Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam canım teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alacagim uygulamaya calisacagim inşallah

İnşallah canm iki yildir adet olamiyorum guatrdanmis sanirim ilaç iyi geldi aslinda .. Vajiden sonra simdi bebek korkusu.. Allah a bol bol dua ediyrm.. Allahim herkesin yardimcisi olsun...

Bugun yagsiz denedm ve geyt iyiydi yani tamamen bu vajiden kurtuldm vaji hayatimin 2013unde yani mazide kaldi sukurler olsn darisi size kizlar

Bugun yagsiz denedm ve geyt iyiydi yani tamamen bu vajiden kurtuldm vaji hayatimin 2013unde yani mazide kaldi sukurler olsn darisi size kizlar

aynen bnde kızlar yendim uzun zamandr giremiodum buraya moralim bozuldugu için dr mualla oktayla yendm.yarın gidip lini öpücem.rabbime şükürler olsun herkes kurtulsun bu illetten

Canim mrb mualla hanim ne kadar ucret aliyor? Ve neler yaptirdi nasil yendin biE doktorun verdigi onerilerden bahsedermisin?

5 ve 7 arası alıyo herhafta ödevler veriyo ilk dokunma ödevi verdi tek parmak iki parmak üç parmak sonra eşli parmak snra penis hep kontrol snde tavsiye ediorum eşle girilio zaten nasıl davranmalısın hepsini sölü 2 yıldır gitmediime pişmanm

Bende gitmek istiyorum ama cok buyuk meblaglar bunlar yani biraz abarti geliyor bana her bu derde dusen o parayi veremeyebiliyor sonra kendi kendimize yenmeye calisiyoruz... Ve illaki parmak egzersizi var yani ilac sakinlestiric biseyler verdimi kendi kendine odevlerlwmi yendin

Son düzenleme:

bnde çok zengn deilm ama hayatmı kemiren bu illete daha fazla katlanamzdm 2 ayda çözdü.önmli olan erkeklede konusuo ne yapması gerektiiini sölüo.bnde denedm egzersizleri olmadı olmadı.inş rabbm yardımcnz olsun

bnde çok zengn deilm ama hayatmı kemiren bu illete daha fazla katlanamzdm 2 ayda çözdü.önmli olan erkeklede konusuo ne yapması gerektiiini sölüo.bnde denedm egzersizleri olmadı olmadı.inş rabbm yardımcnz olsun

ilaç yok kendim deil eşimle yendim kendin yenemessn zaten.eşim ben ve doktorum.ve dr.30 yıllık tecrübesi

Yendim arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu az önce olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yarın uzun uzun yazarım canlar. Herkese teşekkürleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…