Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlığın esnekse kan gelmicektir onu kafana takma,evet doktorun yanında iken kanadı yani yırtılmış oldu.ama bitcek diye kadın garanti verdi.sen dediğim gibi yap kayganlaştırı yada vazelin sür eşinin p.başı girince azıcık içinde beklesin doktor bana da öyle tavsiye etmişti bende öyle yaptım azıcık girdi ben panikledim durdu rahatladım biraz daha ileri ,durdu biraz daha ileri şeklinde olabilmişti

vajj sen bitirmişsin sonuna gelmişsin eşinin p.başı azıcık girince dursun sen yine nefes al rahatlat kendini biraz daha ileri gitsin.

keske yapabılsem ama olmuyo orda tıkanıyorum felaket bı acı dayanabılecegım bı ac olsa dayancam ama dayanamıyorum.esımde umursamaz davranıyo nasıl olsa olacak dıyıp umursamıyo ama hıc olacak gıbı degıl. cunku egzersızlerı yapan alısan ılıskıye gırebılıyo. ben kac haftadır egzersızlerı rahatca yapabılıyorum ama ılıskı yok. anca zar zor bı basını sokabıldık ama onda da oldum acıdan psikolojim bozuldu bu kadar egzersıze sımdıye coktan olması gerekıyodu ama yok olmuyoo

canım benimde acımıştı sanki oturamıyor gibiydim,dar seninki demekki ondan zamanla açılıyo,farzetki 1 saat sonra bitcek acı.hiç ağda yaptırmadın mı ilk acıyo ama nasıl olsa bitcek o acı sen bağır çığlık at ama yarım saat bile sürmicek acı kalmıcak öyle değil mi,hadi bu akşam eşine de sürpriz olmuş olsun,kafanda acıcak ama acı geçicek de

evet sanırım dayanmam lazım acıya acı olacak ama gececek .2 gundur de ara vermıstım egzersızlere falan enfeksıyonum var dıye bugun ıyıyım en ıyısı bı dus almak ve esım gelene kadar bıraz egzersız calısmak insallah olurr artık olsun ıstıyorum hıc yenı evlı bırısı gıbı degılım ya hıc yuzum gulmuyo herkesın noldu neyın var demesınden de sıkıldım dua edın nolur ınsallah bu aksam olur

inşallah olacak olacak sen birde yeni evlisin ben 1buçuk yıl yapamadım,bak önce azıcık başı ,azıcık durcak senin kasılmaların geçene kadar beklicek azıcık daha,yavaş yavaş..bak az girince sen kendini rahat bırakınca az daha gircek az azıcak durunca o acı geçicek .söyle bir anda girmesin kesin kesin unutma.olcak bu akşam inşallah hadi bakalım yarın güzel haberlerini alırız inşallah

inş cnm güzel haberlerni bekliozz

arkadaşlar belki başka okuyanlar yanlış anlar, ilişkide acı diye birşey yok(vajı ile ilgli sağlk problemı yok ise) , yani sıfır acı, en kötü tabir ile sdc baskı olur oda ilk denemede. ama acı ne zaman olur? kaslarımızı sıktığımız zaman, kendimizi kastığımız zaman acı olacaktır, acıya dayanırsam başaracağım kelimesi de aslnda buyuzden yanlış, çnkü siz acıyo diye sıktıkca acıyacak, acıya dayanacağım gececek derken sıkmaya devam edıyor olacaksınız ve dayanıyorum zannettikçe yolu kapattıgınız için çözüm olmayacaktır.. burda sadce şunu yapmaya gayret gösterın, acımayacağına inanıp kendnzı sıkmayı bırakın, bakın acıya dayanmak bambaşka şey bu zorla olacak bişey değil, acıya dayanmanızı gerektırecek tek durum kendnızı sıktıgınızda ortaya cıkar, kendnzi sıktıgınızda da zaten dayansanzda ilerlemez... çok güzel egzersizleri yapabılıyor olmanz, bu sadece beynınızle ilgili, sıkmayın sdc bır sanıye sıkmayın ve bakın görün hiç birşey hissetmeyeceksiniz, sıfır acı,,,, bu vaji darlığı ya da pen.... kalınlığı ile ilgili de değil, malesef hepmzn ilk söledği bahane oydu.. "eşimin p... kalın" ... bunlarla ilgili birşey değil, sdc rahatlık ve ıslaklık... başarmanız dileğiyle..

