Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel anlatmışsın canım ama şöyle bir sorun var ben eşimi bırakıp bir yere gidemiyorum zaten gurbetteyiz bir yemeği bile ayrı yiyemiyoruz kıyamıyorum ona ben çok severek evlendik o konuşmayı sevmez ondan belki de diyorum ama sıkıldım da bu durumdann :KK43:

bende gitmezdimde o aralar çok sık tartışır olduk biraz uzaklaşmakiyi olur düşüncesiyle yaptım.ilk defa oğlundan ayrı kaldı.ha bu arada benim eşimde hiç konuşmazz bizde severek evlendik :))) ama bişey diyeyim mi biz bu işi yaptıktan sonra şükürler olsun Rabbime ne tartışma ne bişey kaldı...eşim 360 derece değişti.birde oğlunada hasret kaldı :))) iyioldu iyi.şimdi yeni gelinler gibi naz yapıyom vallahi :KK17:

hadii canlarr ben gider sabah erken kalkacağım yatayım ne kadar huzurlu değilsem de uyumaya çalışayım rabbim hayırlı bi gün nasip etsin hepimize inşallah

amin cnm.panik oldum biraz önce annemi aradım.çünkü annemdede guatr vardı 18 yıl boyunca.yok bişey olmaz dedi.abimden sonra guatr olmuş.ve bende doğmuşum..moralim birazcık düzeldi lakin doktora gitmeden rahat edemeyeceğim.İnşallah Rabbim her isteyene gönlünce bebişnasip eder (amin)

Cnm bnm annmde de guatr var ama hashimoto yok..Benim hem guatr hmde hashimoto DİE bsey var iki aydir ilaç kullaniyorum. Değerler yüksek olunca bebis olmuyormus. Değerlerin buay düştü çok şükür ama hamile kalmadim gibime geliyor. Umutsuzluğa kapilmak istemyrm bide adette olamyrm:KK43:(

bende gitmezdimde o aralar çok sık tartışır olduk biraz uzaklaşmakiyi olur düşüncesiyle yaptım.ilk defa oğlundan ayrı kaldı.ha bu arada benim eşimde hiç konuşmazz bizde severek evlendik :))) ama bişey diyeyim mi biz bu işi yaptıktan sonra şükürler olsun Rabbime ne tartışma ne bişey kaldı...eşim 360 derece değişti.birde oğlunada hasret kaldı :))) iyioldu iyi.şimdi yeni gelinler gibi naz yapıyom vallahi :KK17:

:KK43:( kopup gitmeden gelin olurum inşallah

Cnm bnm annmde de guatr var ama hashimoto yok..Benim hem guatr hmde hashimoto DİE bsey var iki aydir ilaç kullaniyorum. Değerler yüksek olunca bebis olmuyormus. Değerlerin buay düştü çok şükür ama hamile kalmadim gibime geliyor. Umutsuzluğa kapilmak istemyrm bide adette olamyrm:KK43:(

bak değerler düşmeye başlamış umutsuzluğu bir kenara at lütfen.doktorların çocuğun olması olasılığıdüşük diyipte çocuk sahibiolan kişileri tanıyorum.kiiii sende böyle birşey de yok.bak annemde diyo 18 yıl kadın bu hastalıklauğraştı deneyimli biri.gönlünü ferah tut bol bol dua et..İnşallah Rabbim sana ve isteyen her arkadaşıma bebek nasip eder..ilaçlar adeti etkilemişolabilir.stres bile geciktirir.belkide ufukta bebiş vardır hiç belliolmaz

Hayırlı geceler kızlar.. Ben adet oldum yenı bıttı yavastan yenıden egzersızlerıme basladım. Yapıcam bıtıcek bu vajı inşaAllah. Arada yazıyorum ama benı tanıyan arkadaslar görmüyor sanırım. Sızlerde umarım ıyısınızdır.. Rabbim hayırlısıyla vajıyı yenıp bebişlerımıze kavustursun :) egzersız yaparken okuyorum yazılanları motıve edıyorum kendımı. Kızlar egzersızde bıraz aradan sonra ıkı parmagı alamadım. Sıra sıra yapıp 7 cm yenıden yenıcem dua edın üzülüyorum.. Üzülüyoruz ama Rabbim büyük. Egzersızde vajına gırısının içten üst kısmı acıyor yani bıse var gıbı. Kızlar buyüzden rahat yapamıyorum ve malum darlık hıssedıyorum. Uyumayan varsa yardımcı olursa sevınırım..

