cıkarcakdım acıdı dıye esım otur bıraz dedı bıraz oturdum sonra hemen kalkdım banyoya gitdim peceteyle sildim bir bakdım kan :)))))))))))))))))))))))))))))))) okadar mutluyum ki 3 seneden sonra ama inanın korkulacak hıcbısey yokmus serce parmagımızı sehpaya vuruncakı agrının yanında hıcbısey cok mutluyum sonunda kadın oldum allah anne olmaya nasip etsin insallahhhhh ustesınden gelır burdakı arkadaslarımda korkulacak hıcbıseyyyy yok :)

canım gözünaydın..benimkide geçen hafta aynen o şekilde oldu...güzel bir his....allah diğer arkadaşlarada nasip etsin..ama biz ikinciyi deneyemedik daha...eşim seyehate gitti araya hastalık falan girdi...inşallah sorunsuz şekilde devamıda gelir...:) :)

(haktan82)(cevap)gercekden oyle oldu bende biraz agrıyo agrım gecsın kısmetse hemen deneycem tekrar okadar guzel bır hiski korku orda bitiyo sanki kanıda görünce mutlu oldum hissetdim gitdiğini gitdiği anda tam sak dedım oturdum :)) pecetemı bıle sakladımmmm :)

(haktan82)(cevap)gercekden oyle oldu bende biraz agrıyo agrım gecsın kısmetse hemen deneycem tekrar okadar guzel bır hiski korku orda bitiyo sanki kanıda görünce mutlu oldum hissetdim gitdiğini gitdiği anda tam sak dedım oturdum :)) pecetemı bıle sakladımmmm :)

benim iki gün bacaklarım çok ağrıdı bacakalrım ayrık yürüdüm....:) benim hemen kan gelmedi saatler sonra çamaşırımda farketmiştim...bende saklayacaktım da sonra attım yepyeni sayfa olsun diye...:)

benim iki gün bacaklarım çok ağrıdı bacakalrım ayrık yürüdüm....:) benim hemen kan gelmedi saatler sonra çamaşırımda farketmiştim...bende saklayacaktım da sonra attım yepyeni sayfa olsun diye...:)

aynen canım birazcık bacaklarım agrır ama vajinam da agrır hafıf olsun atlatdım ya o yeter agrı gecer senelrce cekdım agrısın zaten abartılacak br agrı degıl hastalandgmda ki agrı daha beter ben sildim sildigimde kan geldi hemen bir kec sildim az az geldi sakladım onu gordukce artık atlatdıgıımı guclu oldugumu goreyım dıye bos oldugunu korkunun esım bıle dedı 3 sene bekledık bak bu kadarcık dedi :)

aynen canım birazcık bacaklarım agrır ama vajinam da agrır hafıf olsun atlatdım ya o yeter agrı gecer senelrce cekdım agrısın zaten abartılacak br agrı degıl hastalandgmda ki agrı daha beter ben sildim sildigimde kan geldi hemen bir kec sildim az az geldi sakladım onu gordukce artık atlatdıgıımı guclu oldugumu goreyım dıye bos oldugunu korkunun esım bıle dedı 3 sene bekledık bak bu kadarcık dedi :)

çok sevindim canım tebrikler inşllh bizde yeneriz

X