-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.661
Canbilge cok saol canim cok guzel anlatmissin bende hep kafamda 2 bucuj yildir esim birden yapsa falan diyorum ama o zamanda canim acir diye dusunup hep penisini tutarak deniyorum boyleyken umutlu oluyorum o noktaya geldigimizde o yirtilma acisiyla hemen birakiyor ve aglamaya basliyorum doktora gidip 6 7 bin vermek istemiyorum ama don dolas yine ayni yerdeyim
Bazen başardığımın bile farkına varmıyorum tamamen yapmak istiyorum başarmak istiyorum. Arkadaşım yarısına gelınce kalcamda agrı ve acı hıssedıyorum orayı nasıl gecıcem bılmıyorum. ucunu sokarken tekrar tekrar yapıp alıştırmaya calısıyorum orayı. baska önerdıgın bırsey varmı? popoyu hareket ettırıcem gevsemeye calısıcam. birde yaparken bakınca oraya daha kötü oluyorum ıcıme gırdıgı ıcın. kontrol bende oluyot.
Kızlaaaar yenelım artık şunuuuuuuu... Rabbim sen büyüksün bizde gelin olalım inş ve bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla
Canim galiba biz ayni grubuz :) parmagimi 1.cizgisine kadar sokuyorum ama puturlu bir yer cikiyo devam edemiyorum deli olucam yapamadikca agliyor ve umitsizlige kapiliyorum galiba hep bu illetle kalicam diye off
canım bir arkadaşa birşey yazmıştım ama işine yarayacak mı bakalım haber vermesini denemesini bekliyorum. istersen sanada aynen yollayım yazdıklarımı. özelden ama biraz çekinirim
Kızlar merhaba,bende uzun süredir pasif takip edenlerdenim ve dün gece bu problemi atlattım sanki ama emin olamıyorum =/ eşim vajinama girmeye çalıştı yarısı girdi gibi ama ileride bir şeye değiyor ve ordan sonrasını ilerletemiyoruz baskı oluyor, canım acıyor. Anlamadım hiçbir şey daha sonra parmağımı soktum, p...sin baksı yaptığı yere doğru zorlayınca parmağım girdi. komik bir soru mu bilmiyorum ama acaba rahim ağzına mı giriş yapıyorum o kadar yakında olamaz diyorum sonra yada aslında hiç giriş yapmamış mıyız biz asıl girilmesi gereken yer orası mı? pff anlarsınız umarım beni
Kızlar merhaba,bende uzun süredir pasif takip edenlerdenim ve dün gece bu problemi atlattım sanki ama emin olamıyorum =/ eşim vajinama girmeye çalıştı yarısı girdi gibi ama ileride bir şeye değiyor ve ordan sonrasını ilerletemiyoruz baskı oluyor, canım acıyor. Anlamadım hiçbir şey daha sonra parmağımı soktum, p...sin baksı yaptığı yere doğru zorlayınca parmağım girdi. komik bir soru mu bilmiyorum ama acaba rahim ağzına mı giriş yapıyorum o kadar yakında olamaz diyorum sonra yada aslında hiç giriş yapmamış mıyız biz asıl girilmesi gereken yer orası mı? pff anlarsınız umarım beni
E ben de isterim :)
Bazen başardığımın bile farkına varmıyorum tamamen yapmak istiyorum başarmak istiyorum. Arkadaşım yarısına gelınce kalcamda agrı ve acı hıssedıyorum orayı nasıl gecıcem bılmıyorum. ucunu sokarken tekrar tekrar yapıp alıştırmaya calısıyorum orayı. baska önerdıgın bırsey varmı? popoyu hareket ettırıcem gevsemeye calısıcam. birde yaparken bakınca oraya daha kötü oluyorum ıcıme gırdıgı ıcın. kontrol bende oluyot.
Kızlaaaar yenelım artık şunuuuuuuu... Rabbim sen büyüksün bizde gelin olalım inş ve bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla
Kızlar bugünde yarısına kadar falan bırazını aldım. Ondan sonra cok dar gıbı geldı rahat bıraktıgm halde ama acı hıssettım ve bırak. Olucak inş..
merhaba , sen boğum yerine kadar gelmişsin canının acımasının sebebi kendini kasman . o boğum yerine geldiğinde biraz daha bastırmak gerekiyor orayı geçtikten sonra hiçbirşey olmadığını göreceksin the _spell
ben hiç parmak egzersizi yapmadım dün sadece öyle bir cesaret geldi, girdim parmağımla ne yapmam lazım parmak egzersiziyle genişletmem mi lazım orayı, her defasında bu şekilde baskı ve yanma mı hissedeceğim ? Bir de ben üst taraftayken çok zorluyorum girmesi için dediğiniz gibi öne doğruda eğiliyorum ama olmuyor içten içe kasıyorum demek ki kendimi, sanki orası son noktaymış gibi geliyor. eşim üstteyken de korkudan izin vermiyorum ona o da bana güvenmiyorsun deyip kızıyor haklı olarak =( hangi şekilde daha kolay oluyor klasik pozisyonda mı ben üst taraftayken mi? Teşekkürler
canım kesinlikle aynı yerde takılıyorum ucuda ucundan fazlasıda rahat griiyor o dar biyere gelince tıkanıyoruz bakalım onu ne zaman aşıcaz hayırlısı...
best cim nasılsın canım :) bu arada o boğum dediğin yer beni mahvetti canım ya hep orda takılıyorum artık rahatça oraya kadar alabiliyorum orda tükeniyorum onu bi geçebilsek bugüne kadar 2 kez geçtim orayı oda geçince korkudan kendimi geri çektim yani olmicayk bişiy değil aslında olduğunuda gördümde oanki cesareti birdaha nezaman bulucam acep..
Kaderimm bu gün egzersiiz yaptim o olmuyor dediğim genisligi 8 cm uzunluğu 11 santim metre tamamen oldu çok şükür alistimda şimdi hedefim 10 cm aparat onuda deneyip eş denemesine geçeceğim inşallah senin sayende allah senden razı olsun
kaderimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cetrinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm =) canım avatarınıda görünce sarılmışız gibi hissettim
senden sonra bu topiğe hic girmedim simdi seni görünce cok sevindimhadi sarılalıl nerelerdesin neeler yaptın bakıyım