Son düzenleme:
VAJI canım gec cvp verdm k.bakma. Ben genıslık olarak 7cm deyım. İnş. Yenerız en kısa zamanda... Bebeğim olsun ıstıyorum sevmek ıstıyorum kokunuduymak görmek ıstıyorum...

AMİN canım inşllh bizde yeneriz en kısa zamanda ama ben biraz umutsuzum çünkü en uzun süren benimki

hiçç ama hiç öyle düşünme benim 4.5 yıl olmuştu..ben de senin gibi umutsuzluğa kapılmıştım ama bak şükürler olsun bitti.ve inanman gerek.bişey diyeyim mi ben şunu fark ettim kendimde.kafamda bitirdiğim gün yani bugün bu iş bitecek diye şartlandığımda gerçektende o gün bitti..sakın umutsuzluğa kapılma.müsait zamanda özelden yazacam uzunca.

bende evliliğimin 4.günü eşimin p.sinin ucu girdi kızlık gitti.sonra kulaktan duyma şeyle 2 gün denemedik sonra korktum.evliliğimiz 1 yıl olmuştu çocukta istiyordum eşim öfkelendi ve bugün olcak dedi.yine ucu girdi ve boşaldı. sonrada hamile kaldım.tabi korkudan sezeryan oldum.şimdi oğlum 2.5 yaşında ve ben 3 ay önce tam anlamıyla ilişkiye girmeye başladım.yani sorunumu 3 ay önce çözebildim..ama inanın çocuk olunca bu olay dahada erteleniyo..sonrada fırsat olmuyo..kısaca çok zor oluyor..

tşk ederim canım iyiki listeyi hazırladınız da motive olduk:) ayrıntılı anlatayım canım dün gece yendim ben aslında hiç aklımızda deneme yapmak falan yoktu tam aksine misafirlerim gitti bende yorgunluktan eşofmanlarımı giydim uyumaya hazırlanıyordum.eşim istedi boşver yorgunken olmaz şimdi yine canımız sıkılır dedim ki sakın böyle yapıp ertelemeyin ben de böyle erteleseydim halen yenememiş olacaktım.neyse işte eşimi kırmak istemedim ama ne kas gevşetici içmiştim ne sıcak duş ne başka bişey yapmadım sadece ilk kez ön sevişmeyi çok uzun tuttuk ki bu çok önemliymiş ben ilk defa kendimi hazır hissettim.tavsiyem ön sevişmeyi hazır hissedene kadar uzatın. daha sonrakayganlaştırıcı jel sürdük ben üstte geçtim ve burda her zaman okuduğum gibi önce eşime doğru eğilerek ucunu yerleştirdim sonra yavaş yavaş doğruldum ama bundan önce eşim önce tek sonra iki parmağını soktu.hemen olmadı tabi baya bi denedim doğru yönü bulabilmek için ama pes etmemek lazım.girdiği zaman anlayamadım içimde olduğunu hissedemedim bile eşim gitgele başalyınca farkına vardım:)çok şükür ben 2 aylıkken kurtuldum darısı başınıza inşş.

canım benim çok sevindim ama en çok beni duygulandıran; çak dedi eşim dedin ya, o nedense beni çok etkiledi. ya Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu ama çok kısa sürede inşallah.

çok tşk ederim canım benim çok sağol senin ve bu sitedeki tüm arkadaşların sayesinde oldu inş. evet eşimin mutlu olması herşeye değerdi dünden beri çok mutluyuz çok şükür. tüm arkadaşlarında en kısa sürede yenebilmesi için elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım

Canim nasil agir vaji din ve nasil yendin cok mu korktun aci cektinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…