-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.161
ya deneme yapıodk eşimle oda tam giriş kısmına boşalıodu bnde kalmm die düşünüodm ama hamile kalmişm işte bnde ogrendgmde şaşrmştm ama kalınıo yani
başarılı olamayıp çocuk isteyenler için bir umut o halde...Allahın nasibi
başarılı olamayıp çocuk isteyenler için bir umut o halde...Allahın nasibi
tabi cnm diorm ya hiç ilişki olmadı oyle yuzeysel bişeyler oluyordu o halde kalmişim şimdi oglum 14 aykk Allh nasp ederse olur
ilk önce psikoloji ile ilgilenen doktorlara gittim .parmak egzersizlerini verdi ilk önce serçe parmak bir boğum diye başladı ama ben yapamadım ve bıraktım.bir kaç doktora gittim onlarda yardımcı olmadı en son gittiğim doktor 1 hafta da bitcek dedi benim yapamadığım egzersizleri o kadın yaptı ve kızlığımda o zaman gitti.kayganlaştırıcı jel sürdü ve uyuşturucu bir şey ,içime de bir aparat yerleştirdi eve git onu çıkar deneyin dedi ilk gün yapamadım aynı haftada 3 kez gittim ve bitti çok şükür 1 buçuk yıl önce
vajj sen bitirmişsin sonuna gelmişsin eşinin p.başı azıcık girince dursun sen yine nefes al rahatlat kendini biraz daha ileri gitsin.
keske yapabılsem ama olmuyo orda tıkanıyorum felaket bı acı dayanabılecegım bı ac olsa dayancam ama dayanamıyorum.esımde umursamaz davranıyo nasıl olsa olacak dıyıp umursamıyo ama hıc olacak gıbı degıl. cunku egzersızlerı yapan alısan ılıskıye gırebılıyo. ben kac haftadır egzersızlerı rahatca yapabılıyorum ama ılıskı yok. anca zar zor bı basını sokabıldık ama onda da oldum acıdanpsikolojim bozuldu bu kadar egzersıze sımdıye coktan olması gerekıyodu ama yok olmuyoo
canım benimde acımıştı sanki oturamıyor gibiydim,dar seninki demekki ondan zamanla açılıyo,farzetki 1 saat sonra bitcek acı.hiç ağda yaptırmadın mı ilk acıyo ama nasıl olsa bitcek o acı sen bağır çığlık at ama yarım saat bile sürmicek acı kalmıcak öyle değil mi,hadi bu akşam eşine de sürpriz olmuş olsun,kafanda acıcak ama acı geçicek de
evet sanırım dayanmam lazım acıyaacı olacak ama gececek .2 gundur de ara vermıstım egzersızlere falan enfeksıyonum var dıye bugun ıyıyım en ıyısı bı dus almak ve esım gelene kadar bıraz egzersız calısmak insallah olurr artık olsun ıstıyorum hıc yenı evlı bırısı gıbı degılım ya hıc yuzum gulmuyo herkesın noldu neyın var demesınden de sıkıldım dua edın nolur ınsallah bu aksam olur
çok ilginç ama ilişki yaşamadan nasıl hamile kalınabiliyor ki? nasıl yani???? nasıl yahu?? nasıl :)
canım kızken de hamile kalındığını okudum evet kalabiliyorsun rahim girişine boşalınca
evet sanırım dayanmam lazım acıyaacı olacak ama gececek .2 gundur de ara vermıstım egzersızlere falan enfeksıyonum var dıye bugun ıyıyım en ıyısı bı dus almak ve esım gelene kadar bıraz egzersız calısmak insallah olurr artık olsun ıstıyorum hıc yenı evlı bırısı gıbı degılım ya hıc yuzum gulmuyo herkesın noldu neyın var demesınden de sıkıldım dua edın nolur ınsallah bu aksam olur
canım kızken de hamile kalındığını okudum evet kalabiliyorsun rahim girişine boşalınca
essah mı bu ya:) çok ilginç geliyor..Allah derdimize derman olsun ama bu şekilde çocuk olabilmesi hem garip hem sevindirici
AMİN canım inşllh bizde yeneriz en kısa zamanda ama ben biraz umutsuzum çünkü en uzun süren benimki
haklısın canım inan acı macı umrumda değil ay oluversinde biraz acısın sorun değil önemli olan oanki cesaret ay bi anda olmadıki deniyelim hep bişiy oluyo şimdide eşim yorgun geliyo dün dizini incitmiş bi türlü deneme yapamadık ya valla listeyi hazırlayan benim yine herkez yenicek ben kalıcam :)))
ay çok mutlu oldum yaa biri daha gitti ohh süper oldu bu listeyi hazırlamak süpersiniz kızlar darısı bize olsun inş. canı mayrıntılı yazın nasıl oldu neler yaptınız bizede bi umut olsun iyi motive oluyoruz o şekil tekrar tebrikler hemen seni sileyim listeden :)))
canım benim çok sevindim ama en çok beni duygulandıran; çak dedi eşim dedin ya, o nedense beni çok etkiledi. ya Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu ama çok kısa sürede inşallah.
kızlığın esnekse kan gelmicektir onu kafana takma,evet doktorun yanında iken kanadı yani yırtılmış oldu.ama bitcek diye kadın garanti verdi.sen dediğim gibi yap kayganlaştırı yada vazelin sür eşinin p.başı girince azıcık içinde beklesin doktor bana da öyle tavsiye etmişti bende öyle yaptım azıcık girdi ben panikledim durdu rahatladım biraz daha ileri ,durdu biraz daha ileri şeklinde olabilmişti