Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım herşeyde vard bi hayır üzülme, bende gıcık olurum, bizim programımız var mı diye kimse düşünmez, kendilerininkini bozdurmazlar , boşver sıkma canını senin canın sağolsun 1 gün sonra olsun varsın, moralini yüksek tut herkese inat başarmalısın.

benimde eşim hep sakindi biz hasta değiliz olur zamanla, beni itmesen olacak falan tarzı şeyler, sadece yaşayan bilir canım,birde yanlarında dr söyleyecekte o zaman işin ciddiyetini anlayacaklar, birde beni düşün dr eşimin yanında vajinismusu araştıracağına pozisyon çeşitlerine baksaydın böyle olmazdın dedi. eşimde bende diyorum araştırma vajinismusu diye demez mi, hadiii bu defa gelde o eşten anlayış bekle. zaten birazda sonrasında kızacak diye nasıl yeneceğimi şaşırdım o gece.

canım benim şuan çok yenisin, biz yendiğimiz halde ara verince bizde bile bazen normalden farklı olabiliyor, mesela ben 1 yıl geçmesine rağmen geçenlerde stresli olduğum için resmen olmadı, çok zorlandım neden mi, ee streslisin kendini gevşetmen lazım, sonuçta duygularla alakalı bir olay bu kendini bırakmaz zevk almazsan nasıl olsun ki,bazen böyle iniş çıkışlar olur ama hiçbirzaman geriye gitmezsin merak etme.

ewet cenabı allah herşeyi yaratmış ama alışıyım biraz dye yag kullanyorm

canım aynen bende diyorum ya 2 defa hadi 3 defa kullanın yeter ki ben 2 de bıraktım, sonraki denemede o an tabiki yağ gibi olmasada birazcık uğraşıp kayganlığını ıslaklığını artırıp o şekilde devam edip alışmalısın.yavaş yavaş alışılıyor merak etme, ama sürekli ona bağlı kalırsa bu defa bırakmak zor gelir.

Kaderimm nerdesin ben egzersiz yapıyorum ama olmuyor parmak kalınlığındaki aparat oluyor ama daha önceki yaptığım aparatlar olmuyor acı yok ama girmiyor önce kayıp gidiyodu şimdi ne oldu lütfen acil yardım egzersizi bırakmadım önerinin bekliyorum

Bnde esle deniyorm egzerszi bi.turlu yapamadm esle deneme daha kolay oluoo bndede aci deglde baski oluo ona korkuyorm kasiliyorm hmn

hangi pozisyonde deneme yapıyorsunuz? bu arada baskı hissi eğer pns i dik değil eğimli iterseniz ve o esnada ıkınırsanız olmaz.

Ya grdgini.hissediyormda bi degsk.bise oluo gerisine korkuyorm.itiyorm.hmnnn aslnda acida olmuo ya bz yan yana deniyirz esm.ustte olunca hic olmuo.bilmiyirm.yon.mu.sasiriyirz hic girmio ole usttede bn yapamiyorm.en.iyi yan oluo biraz ucu girio ondan sonra ittrmsm olck da iste bn.kndme hakm.olamiyirm bi anda ittriormm

biz daha önce konuşmuyduk canım sanki öyle hatırlıyorum. bu arada yan deniyorsanız poponun eğimli olmasına dikkat edin, nasıl derseniz, şimdi vajinaya pns dik girmiyor eğimli giriyor, o eğimi sağlamak lazım yan pozisyonu çok denemediğim için bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım ama deneme yanılma bulun, hmen bırakmayın , takıldığınız zaman mutlaka ıkının, eşiniz size yan yana olduğunuz için hani afedersiniz enseden boyundan öpme şansı varya, etkilendiğinizde kendinizi bırakır kasmazsınız, bunu sürekli bırakmadan yapsın ve birde şu videoya bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin-69.html
ilk sayfada çizgiler içinde sayfanı altına doğru işaretledim canım animasyon videolar pozisyonla alakalı 3. video sanırım, yan deneme yaparken bunu bakarsın.orda mümkün olduğunca size haz vermeye çalışsın o zaman inanın öyle bir gevşiyorsunuz ki hiçbirşeye gerek kalmıyor.

arkadaşlar dün gece deneme yaptık ama yine olmadı çok üzgünüm

arkadaşlar dün gece deneme yaptık ama yine olmadı çok üzgünüm

canım denemede yaptıklarını yöntemini anlatır mısın ayrıntısıyla, pozisyonun falan bahsetki nerde aksaklık oldu onu anlamaya çalışalım. aksaklık diyorum çünkü acemi olduğumuz için ilklerde yerini yönünü bulamayabiliriz bu çok normal ama olacak yakında Allahın izniyle sen merak etme hiç.

Yorumun ıcın t.ederım.bıraz cesaret verdı. şu kalçamdakı ağrı ve batma hıssı korkutuyor benıi. yenmem lazımmmm yenmem lazım artıııkkk

Ewet cnm.konusms olablrzz baktm.smdi videoya aslnda egmli girio da biraz ittrnca dar bi yere gelio oraya haff grnce hmn.pank.oluyorm aslnda ittrmesm olack gibi bide gevsemeye calisaym biraz daha sakn.olmaya calscmm ins bu sefer olur yarisi bile grse cok sevncm.ya

canım ordakiler biraz daha artık olayı aşmış kişiler daha dik duruyor olabilirler ama fikir olur senin için, mesela girdikten sonra zaten zamanla alışıp daha rahat hareket edersin ama ilk daha yeniyken daha eğimli falan olmak dikkat etmek lazım. ve şunuda söyleyim yarısı değil ucu bile girerse sakın bırakma, zaten iş yeri bulmakta ıkınarak elinle tutup gezdir vajinada gezdir ama ısrarla burda duracak deme, çünkü yanlış yere delik olmayan yere itiyor olabilirsin,zaten başka delik yok ve sadece vajina girişi var başka yere girme şansı olmadığı için ıkınırken ilerlemiyorsa baskı hissediyorsan yanlış yere itiyorsun demektir etrafında aşağısında vajinayı çevreleyen deriyi biliyorsun hemen o vajina girişini hafif örtüyor göremeyebilirsin ama eğimli oraya doğru girişi pns bulur.panikleme, daha doğrusu bu elinde değil biliyorum ama panikleyince çıkarma, sadece derin derin gerekirse 10 kere gevşeyene adar derin nefes al ve yavaş yavaş ver, iyice gevşe sonra bak o gevşeme anında ilerler ıkınırken ilerler.

Yorumun ıcın t.ederım.bıraz cesaret verdı. şu kalçamdakı ağrı ve batma hıssı korkutuyor benıi. yenmem lazımmmm yenmem lazım artıııkkk

canım ben egzersizden anlamadığım için cvp lamadım kusura bakma ama şunu söyleyim ara verince mesela fazla ara verdiğimde bende sanki vajiyi yeni yenmiş gibi rahatsızlık olabiliyor, ama tabi eskiye oranla bir denemeyle geçebiliyor.yani takılma buna ağrı hissi bence kendini kasmanla alakalı ,zaman yoktu ayrıntılı yazını okuyamadım yarında bakarım yine, batma hisside kuru kuru deneme yaparsan yani yeterli kayganlık olmazsa oluyor tatlım.

canım kesinlikle öyle düşünme bende hatta norbit kardeşim de reglden sonra çok zorlandık moralini bozma çalışmaya devam

ayy canım ya akşam biraz konuştum yumuşak bugün aparat yapayım sana diyor :)) hehe bugün yorgunuz nasipse yarın birşeyler yapmaya çalışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…