Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnş. arkadaşım.. morelım okadar bozuluyorkı hıc yenemıcekmısım gıbı.. bebeğimde olsun ıstıyorum. ö.değil canım.. anestol ve z.yagı kullanıyorum. Allahım yardım et yenelım vajıyı..

bende ömrüm boyunca yenemeyeceğimi sanıyordum merak etme canım eş denemesinden uzak kalma ara ara deneme yap benim tavsiyem, çünkü eşinle ararken uğraşırken bulursun, aparatla pns çok farklı çünkü, aparat yada parmak inan çok çok zor.pns de tek sorun yeri ve yönü bulursan aparattaki gibi sabırlı ve azimli olursan inan bana bir gecelik hadi de 1 haftalık işi var, bunu aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum canım.

Bak cnm ben bazen warya deligi kocaman goruyrdum nazen hic orda delj yok gbi oluyodu yani daha once gormesem kesn yok derdm ama zorla bol yqg ile sokuyirdm iterk napim ama bnmde o zamanlqr buyuk ebatlar zor girdi tek sey gewsemek lazm ha es denemesnde bak smdi ilj once kaderimn dedigi gbu bol yqg ve bence esine prezrwatf gecr ben oyle yaptm ilk onla hemen girdi tabi onada yag ben bee yagi surdm ve ustte ol elinle tut ve yawasca otur yanma okuyi aci yok yanincq bekle biraz sonra hmn giriyo bide yatagn ucna otr bude oyle dene asil o pizsyon onmli cunku ustte bast okuyo yatagn ucundada hakinyt sende olsn sen yerlestr esn dewam etsn kasma acirsa bilki yasiyosun ha bide yon sorunu istteykn esine egil alttayken esn popoya dogru itsn unutma

Evet bazen banada aparat daha zor gelıyor sert oldugu ıcın. azim yapmaya calısıyorum kafamda bızaman koyuyorum ama ıste nasip bakalım.. Rabbim yardımcımız olsun. eş denemesını o aradan sonra yapamıyorum ama denıcem...

Cok tsk ederm cnm.cok yardmci.oluyorsnn cok sagol saynde biraz daha cesaretleniym dedign.gibi yapaym.bnde zatn.tam.giris yerine gelince bi kasma oluo.o.anda.ikinaym bide itmessem o zmn.olur heralde

rica ederim canım sende sağolasın.eşini itme paniklediğinde dur derin derin nefes al öyle rahatlayınca devam et.birde üstte denemeye çalış ki eşini itme gibi bir ihtimalin kalmaz.

tabiki canım ne zaman nasipse o zman olacak ama bizde çabalamalıyız ki zaten sende bunu fazlasıyla yapıyorsun. Allah yardımcın olacak bu sınav bitecek inşallah, üzülme.eş denemesi için de öyle olsun diye değilde hadi bir deneyelim bakalım şeklinde başla, rahat ol.

klitorisi ovarak denemeyi denediniz mi ? 1 saat 2 saat bıkmadan bunu yapın eşiniz de yardım etsin size. İstekli olmayı deneyin bunu eşiniz için yapmayın ya da sadece yapılması gereken bir şey olarak görmeyin seksi zevkten uçacağınızı düşünün mutlu olacağınızı. Eğer klitorisi ovarak orgazm olursanız vajina gerektiği kadar ıslanır diye düşünüyorum ben .

klitorisle ilgilide birşeyler söylemiştim ben teşekkürler desteğiniz için ama farklı önerileriniz varsa yardımcı olacağını düşündüğünüz.çok mutlu oluruz arkadaşım.

Dogru ben ewde tum gun isleri bitrmyrum ki

ev işi bitmez ki kuzum, heleki birde hamarat bir bayansan hiç bitmez =) tembelsen daha çabuk biter =)
hamaratsan sürekli birşeyler yapmak istersin pasta börek yemek derken başta bulaşık yeter zaten. ama tembelsen şöyle bir geçiştirirsin işte ona akşam olur sanada.

Valla cok hamarat deglm ama esim aparatif seyleri yemektn snra yemeyi sewyo o yuzden sarma ve hamur isim tatlm pek eksk olnyo haftada kac kez yapiorm cayn ynina

Valla cok hamarat deglm ama esim aparatif seyleri yemektn snra yemeyi sewyo o yuzden sarma ve hamur isim tatlm pek eksk olnyo haftada kac kez yapiorm cayn ynina

hamarat değilim diyosun sarma hamur işim eksik olmaz diyosun daha ne olsun canım, onları yaparkende bir dünya bulaşık çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…