Arkadaslar dun aksam burda karar verdim bu aksam olacak bitecek diye. Cunku gerekli egzersizleri cok rahat yapabiliyodum sadece p.si iceri alamiyodum. Aksam bi dus aldim rahatladim sakinlestirici ictim ve iliskiden once biraz egzersiz calisip alistirma yapmak istedim. Kucuk dilatorle basladim emla ve bepantholu karistirarak hem vajina icine hem dilatore surdum ve egzersize basladim en buyuk dilatore kadar geldim emla iyice uyusturdugu icin aci cekmiyodum hissetmiyodum bile. İliskiye hazirdim artik ve en son yapay penis vermisti doktor en son bi kerede bunu sokup cikarayim dedim( daha oncede sokmustum bunu canim yanmisti bidaha sokamam diyodum) soktum ve o kadar rahat girdiki hic hissetmedim bile emlayi bol kullandim sanirim iyice uyumus. Cunku daha once canim yanmisti bu sefer hissetmedim bile. 2 kere sonuna kadar soktum cikardim ve cok mutlu oldum bu canimi yakmadiysa iliskiye hazirim ben dedim son kez 1 kere daha soktum ve cikardigimda peniste kan gordum panige kapildim esim sakinlestirdi kizligin bozuldu askim rahatla isin zor kismini atlattin falan diye sakinlestirdi beni. Bi avuctan biraz daha az kan geldi bu normal mi bilmiyorum bide dun geceden beri hala az az kanamam var. Kizlar asil kafami karistiran mesele su doktorlar bana kizligin esnek bozulmaz normal dogum yaparsan o zaman bizulur anca demislerdi. Ve simdi bu kanama neyin nesi ben anlamadim esim kizlik diyor ama kafam karisik anlamiyorum cunku diletor ve parmsk egzersizi yapiyorum zaten kac haftadir dun geceye kadar hic kanamam olmamisti. Bu kan neyin nesi acaba kizlik mi yoksa icerde baska bi yere hasar mi verdim ???????