-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.141
ya olmuyorsa olmuyor dıyor. sankı hıc kafasına takmıyor gayet dogal bıseymıs gıbı davranıyo ve bu benım canımı daha cok sıkıyo. kızıp bagırsa daha cok mutlu olacam
merhaba hanmlar bnde aranıza yeni katıldım 2.5 yıllk evliyim ve vajınsmusm birde 14 aylık bi oğlum var ama bu zamana kadar eşimle hiç birlikteliğimz olmadı egzersz flnda yapmadm hiç cesaretm yok napcm hiç bılmiyormm
Peki Canim nasil hamile kaldin ve normal dogum yaptiysan iliski kolay olur anlatirmisin lutfen[/QUOTE
normal dogum yapmadmm sezaryn oldmm walla nasıl hamıle kaldm bnde bılmiyorm hiç ilişki yasamadk uzerme boşlıodu ole hamile kaldm oda hmıle kalmm dıe duşunuodm meger kalınıomş
bnmkide nasıl olsa olur dert etme dio zatn o bole diye diye bu zamana geldk bnde yuz buldm nasıl olsa adam rahat dedm sorun etmio dedm kaldm boyle 2.5 yıl geçti dile kolay ya artk olması lazm yani kndiside ara ara artk soyler oldu
Peki Canim nasil hamile kaldin ve normal dogum yaptiysan iliski kolay olur anlatirmisin lutfen[/QUOTE
normal dogum yapmadmm sezaryn oldmm walla nasıl hamıle kaldm bnde bılmiyorm hiç ilişki yasamadk uzerme boşlıodu ole hamile kaldm oda hmıle kalmm dıe duşunuodm meger kalınıomş
canım daha önce de bi arkadaşa sormuştum sana da sorayım kızlığın varken mi hamile kaldın yoksa gitmiş miydi
sanırım yönde problem arkadaş bir resim paylaşmıştı vajina popoya doğru eğimli düz değil direk karşıya olunca duvara çarpmış gibi oluyor, olmadığı anda kalçanızı oynatablirseniz olur.
canım daha önce de bi arkadaşa sormuştum sana da sorayım kızlığın varken mi hamile kaldın yoksa gitmiş miydi
hayr kızlgm vardı halada var
teşekkür ederim canım cevabın için :))
kızlarr bende 1.buçuk yıl vajinismus yaşadım parmak egzersizlerinin hiç birini kendim yapamadım ve ben çok agır vajinismustum.kendiniz yapamıyorsanız mutlaka doktora gittin ben öyle yaptım ,kurtuldum
benımkıde aynı oyle dıyor. daha 2 aylık evlıyız ama boyle umursaadıgı surece benım de uzayıp gıdecek dıye korkuyorumegzersılerede ara vermek zorunda kaldım enfeksıyondan dolayı napıcam bılmıyorum
sn yıne egzersz yapıosn bnde oda yok
başlarsın canım :) önce al eline bir ayna incelee
bende 2 tane doktora gıttım. soyledıklerı tek sey egzersız egzersız yapabılıyırum ama ılıskı olmuyonasıl bı tedavı uyguladı sana doktor
çok ilginç ama ilişki yaşamadan nasıl hamile kalınabiliyor ki? nasıl yani???? nasıl yahu?? nasıl :)
kızlarr bende 1.buçuk yıl vajinismus yaşadım parmak egzersizlerinin hiç birini kendim yapamadım ve ben çok agır vajinismustum.kendiniz yapamıyorsanız mutlaka doktora gittin ben öyle yaptım ,kurtuldum
sn yıne egzersz yapıosn bnde oda yok
çok ilginç ama ilişki yaşamadan nasıl hamile kalınabiliyor ki? nasıl yani???? nasıl yahu?? nasıl :)
ya deneme yapıodk eşimle oda tam giriş kısmına boşalıodu bnde kalmm die düşünüodm ama hamile kalmişm işte bnde ogrendgmde şaşrmştm ama kalınıo yani
ilk önce psikoloji ile ilgilenen doktorlara gittim .parmak egzersizlerini verdi ilk önce serçe parmak bir boğum diye başladı ama ben yapamadım ve bıraktım.bir kaç doktora gittim onlarda yardımcı olmadı en son gittiğim doktor 1 hafta da bitcek dedi benim yapamadığım egzersizleri o kadın yaptı ve kızlığımda o zaman gitti.kayganlaştırıcı jel sürdü ve uyuşturucu bir şey ,içime de bir aparat yerleştirdi eve git onu çıkar deneyin dedi ilk gün yapamadım aynı haftada 3 kez gittim ve bitti çok şükür 1 buçuk yıl önce
en kısa zamanda basla bence inan bana hiç acımıyo bende doktora gıtmeden evde karsıma ayna koyarak parmagımı vazelınledım ve yavas yavas soktum sonra 2 parmak 3 parmak derken alıstım dılatorde sokabılıyorum ama penıs anca basını sokabıldıksanırım esımın penısı cok kalın o yuzden cok fazla canım yanıyo dayanamıyorum..erteledıkce uzayan bı hastalık hemen karsına ayna koy ve ıncele kayganlastırıcı vazelın ne varsa parmagına sur ve yavasca ilei dogru it. burnundan nefes al agzından verırken parmagını ıcerı it.