:KK76:
Hayırlı geceler kızlar.. Ben adet oldum yenı bıttı yavastan yenıden egzersızlerıme basladım. Yapıcam bıtıcek bu vajı inşaAllah. Arada yazıyorum ama benı tanıyan arkadaslar görmüyor sanırım. Sızlerde umarım ıyısınızdır.. Rabbim hayırlısıyla vajıyı yenıp bebişlerımıze kavustursun :) egzersız yaparken okuyorum yazılanları motıve edıyorum kendımı. Kızlar egzersızde bıraz aradan sonra ıkı parmagı alamadım. Sıra sıra yapıp 7 cm yenıden yenıcem dua edın üzülüyorum.. Üzülüyoruz ama Rabbim büyük. Egzersızde vajına gırısının içten üst kısmı acıyor yani bıse var gıbı. Kızlar buyüzden rahat yapamıyorum ve malum darlık hıssedıyorum. Uyumayan varsa yardımcı olursa sevınırım..

Canim merhaba Ben egsersiz. Yapmiorum ama biliorsun esle yapiorum ama aci daha oluor batma basinc delik hizsi olmuor gibi indallah olcak ve hemen kendimi cekiorum korkudan ama ne acilar ve dunyada deyip Motive etmeye cAlisiorum :KK66: seni beklioruz den yaparsin senin aci varmj

Valla canim ben arkadasimdan biliyorum oda 3 senelik evli her iliskide krem kullaniyomus ve oyuzden normak dogum bile yapamadi icini karartmis gibi olmasin ama bende egzersiz yaptigim zaman yukarda bu kemik hissediyorum belki benim bile oyledir es denemsinde anlicaz arttik

anladım canım evet olabilir çünkü ben artık izin veriyorum gel görki orda takılıyor neyse onuda aşayımda ya gerisi umrumda değil alışırız inş. bir soru olmazsa yeterki sonuna kadar girsin...
İyi akşamlar diliyorum herkese öncelikle :KK3:
Ben geçen sene tam bugün, muhtemelen de bu saatlerde yendim bu illeti, sizinle kutluyorum birinci yılımı :KK1:
İnanın 3 ay çekmeme rağmen o kadar yıpranmıştım ki, senelerce çekenleri düşünemiyorum bile.
O kadar zor bişey ki, Allah düşmanıma vermesin. Hani mesele zevk olayı falan değil, kendini evli gibi hissetmiyorsun bile :KK31:
Ben Allaha çok şükür erken farkettim, eşim de çok destek oldu. Burayı bulmam da süper oldu zaten :KK16: Tabi bizim jenerasyon farklıydı, herkes yendi gitti biyerlere :KK1: Cecemm de bizim jenerasyon bu arada :KK19:
İşte öyle böyle derken, alıyordum jeli elime parmak egzersizleriyle başladım, daha sonra 7-8 cm çapında mumdan aparat yaptım kendime ve adetim bitti, ertesi gün yaptım ve oldu. Size tavsiyem egzersiz yapın, hani bu 13 cmlik aparat olmaz,5 olur 7 olur. Ama oraya bişeyin girebileceğine dair beyninize sinyaller göndermeniz çok önemli. Ve bu işte sebat etmek çok önemli. Pes etmeyin.
Korka korka nereye kadar. Kafanıza yenicem diye takın, inat edin. Benim hiç acımamıştı. Hatta eşime sormuştum, gerçekten girdi mi dur bi daha bakayım diye :KK9:
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Bu derdi çekmeyen anlamaz. Dualarım hep bu derdi yaşayanlarla:KK16:
Allah yeni yılda yeni mutluluklar getirsin hepinize :119:
Not: Cecoşş sen de yenememişsin hala, sana ayrı bir dua ediyorum zaten. İnşallah biter artık bu derdin. Çok ilerlemiştin sen. Yakındır yenmen. :KK19: Allah yardımcın olsun canımmm:KK16::KK16:

