- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.541
Bugun tekrar denemeye kararliyim... eltim ve kaynim yeni evli eltim hollandada yasiyor buraya yilbasi icin geldiler ben yemege davet ettim hazirlandim ama o gun saat 5 de gelemiceklerini soyledilee(sebepleri ise geziyorlarmis)benim butun hazirliklar cope tabi... bidaha davet etmedim . Iki gun sonra gidiyorlar diye esim biz gidelim oraya dedi tamam dedim sonra tekrar aramasinlarmiiiii biz biyere gidicez iste falan falannn.. bende hayir dedim benimde ona gore programim var ve gittik gelin hanim surat 5 karis yanimiza bile cikmadi dogru durust programlarini bozduk diye esimi apar topar kaldirdim eve donduk ve o moral bozukluguyla ne denemeeee ne biseyyy insallah bugun ama hic havamda degilim
inşallah ya birazda eşime kızdım dedim sanki bi tek benim sorunum ne kadar para ödüyor insanlar bunun içiin lütfen her fırsatta deneyelim diyorum o sakin sanki ortada bişey yok çok nprmal bir evlilik belki beni üzmemek için yapıyordur ama daraldımm
İcmde cocgm olmyck gbi bi his war
Bugun muayene oldum hastanede calisiyorum zaten hemen muayne oldum kizlik zarim yirtilmis doktor da aynini dedi saat 6 yonunde tek yirtik var icerden makata dogru yirtilmis dedi. Ya ben kizlik zarini goruyorum kucuk dudaklari aciyorum elimle vajinayi cevreleyen deri diye diye biliyorum internette resimlere de bakmistim. 3 gun gecti bugun egzersiz yapayim dedim yapamadimparmak bile sokamadim cok acidi
ewet cenabı allah herşeyi yaratmış ama alışıyım biraz dye yag kullanyorm
Bnde esle deniyorm egzerszi bi.turlu yapamadm esle deneme daha kolay oluoo bndede aci deglde baski oluo ona korkuyorm kasiliyorm hmn
Ya grdgini.hissediyormda bi degsk.bise oluo gerisine korkuyorm.itiyorm.hmnnn aslnda acida olmuo ya bz yan yana deniyirz esm.ustte olunca hic olmuo.bilmiyirm.yon.mu.sasiriyirz hic girmio ole usttede bn yapamiyorm.en.iyi yan oluo biraz ucu girio ondan sonra ittrmsm olck da iste bn.kndme hakm.olamiyirm bi anda ittriormm
biz daha önce konuşmuyduk canım sanki öyle hatırlıyorum. bu arada yan deniyorsanız poponun eğimli olmasına dikkat edin, nasıl derseniz, şimdi vajinaya pns dik girmiyor eğimli giriyor, o eğimi sağlamak lazım yan pozisyonu çok denemediğim için bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım ama deneme yanılma bulun, hmen bırakmayın , takıldığınız zaman mutlaka ıkının, eşiniz size yan yana olduğunuz için hani afedersiniz enseden boyundan öpme şansı varya, etkilendiğinizde kendinizi bırakır kasmazsınız, bunu sürekli bırakmadan yapsın ve birde şu videoya bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin-69.html
ilk sayfada çizgiler içinde sayfanı altına doğru işaretledim canım animasyon videolar pozisyonla alakalı 3. video sanırım, yan deneme yaparken bunu bakarsın.orda mümkün olduğunca size haz vermeye çalışsın o zaman inanın öyle bir gevşiyorsunuz ki hiçbirşeye gerek kalmıyor.
İnşallah canım yenmissin sen ne güzel inşallah bizede nasip olur canım sen egzersiz yaptinmi bir kaç sorum olakti da izin verirsen
arkadaşlar dün gece deneme yaptık ama yine olmadı çok üzgünüm
batma hissi cok normaaal!lutfen moralinizi bozmayin,nefes verirken gevsetmeyi deneyn,hep bunu soyluyorum,inanin gordum faydasini Allah in iznyle
..azcik bekleyin icinizden cismi ckarmadan,alisiyo orasi..aştiktan sonra bile o aci olablyo bazen,sıktıgımz ve orayi daralttgmz icn
buyr cnm sor dha yenı gordm k.bkma
Ewet cnm.konusms olablrzz baktm.smdi videoya aslnda egmli girio da biraz ittrnca dar bi yere gelio oraya haff grnce hmn.pank.oluyorm aslnda ittrmesm olack gibi bide gevsemeye calisaym biraz daha sakn.olmaya calscmm ins bu sefer olur yarisi bile grse cok sevncm.ya
Yorumun ıcın t.ederım.bıraz cesaret verdı. şu kalçamdakı ağrı ve batma hıssı korkutuyor benıi. yenmem lazımmmm yenmem lazım artıııkkk
kızlar okadar üzgünümki.. Başa dönüyorum sanki o batma hıssı cok cok morelımı bozuyor. Eşim sessızlestı artık sanki.. Cok cok üzgünüm böyle morelım bozuk oldukcada gücüm gelmıyor.... :'( ağlayasım var
benimde eşim hep sakindi biz hasta değiliz olur zamanla, beni itmesen olacak falan tarzı şeyler, sadece yaşayan bilir canım,birde yanlarında dr söyleyecekte o zaman işin ciddiyetini anlayacaklar, birde beni düşün dr eşimin yanında vajinismusu araştıracağına pozisyon çeşitlerine baksaydın böyle olmazdın dedi. eşimde bende diyorum araştırma vajinismusu diye demez mi, hadiii bu defa gelde o eşten anlayış bekle. zaten birazda sonrasında kızacak diye nasıl yeneceğimi şaşırdım o gece.