- 19 Kasım 2013
- 1.202
- 63
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.561
canım ben egzersizden anlamadığım için cvp lamadım kusura bakma ama şunu söyleyim ara verince mesela fazla ara verdiğimde bende sanki vajiyi yeni yenmiş gibi rahatsızlık olabiliyor, ama tabi eskiye oranla bir denemeyle geçebiliyor.yani takılma buna ağrı hissi bence kendini kasmanla alakalı ,zaman yoktu ayrıntılı yazını okuyamadım yarında bakarım yine, batma hisside kuru kuru deneme yaparsan yani yeterli kayganlık olmazsa oluyor tatlım.
İnş. arkadaşım.. morelım okadar bozuluyorkı hıc yenemıcekmısım gıbı.. bebeğimde olsun ıstıyorum. ö.değil canım.. anestol ve z.yagı kullanıyorum. Allahım yardım et yenelım vajıyı..
ayy canım ya akşam biraz konuştum yumuşak bugün aparat yapayım sana diyor :)) hehe bugün yorgunuz nasipse yarın birşeyler yapmaya çalışırız
oyy canım benim inşallah birkaç gün sürmeden seninde inşallahmutlu haberini alırız arkadaşım.
Estafullah ben egzersiz yaparak yenmeye çalışıyorum canım regliden önce rahat yaptığım aparatin şimdi zor yapıyorum sendede böyle oldumu diye soracaktım ve artık eş denemesine geçeceğim yavas yavaş tavsiyelerin varmı
aminnn canım benimmm nasılsın bugünn ??
hamdolsun güzelim iyiyim , sen nasılsın asıl biraz daha iyi misin?
Kaderimm sen bu saatlerde pwk yazmazdin
canım zaten bu saatte evde olurdum herzamanda eşimin işi uzadı bende kilitledim kapıları onu bekliyorum =) eve gitmedim daha.
bende ömrüm boyunca yenemeyeceğimi sanıyordum merak etme canım eş denemesinden uzak kalma ara ara deneme yap benim tavsiyem, çünkü eşinle ararken uğraşırken bulursun, aparatla pns çok farklı çünkü, aparat yada parmak inan çok çok zor.pns de tek sorun yeri ve yönü bulursan aparattaki gibi sabırlı ve azimli olursan inan bana bir gecelik hadi de 1 haftalık işi var, bunu aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum canım.
Cok tsk ederm cnm.cok yardmci.oluyorsnn cok sagol saynde biraz daha cesaretleniym dedign.gibi yapaym.bnde zatn.tam.giris yerine gelince bi kasma oluo.o.anda.ikinaym bide itmessem o zmn.olur heralde
İyu bklim cnm calsmk guzl deglmi
Evet bazen banada aparat daha zor gelıyor sert oldugu ıcın. azim yapmaya calısıyorum kafamda bızaman koyuyorum ama ıste nasip bakalım.. Rabbim yardımcımız olsun. eş denemesını o aradan sonra yapamıyorum ama denıcem...
valla kendi sevdiğin iş olsa neysede benim şuan kendi işim olmadığından çokta eğlenceli değil,ev işine mi yetişeceksin buraya mı insan bocalıyor.
klitorisi ovarak denemeyi denediniz mi ? 1 saat 2 saat bıkmadan bunu yapın eşiniz de yardım etsin size. İstekli olmayı deneyin bunu eşiniz için yapmayın ya da sadece yapılması gereken bir şey olarak görmeyin seksi zevkten uçacağınızı düşünün mutlu olacağınızı. Eğer klitorisi ovarak orgazm olursanız vajina gerektiği kadar ıslanır diye düşünüyorum ben .
Dogru ben ewde tum gun isleri bitrmyrum ki
ev işi bitmez ki kuzum, heleki birde hamarat bir bayansan hiç bitmez =) tembelsen daha çabuk biter =)
hamaratsan sürekli birşeyler yapmak istersin pasta börek yemek derken başta bulaşık yeter zaten. ama tembelsen şöyle bir geçiştirirsin işte ona akşam olur sanada.
Valla cok hamarat deglm ama esim aparatif seyleri yemektn snra yemeyi sewyo o yuzden sarma ve hamur isim tatlm pek eksk olnyo haftada kac kez yapiorm cayn ynina