-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.201
Ya agriyi faln gectmde bakin b birbucuk sene oldu ve bebek jasretyle bende esmde yaniyrzbsey sorcm hicmi agactan dusmednz ya esinz icin mutlulugunz icin acisa bile ki aci yok acisa bile o aciyi cekmezmisinz mitlu olmak icin
baskı var abartılan acı yok.o baskıda kastığımızdann.ama p...nin tamamı girincr acı gidiyo
haydi maşallah bize de nasip olur inşallah sende benim halayımı çekersin cnm :))
Tamami girmedi ama baya gordi esim gitgel yapti baya bi yapti alisiyim biraz diye
tamam o zaman 2.sinde tam anlamıyla olur.benimkide 2.sinde tamamı girmişti.
İns ya esim tam girmeden rahtca iliskiye girmeden daha olmus saymam diyo
Slm kizlar cok mutluyum bugun o kabusu bititdim artik bitti bir bucuk senem gitti ama bitti bitti bitti
Tebrikler canim darisi bizim basimiza
beni eşim ilkinde tamamı girdi diye yalan söylemiş.2.sinden sonra şimdi tamamı girdi dedi.hani ilkinde olmuştu dediğimde onda az kalmıştı dedi.ben mesela artık kayganlaştırıcı bişeyde kullanmıyorum
Şimdi şöyle bisey oluyor artik agircak aciycak düşüncesini sildim artik olsun istiyorum ama azcik ucu giriyor devami gelmiyorzeytinyagida çok kaygan yapiyo artik sinirlerim bozuluyor neden neden opmuyor
arkadaşım merhaba bakın evet yağ kayganlaştırıyor hatta tam yerini bulunca bunun size faydasını göreceksiniz, ne ağrı ne başka şey, ilk önce birazcık girene kadar elinizle destek vermeniz tutmanız lazım,ıkınarak poponuzlada ittirir gibi dik değil eğimli şekilde girdiree çalışın. birazcık girdikten sonra yavaş yavaş bırakırsınız.zaten ucu giriyorsa tamam gerisi çorap söküğü gibi gelir inanın, altta deniyorsanız poponuzun altına yazstık koyun, üstte deneyin derim ama daha kolay ilerlersiniz, eşinize doğru eğimli olun dik oturmayın, vajina aşağı baksın, ileri geri hareket ettirin poponuzu.ıkınmak çok işinize yarar, birde derin derin nefes alıp paniklediğinizde durun ve nefes alın verin, iyice gevşediğinizde bile o kasmadığınız küçücük zamanda bile hemen ilerler sonuna kadar.
Bak bma sor anlat yardm ediyim inan uzattigina degmz bak gecen cuma deneyecktk ertledm ertelemesm belki o gun ntcekti bak agri yok ya yeminle girdigni hissetmedm esmde hissetmemis oturunca anladm pns yok oldu ole nladm ya
ya aslında olay kafada bitirmede inan öyle.ben eşimi kaybetmemek için şartlandım ve o gün yaptım.arkadaşımız bak bebek istiyoruz diyo..hadi kalk bir cesaret ya.bak ben ne egzersiz yaptım ne aparat.sadece bebek yağı sürdüm eşime ve bana o kadar ve abartısız diyorum odaya girdik cesaret toplama vs dahil toplamında 15 dk sonra tam anlamıyla kadın olmuştum...yani koskoca yıllarım gitti yaaa ben hep erteleyip kendimi kandırdım.takiiii eşim artık tam anlamıyla karım olmanı istiyorum diyene kadar..ve bana beni sen uzaklaştırıyosun bile dedi..yapma ertelersen günleri , ayları.yılları kovalar..hadi ya bi cesaret ben kendime şöyle derdim bebek çıkıyo ordan diye esnekliğini düşünürdüm hep.
Dün gece bende denedim ama olmadı çok üzülüyorum
canım bende başlıyorum bugün iki gün çalışma var olur inşallah dua edin
arkadaşım merhaba bakın evet yağ kayganlaştırıyor hatta tam yerini bulunca bunun size faydasını göreceksiniz, ne ağrı ne başka şey, ilk önce birazcık girene kadar elinizle destek vermeniz tutmanız lazım,ıkınarak poponuzlada ittirir gibi dik değil eğimli şekilde girdiree çalışın. birazcık girdikten sonra yavaş yavaş bırakırsınız.zaten ucu giriyorsa tamam gerisi çorap söküğü gibi gelir inanın, altta deniyorsanız poponuzun altına yazstık koyun, üstte deneyin derim ama daha kolay ilerlersiniz, eşinize doğru eğimli olun dik oturmayın, vajina aşağı baksın, ileri geri hareket ettirin poponuzu.ıkınmak çok işinize yarar, birde derin derin nefes alıp paniklediğinizde durun ve nefes alın verin, iyice gevşediğinizde bile o kasmadığınız küçücük zamanda bile hemen ilerler sonuna kadar.