Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:KK1:

Peki Canim nasil hamile kaldin ve normal dogum yaptiysan iliski kolay olur anlatirmisin lutfen[/QUOTE

normal dogum yapmadmm sezaryn oldmm walla nasıl hamıle kaldm bnde bılmiyorm hiç ilişki yasamadk uzerme boşlıodu ole hamile kaldm oda hmıle kalmm dıe duşunuodm meger kalınıomş

Siz sansli siniz neguzel Ben Burda secemiorum almanlar normal yaptiriyorlar peki sezaryan acimiormu normal dogumdan Iyi mi nasil Ben cok korkuorum herseyden

Bnde kndm secmedm.bebek.donmeyince sezaryn oldm sezarynde hic bi sorun.yasamadm.sadece normal dogumdaki.gibi hmn ayaga kalkamiosun dikislerin haff sancisi oluo yoksa rahat

Bnde kndm secmedm.bebek.donmeyince sezaryn oldm sezarynde hic bi sorun.yasamadm.sadece normal dogumdaki.gibi hmn ayaga kalkamiosun dikislerin haff sancisi oluo yoksa rahat

bende özel bölgede siğilde vardı doktor çocuga bulaşır ve nefes almasını engeller bulaşır dedi.istesemde normal doğum yapamazdım.hoşşş siğil olmasa yine yapamazdım :) çatala çıktım doktor durumumuda biliyor mecburdum onda bile çok korkmuştum.gerçi acımadı ama zaten vajinusmussun korkuyosun. ama şükür ben de çok çabuk ayağa kalktım.

tşk ederim canım iyiki listeyi hazırladınız da motive olduk:) ayrıntılı anlatayım canım dün gece yendim ben aslında hiç aklımızda deneme yapmak falan yoktu tam aksine misafirlerim gitti bende yorgunluktan eşofmanlarımı giydim uyumaya hazırlanıyordum.eşim istedi boşver yorgunken olmaz şimdi yine canımız sıkılır dedim ki sakın böyle yapıp ertelemeyin ben de böyle erteleseydim halen yenememiş olacaktım.neyse işte eşimi kırmak istemedim ama ne kas gevşetici içmiştim ne sıcak duş ne başka bişey yapmadım sadece ilk kez ön sevişmeyi çok uzun tuttuk ki bu çok önemliymiş ben ilk defa kendimi hazır hissettim.tavsiyem ön sevişmeyi hazır hissedene kadar uzatın. daha sonrakayganlaştırıcı jel sürdük ben üstte geçtim ve burda her zaman okuduğum gibi önce eşime doğru eğilerek ucunu yerleştirdim sonra yavaş yavaş doğruldum ama bundan önce eşim önce tek sonra iki parmağını soktu.hemen olmadı tabi baya bi denedim doğru yönü bulabilmek için ama pes etmemek lazım.girdiği zaman anlayamadım içimde olduğunu hissedemedim bile eşim gitgele başalyınca farkına vardım:)çok şükür ben 2 aylıkken kurtuldum darısı başınıza inşş.

ne güzel Rabbim tez zamanda bizede nasip etsin inşallah canım çok haklısın hep erteliyoruz zaten ilişkimiz kötüye gitmeden bu işi bitirmemiz lazım sen çok şanslısın maşallah 2 aylık evliyken yendin bizede dua et inş. olur canım ...

ne güzel Rabbim tez zamanda bizede nasip etsin inşallah canım çok haklısın hep erteliyoruz zaten ilişkimiz kötüye gitmeden bu işi bitirmemiz lazım sen çok şanslısın maşallah 2 aylık evliyken yendin bizede dua et inş. olur canım ...

etmem mi canım yaa Rabbim tez zamanda hepinize yendik yazmayı nasip etsinn inşş.

Siz bu sekildemi yendiniz ? Ben henuz hicbir yol kat etmis degilim iki sene 4 aylik evliyim ilk 5 ay cok denemelerimiz oldu ama pes ettim yapamadigimi gorunce.. simdi artik tak etti cunku herGun aklima gelip aglamaktansa deneme yaparak aglarim psikolijim cok kotu umarim hayirlisi olur kisa surede

Ben yenemedim malesef ama dediğim gibi yapıp 1 parmak sokabildim. Emlasız parmakta sokamıyorum çok korkağım. Eşim yurt dışında olduğu için deneme yapamıyorum şu an. İnşallah siz yenebilirsiniz. Sevgiler.

Ben yenemedim malesef ama dediğim gibi yapıp 1 parmak sokabildim. Emlasız parmakta sokamıyorum çok korkağım. Eşim yurt dışında olduğu için deneme yapamıyorum şu an. İnşallah siz yenebilirsiniz. Sevgiler.

banada doktor emlayı önermişti.aldım ama içe doğru süremediğimden kullanamadım.yanlış hatırlamıyosam açıklamada ağda içinde kullanılabilr yazıyodu.bende kuaförde aldırıyorum korktuğumdan yine.neysee özel bölgeye sürdüm 2-3 dk bekledim sonra baktım yine aynıydı.yani etkilimi dersen bana pekte gelmedi.

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

tebrikler canım nasıl oldu anlat

Vay vay bnm halay cekilyo olsem aklma gelmzdi valla nasl oldgunu bende ankamadm ben zatn apartla denyrdm pns boyutu aparat almstm denemeden o aparatla zeytn yagini aldm iyice yaglandi snra esime przerwtf gecrdm ona bebe yagi surdm snra otrdm braz girdi braz cikardm soktm yarisi girdi sonra yatagn ucune oturdm esm ayakta yarosindan fazlasi girdi tabi hal kasma var ama zamanla aliscam

Vay vay bnm halay cekilyo olsem aklma gelmzdi valla nasl oldgunu bende ankamadm ben zatn apartla denyrdm pns boyutu aparat almstm denemeden o aparatla zeytn yagini aldm iyice yaglandi snra esime przerwtf gecrdm ona bebe yagi surdm snra otrdm braz girdi braz cikardm soktm yarisi girdi sonra yatagn ucune oturdm esm ayakta yarosindan fazlasi girdi tabi hal kasma var ama zamanla aliscam

haydi maşallah bize de nasip olur inşallah sende benim halayımı çekersin cnm :)):KK52::KK52::KK52:

işte buuu..senin adına çok sevindim arkadaşım.darısı diğer arkadaşlarımızın başına...arkadaşlarımıza düşünüldüğü gibi ağrımadığı anlatki senin gibi onlarda bu kabusu sonlandırsınlar..

Ya agriyi faln gectmde bakin b birbucuk sene oldu ve bebek jasretyle bende esmde yaniyrzbsey sorcm hicmi agactan dusmednz ya esinz icin mutlulugunz icin acisa bile ki aci yok acisa bile o aciyi cekmezmisinz mitlu olmak icin

tam anlamıyla girmediyse 2sinde tamamı girer.ve gelgit yaparsada hiç acımadığının farkına varırsın.çok sevindimmm hadi arkadaşlar yaa ne geziyonuz burdaaa kocalarınızın yanına bitirin şu işiii

X