oo yasminnn canım benim hoşgeldin çok sağol canım dualarınızı hissediyorum ben zaten yavaşda olsa yol ilerliyor görüyonmu bir yarışma başlatmıştım sizler yendiniz ben kalmıştım aradan koca 1 sene geçti ve ben yine bir yarışma başlattım baya arkadaş yendi ben kaldım nereye kadar gider böyle kuzu :44: neyse artık inşallah bende başarırım 2014 de yüzüm güler artık bu konuda Allah büyük özledim valla arada gir motive et eski vajili dostum :13:

:KK76:

Canim merhaba Ben egsersiz. Yapmiorum ama biliorsun esle yapiorum ama aci daha oluor batma basinc delik hizsi olmuor gibi indallah olcak ve hemen kendimi cekiorum korkudan ama ne acilar ve dunyada deyip Motive etmeye cAlisiorum :KK66: seni beklioruz den yaparsin senin aci varmj

kızlar okadar üzgünümki.. Başa dönüyorum sanki o batma hıssı cok cok morelımı bozuyor. Eşim sessızlestı artık sanki.. Cok cok üzgünüm böyle morelım bozuk oldukcada gücüm gelmıyor.... :'( ağlayasım var

kızlar okadar üzgünümki.. Başa dönüyorum sanki o batma hıssı cok cok morelımı bozuyor. Eşim sessızlestı artık sanki.. Cok cok üzgünüm böyle morelım bozuk oldukcada gücüm gelmıyor.... :'( ağlayasım var
batma hissi cok normaaal!lutfen moralinizi bozmayin,nefes verirken gevsetmeyi deneyn,hep bunu soyluyorum,inanin gordum faydasini Allah in iznyle
..azcik bekleyin icinizden cismi ckarmadan,alisiyo orasi..aştiktan sonra bile o aci olablyo bazen,sıktıgımz ve orayi daralttgmz icn

Son düzenleme:
kizlar hic aci olmayacak dusuncesi bizi bu hale getiriyo niraz da..sok oluyoruz ilk denemede aci olunca, kasilmamz artiyor bu yuzden..baslarda acimasini normal karsilamak gerek demek,psikolojik,o zaman direnc artabilir.. bi de o bolgeyi tanimadgmz icin kafadaki tabular mahvediyo isi,duvar saniyoruz orayi,bu da kasilmayi artiriyo.. bir de kendimizi suclu ve eksik goruyoruz!! ne demek yani, isteyerek mi cekiyoruz..bnce en basta bu pis psikolojiyi aşmaliyiz,insaallah

Bugun tekrar denemeye kararliyim... eltim ve kaynim yeni evli eltim hollandada yasiyor buraya yilbasi icin geldiler ben yemege davet ettim hazirlandim ama o gun saat 5 de gelemiceklerini soyledilee(sebepleri ise geziyorlarmis)benim butun hazirliklar cope tabi... bidaha davet etmedim . Iki gun sonra gidiyorlar diye esim biz gidelim oraya dedi tamam dedim sonra tekrar aramasinlarmiiiii biz biyere gidicez iste falan falannn.. bende hayir dedim benimde ona gore programim var ve gittik gelin hanim surat 5 karis yanimiza bile cikmadi dogru durust programlarini bozduk diye esimi apar topar kaldirdim eve donduk ve o moral bozukluguyla ne denemeeee ne biseyyy insallah bugun ama hic havamda degilim :KK43:

X