- 25 Ağustos 2013
- 37
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.501
Cikartmiyacam peki nefes egsersizligi nasil yapilior ve ozaman geciormu
benimde moralim berbat.biraz önce forumda gezerken guatr ın hamileliğe engel olduğunu öğrendim(
oğlum 5 aylıkken çıktı bende ve ilaç tedavisi gördüm.şimdi ilacıda bıraktık sadece aylık kontrole gidiyorum.ve biz çocuk düşünmeye başlamıştıkki forumdaki yazıyı okuyunca çok kötü oldum..
hiç sorma canım benden sonra evlenen ve hamile olmayan kimse yok bi ben
oyy canım mutlaka doktora danış moralini bozma lütfen(
zaten bu ayki kontrolüme gidemedim bir türlü ilk fırsatta soluğu doktorda alcam
hiç sorma canım benden sonra evlenen ve hamile olmayan kimse yok bi ben
canım hiç moralini bozma bir ölüme çare yok ne yöntemler var bebiş için hem bebişin de var şükürr rabbim nasip etsin bizede ama mutsuzum bu aralar ben haftasonuna odaklanmıştım yılbaşından önce bitece k diye şimdi deneme yapmaya korkuyorum denemeye değilde çıplak olmaya depremden canım sıkkın ne zaman olacak alışacak bebiş olacak off
shimarik ve asi hiç canınızı sıkmayın bende aynı şeyleri yaşadım ve çok dua ettim Rabbime şükürler olsun ki vajinismusluyken nasip oldu.Rabbim duaları boşa çevirmez...
İcmde cocgm olmyck gbi bi his war
İcmde cocgm olmyck gbi bi his war
depremi düşünme Rabbim ne nasip etmişse onu yaşarız.çok tedirginsen yanına komidin üstüne felan sabahlık varsa koy.hazır motive olmuşken erteleme canım ya..hem bak inan bana hem o iş olunca hemde üstüne bebiş bak bakalım eşin nasıl değişmiş.zaten şu sıkıntıyı çözersen sende mutlusu olmayacak.hergün Allaha şükredereceksin benim gibi.ondan sonrada heyecanla regli gününün geçmesini bekleyeceksin.tam bu kadar motive olmuşken vazgeçme lütfennnn..hadi bu hafta sonuna kadarüstesinden gelkiii bebişinide en kısa sürede kucağınıza alasınızz
Rabbim hayrlisni wersn hani kurtldm ya vajidn hmen hamle kalmk istyom adet duznszlgm var sorn olrmu acaba
şşttt yok öyle bişeyyyy hem çocuğu olmayan her evli bayan ki bende bunlardan biriydim ya bebeğim olmazsa korkusu yaşıyo.çok normal bu korkuyu yaşaman..ama bak ben bebişimi aldım kucağıma ve sizlerde en kısa sürede alacaksınız inşallah..sonrasındada yok niye yemiyo yok neden yürümüyo neden konuşmuyor kaygısı başlıyor..
inşallah ya birazda eşime kızdım dedim sanki bi tek benim sorunum ne kadar para ödüyor insanlar bunun içiin lütfen her fırsatta deneyelim diyorum o sakin sanki ortada bişey yok çok nprmal bir evlilik belki beni üzmemek için yapıyordur ama daraldımm
benimde moralim berbat.biraz önce forumda gezerken guatr ın hamileliğe engel olduğunu öğrendim(
oğlum 5 aylıkken çıktı bende ve ilaç tedavisi gördüm.şimdi ilacıda bıraktık sadece aylık kontrole gidiyorum.ve biz çocuk düşünmeye başlamıştıkki forumdaki yazıyı okuyunca çok kötü oldum..
yanii evlenene kadar kimle evleneceğiz nasıl hayatımız olacağı merak ederken tekrar koşuşturmaca vaji misin çcuğun oluyo mu büyüyo muu ohooo hep hayat devam ederr yaşlandık
bende aynı tepkiyi eşime .ama telefonuna mesaj çekerek.sonra 2 haftalığına şehir dışına gittim.orda netten yazıştık eşimle .bana sen beni suçluyosun fakat, sen kendini benden uzaklaştırıyorsun demişti.sonra bana bu siteden vajiyi yenen kişilerin başarı hikayelerini gönderdi.ardından bana ben eşimin tam anlamıyla benim olmasını istiyorum dedi.önceden 2.çocuğu istemeyen eşim 2 hatta 3 çocuğum olmasını istiyorum dedi..zaten o anda ben evime dönünce bu sorunu tamamıyle bitirecem dedim.kafamda bitirdim ve geldiğim gece romantik ortam hazırlayarak üstesinden geldim...
Cnmm Bende de guatr var hem de deisij bisey moralini bozmamaya calisiyrm ama bndee korkuyrm yaaallah Yardimcimiz olsun
amin cnm.panik oldum biraz önce annemi aradım.çünkü annemdede guatr vardı 18 yıl boyunca.yok bişey olmaz dedi.abimden sonra guatr olmuş.ve bende doğmuşum..moralim birazcık düzeldi lakin doktora gitmeden rahat edemeyeceğim.İnşallah Rabbim her isteyene gönlünce bebişnasip eder (amin)